Aynen bu durumlar üzücü. Bu aracı başka marka bu haliyle üretse ama yazılım böyle olmasa 4-5 m den aşağı satış yapmaz. Bendeki byd ye ben uygulama kurdum. Youtubeyi veya tv yi yolda giderken izeleyebiliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (984. sayfa)

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 1.9.2025)
-
-
-
Aracımın servis süreci tamamlanmak üzere. Yazılım sonrasında hızlı şarj oluyormuş test etmişler. Lakin 12v çakmaklık tesisatı yanmış. Ama sigortası atmamış. Buna anlam verememişler. Birde bu soket açılmış dedi zaten bosch car servise götürmüştük. 1000 tl ücret istendi çakmaklık değişimi için okey dedim sorun yok yine de bakıcaklar sadece neden sigortası atmadı onu çözememişler ona bakıcaklar. Tekrar hızlı şarja takip şarj edicekler muhtemelen 2 güne kavuşucaz yavruya bakalım arıza vs vericek mi tekrar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun
Allahtan problemli marka volvo almamışsınız hocam
mynet finans
Volvo markalı araba aldı bin pişman oldu! Soluğu mahkemede aldı, dev markadan şikayetçi olduhttps://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/volvo-markali-araba-aldi-bin-pisman-oldu-solugu-mahkemede-aldi-dev-markadan-sikayetci-oldu/512675/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 1 Eylül 2025; 18:36:33 >
-
Yapıyosun bu sporu
çekimlerin de açılar mükemmel , araç zaten ateş ediyor ,Maşallah
-
Eyvallah 🙏😇
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben çözümü aracı kapatmadan önce kapıyı açmakta buldum. Alıştım artık. Tavsiye ederim hocam.
Durunca vitesi P ye alın
Kapıyı açın, hafif aralayın
Sonra starta basıp aracı kapatın.
Kapı açıkken alarm ötmüyor.
Benim araç 2023 model ama hiç yolda bırakmadı çok şükür. Araba işini çok iyi yapıyor. Şerit takip devre dışı bırakıldı, otomatik park sensörü çalışmadı vs ıvır zıvır hatalar.
En son ne zaman esa verdi unuttum ben. Başlatırken donk sesini bekliyorum, hata vermiyor kolay kolay.
ben alarmı komple kapatmakta buldum çözümü bir sefer kapatinca bir daha açılmıyor. Ses patlamasi ile ilgilide aracı stop etmeden ses seviyesini manuel bir sekilde sonuna kadar kısıyorum o şekilde hiç bir zaman ses patmalamasi yaşamadım, tabi böyle basit sorunlarin halen cozulememis olmasi ayrica üzücü...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mevzu türkiye hocam. Avrupada veya benzeri ülkelerde şu durum yaşansın bak ne oluyor. Togg un ı yüzden ona göre ayağını denk alarak girmesi lazım piyasaya. Yoksa üzücü olur. Yoksa türkiyede ben sizin çizimlerle marka yaptım der ön sipariş toplarım sonra basar giderim. Lay lay lom.
Sürekli TR giriş çıkışı yapan, Almanya'da galericilik yapan bir uzaktan akraba, az önce elektrikten söz açılınca ikinci eli zayıf mı sorusuna net cevap veremedi. Togg gelecek bakalım ne olacak dedi, ben fiyat 55b € olacakmış diye duydum deyince, olur mu TR'de o fiyat değil mi, 19b felan olacakmış dedi. Giderken de altındaki Zafira'yı 1.5b €'ya aldığını söyleyip gitti.
İlginç??
bende radyo sesi , aracı uzun süreli bırakırsam 0 da açılıyor, gün içinde kullanırken aç kapalarda ise kapattığım ayarda açılıyor ,ses patlaması hiç yaşamıyorum
Alarmı kapatmıştım çalmıyor,bir iki kez arka koltuktaki eşya yüzünden çalmıştı o da canlı koruma nedeniyle
Aractan inerken hiç çalmadı . kapı kapandıktan sonra kilitlerken çalışıyorsa, özellikle bagaj kilidi tam oturmuş mu kontrol edin, bagajı kapatırken camı aralık bırakıyorum vakum sesi duyulmadan bagaj zınk diye tek hamlede kapanıyor , izolasyon fazla tüm kapılar kapalıyken bagaj kapatılırsa hava tam çıkamıyor bagaj vakum mekanizma sesi duyularak kapatıyor buda bagaj acik sensorunu tetikliyor olabilir
Hocam Avrupa forumlarını takip ediyorum, Fransızlar pejo mesela triger sorununu bile bile yıllardır satıyor, Renault 1.2tce deki hatalı bujileri stok bitene kadar satacak diye yetkili yazıyor, müşteri çok önemli değil, Almanlar neredeyse yıl oldu ID 4 ve serisi için yazılım bekliyor, hatta elinde kalanları Türkiye ye yolladılar , Almanyada satılanlar da öyle devam ediyor , yeni seri çıkardılar, onlarda araç bizde ki kadar pahalı olmadığı için çok sorun etmiyorlar ama Togg yabancı marka ona ayrı muamele yaparlar o konuda haklısın daha dikkatli olmalılar, ki guvenmeseler gondermezlerdi. Volvo sözde yılların üreticisi, sözde premium, arıza yaşayan vatandaş Volvo Avrupa'ya da başvurmuş işlem yapılmamış
T10X V2 çıplak fiyatı 1.650.000 değil mi hadi full opsiyon 1.750.000 olsun =36307€ yapıyor
onlarda vergi %19 oda 43205€ yapıyor Almanya fiyatı bu olur
İhracat yaptığı için teşvik alırsa 40.000euroya uzun menzil V2 full satabilir ki bu fiyata satılırsa ciddi talep gorur, araç ID 4 un üzerinde ve bataryası da ondan epey büyük ,ID4 ün 52kw bataryalı 170hp motorlusu 46.000Euro görünüyor almanya da
Bence 43000€ bile full için epey rekabetçi fiyat gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 1 Eylül 2025; 23:42:28 >
https://www.facebook.com/share/v/1HktXAbCYx/
Almanya iyi reklam yapıyor. Benim iki yıldır sökmediğim basamaktaki metal Togg yazısının jilatinini kadın sıfır arabadan söktü attı ya
Hocam bence sende sök o jelatinleri , birisinde hangi marka hatırlamıyorum o kısım ıslanıp jelatinden dolayı buharlaşmadığı için ufaktan paslanmıştı
-
Togg t10x
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğrudur
,ben aldıktan sonra sökmüştüm hala pırıl pırıl
-
Söz konusu türk malı olunca yaklaşım öyle olmaz. O yüzden titizlikle hareket edilmesi lazım. O yüzden buraya benzemez. Bizde baika firmalara da peşkeşler çekilirken orda devlet kendi malı haricinde neler yapar neler hele hele Türk malına
Ben de arabamda jelatin olduğunu o reklamdan sonra fark ettim
-
valla bir gün beraber yapalım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X