Şimdi Ara

[Yerli Proje] Oyunlarda Telefonla Çeviri Yapmaya Son! | BoxTrans: Ekran Üstü Anlık Çeviri Aracı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
777
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Antivirüs uyarı verirdi ama hem vermiyor ve hem de zaten kapatıp da denedim. Hocam özelden telefon yazayım size, whatsapp dan haberleşelim, anydesk var, müsait olursa bakarız ama ben biraz ümitsizim ama siz bilirsiniz, benim pc daha doğrusu nvidia, windows tuhaf, hiç sebepsiz bir özellik (rtx vsr/hdr) kullanım dışı olabiliyor, aylardır çalışmayan şey birden çalışabiliyor, tonla tuhaf sorunlar oluyor, windows da bazı sorunlar imaj geri yüklemeyle bile düzelmediği de oldu çok defa. Yani sonuçsuz kalabilir ama memnun olurum ilgilenirseniz yine de.

• bu gece 12 gibi evde olurum bi bakalım nedir ne değildir belli olur senin güncel projelerde uygulamalarda senin Windows çok sorun çıkarır sana tavsiyem gereksiz uygulamaları silinmiş temiz imaj indirip kurman daha sağlıklı olur ben öyle yaptım takvim vs ek widget hiçbir şey yok tertemiz tek paket onu daha sonra bi arastir derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bugün olmaz da hocam bakalım artık, ben bu işten (siz üstünüze alınmayın, genel anlamda, diğer programlarla da sorun yaşıyorum, yoksa siz maşallah çok ilgilisiniz) bayağı sıkıldım, müsait zamanda bakalım artık.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.