Şimdi Ara

Yeşil lazer (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
14.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen Tahtakalede 5 mwlik lazer gösterdiler. 95 ytl fiyat çektiler. Tutulan yerde rahatlıkla görülüyor fakat havada iz bırakma diye bir durum söz konusu değil.
    25 veya 50lik olanlara bakmak lazım.

Orjinalden alıntı: Akinci

Geçen Tahtakalede 5 mwlik lazer gösterdiler. 95 ytl fiyat çektiler. Tutulan yerde rahatlıkla görülüyor fakat havada iz bırakma diye bir durum söz konusu değil.
    25 veya 50lik olanlara bakmak lazım.

tahtakale bile bu fiyatı çekiyosa biz yandık. ebay de 6$ a gördüm.

bu lazerler yakıyo kesıyo vs. pekı dıskolardakı durum ne ???orda nsl bısey olmuyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bunalmis

Duvara tutuldugunda benek degil de ince bir cizgi seklinde isik veren laser pointer ariyorum. Ic piyasada bu tur laser pointer bulabilirmiyim? Rengi onemli degil. Fakat ucuz olmali.

bunu kırmızı lazerlerde ozel baslıkla yapıyolar ...su yanında verılenler...

Koçtaşta, lazerli hizalama olarak dediğin gibi duz cizgi biciminde ısık veren lazerler var hatta uzerinde su teraziside var. Sarı renkte bisey ben cok memnunum fiyatı yaklasık 12 YTL bilgine

bir ara kırmızı lazerlerde yarıcıplak kadınlar çıkıyordu duvarda bu da öyle birşey mi

Bahsettigin Koctas asagidaki firmami? Linkini verdigim firmanin laser isaretleyicilerinde cizgi uzunlugu cok kisa. Bana metrelerce cizgi cizeni lazim. Sendeki nasil bir sey calisirken cikan isigin fotosunu koyman mumkunmu?

http://www.koctaspower.com/index.asp?page=urunler&anakategori=2&altkategori=8
  • Yeşil laser fiyatlarının pahalı olduğu için Allaha şükrediyorum desem yeridir. Yoksa çoluk çocuğun eline düşerdi, aa kibrit yakıyor. A gözüne de tutayım (ki 1 YTL'lik lazerlerle SIKLIKLA yapılan şeydir). Sonuç, arkadaşa şakayla LASIK ameliyatı yaptık.

Umarım ucuzlamazlar.

Orjinalden alıntı: Hazar

Yeşil laser fiyatlarının pahalı olduğu için Allaha şükrediyorum desem yeridir. Yoksa çoluk çocuğun eline düşerdi, aa kibrit yakıyor. A gözüne de tutayım (ki 1 YTL'lik lazerlerle SIKLIKLA yapılan şeydir). Sonuç, arkadaşa şakayla LASIK ameliyatı yaptık.

Umarım ucuzlamazlar.

Aynen katılıyorum. Zaten konuyu elektronik bölümünde açmamının bir sebebide buydu. Bu gruptakilerin çoğu aklı başında.
    Benim kullanma amacım bir sunu veya çizim gösterirken işaret sopası gibi kullanmak ve bunu metrelerce öteden yapabilmekti.

Orjinalden alıntı: bunalmis

Duvara tutuldugunda benek degil de ince bir cizgi seklinde isik veren laser pointer ariyorum. Ic piyasada bu tur laser pointer bulabilirmiyim? Rengi onemli degil. Fakat ucuz olmali.

Bir fuarda görmüştüm, 2-3 m. mesafeden ~1 m. çizgi veren bir laserdi. 450 Avro fiyat çekmişti vatandaş!!
    Çünkü sünnet değil, farzdır cumhuriyet!
  • Kaliteli bir lazer arıyorsanız aşağıdaki linkteki ürünü incelemenizi tavsiye ederim.Gerekli izinleri alınarak ithal edilmiş bir üründür.Kesintesiz 4-5 km uzunluğunda havada çizgi olarak görülebilir.

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=5861016
  • Arkadaşlar bende yeşil lazerlerin 100 mw , 50mw ve 5mw lığı var. 5mwlıkla kaç kilometre uzaktaki camilerin minarelerine ışık ulaşıyor. 100 mwlıkta çok değişen bişey görmedim. Çok güneşli bir hava da bile 5mwlıkla uzak yerlere ulaşabildiğini görebiliyorsunuz.

Şu 100mwlıkla siyah balon patlatmayı denedim Ancak çok yaklaştırınca patlıyor. Çoğu ürünün tanıtımlarında çok abartıyorlar. O kadar değil.

Yani demek istediğim bu 5mw güzel değildir 100 mw alayım fln demeyin ben 100 mw aldığıma pişman oldum.
    Gittigidiyor'da 5mwlıklar çok cazip fiyatlarda bulunmakta ;)

