Bildirim
Yeşil pasaport nasıl alınır? Ne gerekir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Annen baban ne iş yapıyor? Yada sen?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben doktorum ama henüz göreve başlamadım müstafi yani. ikametgahım ailemin yanı. Annem de babam da devlet memurluğundan emekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogersin -- 14 Ocak 2016; 12:19:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: rogersin
ben doktorum ama henüz göreve başlamadım müstafi yani. ikametgahım ailemin yanı. Annem de babam da devlet memurluğundan emekli.
25 yaşından küçüksen yeşil pasaport alabilirsin, anne baba devlet memuru olduğu için. Büyüksen alamazsın hocam. -
25 yaşımı doldurdum, 26'dan gün alıyorum. Olmaz mı? -
quote:
25 yaşımı doldurdum, 26'dan gün alıyorum. Olmaz mı?
Ne yazık ki ancak devlet kurumunda çalışmaya başlarsanız alabilirsiniz. -
Aynen hatta emekli oldukları içinde alamıyorsunuz diye biliyorum.
Keske bir kaç sene önceden alıp kenarda dursaydı
peki bugün Schengen'e başvursam yarına çıkar mı Almanya? -
Birkaç sene önce alsada işe yaramaz ben 23 yaşında aldım emniyet pasaportu 2 yıllık verdi.25 yaşına kadar geçerli oluyor birşey fark etmezdi
Anladım hocam bunu bilmiyordum tesekkurler bilgi için
Bir kez alınca 25'imizi geçsek bile geçerli oluyor mu? -
Olmuyormuş hocam yukardaki arkadas yazdı
pasaportsuz vize de olmuyor galiba. Benim iş bugün-yarın hallolmaz, var mıdır öyle bir olasılık? -
Teşekkür ederim, üzdü -
ayrıca 25 yaşından küçük bile olsanız sigortalı bir işe girdiyseniz geçerliliği bitiyor -
ne biçim iş yahu. İstediğim gün istediğim yere niye gidemiyorum yıl 2016. offfffff -
arkadaşlar güncelliyorum. 24'ümü bitirdim,25'imden gün alıyorum. Tur şirketleriyle gidilen yurtdışı turlar için yeşil pasaport alabilir miyim? Kaç güne çıkar? -
quote:
Orijinalden alıntı: 480mrt
Bir kez alınca 25'imizi geçsek bile geçerli oluyor mu?
Olmuyor knk bende yeşil pasaport var yeni aldım 25 yaşından 1 gün öncesinde süresi doluyor. Yani pasaportu ona göre veriyorlar. 25 yaşınında belirli şartı var okuduğun sürece devam eder.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
arkadaşlar güncelliyorum. 24'ümü bitirdim,25'imden gün alıyorum. Tur şirketleriyle gidilen yurtdışı turlar için yeşil pasaport alabilir miyim? Kaç güne çıkar?
Anne ya da babanın yeşil pasaportu varsa alabilirsin 1 yıllık. Ama 2-3 güne hallolacak iş değil gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozanunal
quote:
arkadaşlar güncelliyorum. 24'ümü bitirdim,25'imden gün alıyorum. Tur şirketleriyle gidilen yurtdışı turlar için yeşil pasaport alabilir miyim? Kaç güne çıkar?
Anne ya da babanın yeşil pasaportu varsa alabilirsin 1 yıllık. Ama 2-3 güne hallolacak iş değil gibi.
1 haftaya pasaport elinde oluyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- lan ne demek
- sevgiliye eyvallah demek
- bir kızın bir erkeğe sürekli bakması
- dışarıya ses vermeyen kulaklık
- daireye üst kattan su akıyor nereye şikayet edilir
- prompt mühendisliği
- yeşil nasim
- kasım indirimleri ne zaman
- para sayma makinesi bim
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X