Şimdi Ara

kayıp akbil buldum ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar akşam eve giderken biri akbilini düşürmüş. Ben de gördüm aldım. Mavi kart yazıyor üstünde. Akbilin üstünde tc no ve isim var. Şimdi adam yeni doldurduysa 140 tlsi gitmiştir :( akbili nereye götürebilirim? İstanbullular yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kayıp İstanbul Kartı Bulursan Ne Yapmalısın?

Toplu taşıma araçlarını kullanırken, değerli eşyalarını kaybetmek yaygın bir durumdur. Kayıp bir İstanbul Kartı bulursan, doğru adımları atarak kartın sahibini bulmana ve iyi bir vatandaşlık örneği göstermene yardımcı olabilirsin.

İşte kayıp bir İstanbul Kartı bulduğunda izlemen gereken adımlar:

• Kartı Güvenli Bir Yere Kaldır: Kartı bulduktan sonra, güvenli ve kuru bir yere koyarak zarar görmesini önle.
    • Kartın Sahibiyle İletişime Geç: Kartın üzerinde bir telefon numarası veya e-posta adresi varsa, kartın sahibini bu bilgiler aracılığıyla doğrudan arayabilir veya mesaj gönderebilirsin.
    • İstanbulkart Yetkililerine Teslim Et: Kartın üzerinde herhangi bir iletişim bilgisi yoksa, en yakın İstanbulkart bayisine veya metro istasyonuna giderek kartı yetkililere teslim edebilirsin.
    • Sosyal Medyada Paylaş: Kartın sahibini bulmak için sosyal medya platformlarını kullanabilirsin. Bulunduğun bölgeyle ilgili gruplarda bir gönderi paylaşarak kartın kaybolduğunu bildir ve kartın üzerindeki numarayı veya diğer ayırt edici özellikleri belirt.
    • Kayıp Eşya Bürosu'na Başvur: Kayıp bir İstanbul Kartı bulduysan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Kayıp Eşya Bürosu'na başvurabilirsin. Kartı büroya teslim ederek kayıt altına alınmasını sağlayabilirsin.

Kartın sahibini bulduktan sonra, kartı iade etmeden önce kimliğini doğrulamayı unutma. Bu, kartın yanlış ellere geçmesini önlemeye yardımcı olacaktır.

Kayıp bir İstanbul Kartı bulmak, sahibine yardımcı olmak ve sorumlu bir vatandaşlık göstergesi sergilemek için bir fırsattır. Bu adımları takip ederek, kartın sahibini bulmana ve iyi bir iş yapmana yardımcı olabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İnternetten iptal etmis olabilir

• İsimden Facebook yada Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinden kişiye ulaşabilirsin. Başka şansın yok gibi.
  • Akbil iptal edilebiliniyor mu ki? Kredi kartı değil bak akbil bu

Edit: İETT sitesine baktım evet kapatılabiliyomuş kart :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugh Laurie -- 23 Ocak 2013; 19:41:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beirut

İsimden Facebook yada Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinden kişiye ulaşabilirsin. Başka şansın yok gibi.

Faceden bulamadım maalesef :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.