Eğer bir sorunuz olursa bana mesaj atın.
  • senın 5 mw dedıgın le 100 mw dedıgının arasında fark bulunmamasına ımkan yok. mesafe farkı oldukca vardır. 5mw 1.5km mesafesı bulunurken 100mw 10km oldugunu belirtiyorlar. örnek sokak lambasına 100mw tut sabıt bıde 5 mw tut sabıt olarak sonucu sana apacık bellı edecektır. ayrıca bazı sahtekarlar 100mw dıye verdıklerı ılanla sadece lazerın ustundekı yazıyı değiştirip 5mw lazerı kakalıyorlar.
    o yuzden urun alacagınız zaman bılgısı olan (genelde buyuksehırlerde silah dükkanları bilgi veriyor yada ınternette ıngılızce den cewırı yapmanız lazım) yerlere kısılere sorun. ımkanınız varsa hem gunduz hem gece lazerı test edın. aldıgınız urunun sonradan fayda etmedıgını gorursenız uzulmeyın.
    ben 20mw 2 adet lazer aldım. nokta atışı super ayrıca 3-4km otedekı otobandan lazerımın ısıgı oldukca net ve canlı. sabıt olarak 4 dk sokak lambasına(cıvalı florasan olanda) tuttugumda lamba kapanıyor bır kerede patladı yanmadı:D
    bende su anda kendı 2 lazerımden 1ini satmaktayım kutusunda acılmadı 2 yıl garantılı dıye ıngılzce yazıyor.
    20mw 532nm green lazer pointer
    ozel kapak kılıdı cok ıse yarıyor eger cebinizi yada baska yerınızı delmek ıstemıyorsanız
    ozel pılı
    fiyatı 35 tl
    normalde 80-90tl yapan kısılere inat aldıgım dolar kuruyla aynı sekılde elımden cıkarıyorum.
    ulasmak ısteyenler msj atsınlar.

DOKUNMA BANA ELLERİN TUTUŞUR
    DOKUNMA BANA SENDE YANASIN....

• quote:

Orijinalden alıntı: albright

senın 5 mw dedıgın le 100 mw dedıgının arasında fark bulunmamasına ımkan yok. mesafe farkı oldukca vardır. 5mw 1.5km mesafesı bulunurken 100mw 10km oldugunu belirtiyorlar. örnek sokak lambasına 100mw tut sabıt bıde 5 mw tut sabıt olarak sonucu sana apacık bellı edecektır. ayrıca bazı sahtekarlar 100mw dıye verdıklerı ılanla sadece lazerın ustundekı yazıyı değiştirip 5mw lazerı kakalıyorlar.
    o yuzden urun alacagınız zaman bılgısı olan (genelde buyuksehırlerde silah dükkanları bilgi veriyor yada ınternette ıngılızce den cewırı yapmanız lazım) yerlere kısılere sorun. ımkanınız varsa hem gunduz hem gece lazerı test edın. aldıgınız urunun sonradan fayda etmedıgını gorursenız uzulmeyın.
    ben 20mw 2 adet lazer aldım. nokta atışı super ayrıca 3-4km otedekı otobandan lazerımın ısıgı oldukca net ve canlı. sabıt olarak 4 dk sokak lambasına(cıvalı florasan olanda) tuttugumda lamba kapanıyor bır kerede patladı yanmadı:D
    bende su anda kendı 2 lazerımden 1ini satmaktayım kutusunda acılmadı 2 yıl garantılı dıye ıngılzce yazıyor.
    20mw 532nm green lazer pointer
    ozel kapak kılıdı cok ıse yarıyor eger cebinizi yada baska yerınızı delmek ıstemıyorsanız
    ozel pılı
    fiyatı 35 tl
    normalde 80-90tl yapan kısılere inat aldıgım dolar kuruyla aynı sekılde elımden cıkarıyorum.
    ulasmak ısteyenler msj atsınlar.

Sokak lambasını niye patlatıyorsun?

• soyle oluyor sabıt olarak tuttugunda ıcındekı ınce tel ısıdan dolayı kopuyor ve bı anlık puf goruntusuyle patlıyor ok. ama eskı lambalar bole gecekondu sokak lambaları olabılır eskı parkların lambaları bıraz daha buyuk olan tıpler. ewlerımızdekı 100w lık ampullerın daha buyugunu dusun bırader

• quote:

soyle oluyor sabıt olarak tuttugunda ıcındekı ınce tel ısıdan dolayı kopuyor ve bı anlık puf goruntusuyle patlıyor ok. ama eskı lambalar bole gecekondu sokak lambaları olabılır eskı parkların lambaları bıraz daha buyuk olan tıpler. ewlerımızdekı 100w lık ampullerın daha buyugunu dusun bırader

Nasıl patlattığını sormadım. Neden sokak lambasını patlatıp zarar veriyorsun diye sordum. Milletin oyuncağı olsun diye takılmıyor o lambalar. Biraz adam akıllı davranın. Paran çoksa eğer kendi lambanı alır koyar patlatırsın.
  • senın laf anlaman nasıl bılemem ama anlayısın kıt gıbı hem sana kalmadı bana karışmak. mılletın elındekı malın dogrumu yanlısmı onu soledık. cok konusmak laf solemek duserse baska yerde sansını dene. dogru dusun anlayıslı konus. baskasını sorgula git işine.

• quote:

senın laf anlaman nasıl bılemem ama anlayısın kıt gıbı hem sana kalmadı bana karışmak. mılletın elındekı malın dogrumu yanlısmı onu soledık. cok konusmak laf solemek duserse baska yerde sansını dene. dogru dusun anlayıslı konus. baskasını sorgula git işine.

Ürünü test etmek için yoldan geçen insanların gözüne tutarak onları da kör etseydin bari. Magandalara da yol göstermiş olurdun değil mi. Ne iyi kalplilik? Neymiş mal doğruymuş onu söylüyormuş, nasıl test etmiş sokak lambalarını patlatarak. Kaş yaparken göz çıkarmışsın.
  • sen bence forumun en anlamaz tek tip kafalı oldugunu belli ediyorsun. bana laf yarıştıracagına olayı duzgun bı sekılde "bence bole yapmasaydın ıyı olurdu" demek yerine ifademi almayamı çalısıyorsun. bak insanlık dedım anlamadın. anlayış dedım anlamadın. seni ilgilendirmeyen seylere burnunu sokma sorgulamak hak aramak sana kalmadı. git baska işlerle ugras.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.