< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (951. sayfa)

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 1.9.2025)
-
-
ACC ya yarı akıllı sayılır öndeki araca göre hızlanıp yavaşlıyor ya
-
Fiyatlari artmisken hemen satip kurtulun derim hocam kesin cozum
Sonra size uygun araci alirsiniz… tesla, countryman, ev3 ev6, ioniq 5 yada makyajli ioniq 6, skoda enyaq vs secenek cok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çocukların özel üniversitede mi
-
merhaba arkadaşlar. Yeni 20 yaş üstü araçlar için bi yasa çıkarsa. t10x fiyatı ötvsiz 800 900 gibi bir rakama düşecekmiş. hesabı kuvvetli arkadaşlardan ve diğer arkadaşlardan bilgi verebilecek olan var mı. geri dönüşüme falan aracı verecekmişiz ve benim araca biöd
fiyat biçip alırlar mı. önceden arabayı vermeden bu bilgileri resmi makamlardan edinebilirmiyiz yasa çıkarsa. Bende 2001 model renault megane 1.4 16 valf araç var. normalde 300 400 civarı gidiyor. benimki orjinale yakın sayılır ve km 157 binde. 400 e yakın piyasası var. Bu haliyle. acaba alsalar ne fiyat biçerler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
birde togg larda sorunların olduğu söyleniyor. ama cazip geldiği için almayı düşünüyorum. bir süre sonra satabilecek olduğumuzda satıp üstüne biraz kredi çekip ev almak. Yani otomobili nakit olsun diye alacam. ve ne süre sonra satmaya izin verirler acaba.
çıkmaz teklifi veren CeHAPe
Çıksa bile böyle indirim söz konusu olamaz bir önceki yasada aracın sıfır bedelinin %10u filan gibiydi yani togg özelinde ötv kdvyi hiç almasa 1600 olur araç ki ötvden tamamen indirimli değildi bir önceki kanunda aracı almak yoktu hurdaya veriyordunuz size hurdaya çıkarılmıştır diye bir kağıt veriyorlardı onunla sıfır araç alıyordunuz yani aracı 400'e saymak diye bir durum söz konusu değil
-
elektirkli araçalr içten yanmalı gibi değil togg değerlenmiyor 2 yıldır hiç artmadı ikinci eli şu ötv zammı yüzünden azıcık yükseldi
ev alacaksanız başka bir yatırıma yönelmenizi tavsiye ederim
-
ben ötvsiz alacağım için kâr olmazmı mesela 1 sene satamazsın diyelim 800 e alsak. 1 sene geçince ötvli ler kadsr fiyatı piyasada neyse o fiyata satılmazmı. örneğin 1600 falansa ötvli 2. eller. Bende suv arıyorum ama 2 elde çok yüksek fiyatlar. benim imkanım da kısıtlı olduğu için böyle şeyler yapmaya çalışıyorum. mesela.
hurda yasası ile bi yeni olan farklı sanki ama bi bakalım ne olacak
İşte böyle olduğunda da insanların araca karşı güveni gidiyor. Herkesin alma sebepleri belliydi. Hevesleride belliydi. Ama daha 1 sene geçmiş aracı 1 sene sonrakine göre kat be kat geride kalıyor. Bu yeni modelle alakalı değil. T11x olsa anlarım. T12x olsa anlarım. Bazı bir iki basit değişiklikler elbette olabilir. Ama temel bazda değişiklikler olması garip. Kısacası 2023 ve 2024 modeller 1-2 seneye çöp. İkinci eli de alınmaz yeni özellikleri barındırmayacağı için. Ben öyle algıladım.
800 diye bir fiyat yok nasıl alacaksınız? baz fiyat 1.262.000 TL en ucuz pakette kdv yi her türlü ödersiniz zaten. 0 ötv li fiyat bile 1.5M TL. 0 ötv bile olmaz en iyi ihtimal ötv oranında %50 indirim falan derler o da 1.675M a yakın bir şey çıkar. Böyle bir düzenleme olsa min 5 sene satmama falan gelir zaten
-
Dediğim gibi teklifi veren muhalefet şansı yokquote:
Orijinalden alıntı: the guardian14
hurda yasası ile bi yeni olan farklı sanki ama bi bakalım ne olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi sürüşler,
> Menüden alarmın aktif olup olmadığını kontrol edin, ben deaktif edip yani kapatıp sorunu çözdüm. Ayrıca araç içerisinde arka koltukta bir şey bırakıp bırakmadığınızı, emniyet kemerlerinin takılı olup olmadığını kontrol edin. Ben alarmı kapattığım günden beri sorun yaşamadım. Tabi ki bilmediğiniz bir yere bırakırken aktif edebilirsiniz. Ancak alarmı (bize göre sebepsiz) neyin tetiklediğini tam olarak ben de anlayamadım.
> Anahtardaki pili değiştirmenizi öneririm. Çoğunda işe yaradı.
> Yüz okuma, ışık ve mekana göre bazen çalışmayabiliyor. Ancak ben de genellikle okuyor. Yüz tanımayı, farklı ışık şartları altında iyileştirmeyi deneyin.
> Hiç denemediğim için yorum yapamayacağım. Ancak yazılımla düzeltilebilir şeyler; şikayet ve istek oluşturun...
> Ayna ayarları ara sıra stabil değil bu doğru. Çözüm önerim yok.
> Ekran kapanması nadir karşılaşılan bir durum. Öteki markalarda da yaşanabiliyor. Kafanıza takmayın.
> Şarj işi çok önemli. Elektrik beslemesinde herhangi bir eksiklik; kaçak akım, ısınma, olağan dışı voltaj veya akım düşüklüğü gibi sebeplerle araç ben bu istasyondan elektrik almam diyor özetle. Akım kesmesi ve hata vermesi çok normal. İki kez DTC resetleyin yeniden başlatın. Sorun devam ederse servis kaydı o zaman düşünürsünüz. Ama resetle sorun hallolur yüksek ihtimal. Bundan çıkardığımız ders şu olmalı, kablolama kalitesinden, beslemesinden, sigortalarından emin olmadığımız sisteme aracı şarj için bağlamamalıyız.
-
T10f’i inceledim, ne yazik ki hayal kirikligina ugradim. Icinde baya bir leğen plastigi var ne yazik ki. Deri dosemeyle ve ekranlarla felan kurtarmaya calismislar ama baya baya kalitesiz ic mekani. O boyutta bir arac icin bagaj hacmi vasat, arka koltuklarin minderleri kisa oturum rahatsiz. Yerli passat beklerken buyuk egea cikti arac ne yazik ki, uzuldum.
Fotoğraflarla desteklerseniz sevinirim.
-
Bir zahmet foto atar mısınız?
Audi Mercedes bile üretim maliyetini düşürürken
bunlardan iyi araba beklemek büyük hata olurdu
Foto cekmedim, foto atinca ne olacak komiklesmeyin gidin turkcell genel merkezi onunde acik sergiliyorlar bakin.
. Egea ile togg malzeme kalitesi ayni diyen koyun secerken coban kopegini alip giden kisidir. Togg gerek t10x gerekse t10f de bagaj degil yasam alani en yuksek aractir iki DİNGİL mesafesi passattan daha buyuktur. . Yasimiz 15 degilse camur atmaya gelmis birisiniz. Anlamiyorum diger forumlarda bu kadar negatif kisi gormuyirum. Ruyasinda giorup alamayacagi araci karalamaya gelmis. Dersinki mazeme muhendisiyim. Anlarim. Sana karpuz sectirmezler pazarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_kartal -- 5 Ağustos 2025; 18:44:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X