Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: canmalkan984 , El-Cordobes
2 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.764
Cevap
428
Favori
865.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 29.7.2025)
Giriş

Çeşit olması lazım evet ama bu jantın 21" de keşke opsiyon olarak olsaydı.

• Togg'un Pininfarina tasarımı olan HK K350 konsept araçtan esinlendiği yada çalındığı yazılmıştı (İki aracıda Pininfarina tasarladı) ama gerçek tabi ki öyle değildi. Bilen varmı bilmiyorum ama Togg'un esin kaynağı Mercedes EQC'dir.  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

• leoga66 L kullanıcısına yanıt

En iyisi senin olsun inşallah kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cümlemize

Merak ettiğim 2 konu var

1)V1 uzun menzil 18" jantlarla menzilde fark ediyormu ? yere azda olsa 19" den daha yakın değil mi ? konfigrtör özelliklerde yerden yüksekliği aynı gösteriyor :)

2)Sunroof lu V2 ile sunroofsuz V2 nin iç sıcaklıkları kış ve yaz fark ediyor mu ? perde çok ince ve içeriye giren ısıyı sıcak/soğuk engellemiyor ve araç içi ses seviyesini ne kadar etkiliyor ?

sunrooflu çok güzel görünüyor ancak bu ısı durumu ,ses durumu menzile etkisi ne kadar acaba ?

• TheMessage T kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun yaw bana da aldıracaksınız zor tutuyorum kendimi  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

• alfa-x kullanıcısına yanıt

Valla hiç tutma kendini varsa imkanın al rahatlığın konforun keyfine bak. Benzinliğe sadece kahve almak için girmek çok güzel bişey :)

• togg un çift kat cam öncamı ve çift kat cam sunroof u ,V1 lerde öncam çift kat mı bilmiyorum resimdeki V2 -Kula ,bu kadar kalın cam kullanan marka var mı ? togg un sessizliğinin anahtarı  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

Buda yan dikiz aynasında bulunan lastik fitil ayna kapandığında aradan geçecek hava akımını kesmek için ince bir ayrıntı ancak üst sınıf markalarda bile görmemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 18 Mart 2024; 23:26:59 >

• Mimar50 M kullanıcısına yanıt

Bahçe olayları var o yollara togg giremez malum altını sürtmemek gerek :) yoksa şu an en iyi f/p + konforlu araç  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  testten beri aklımdan çıkmıyor , yeni duster ı bekliyorum o gelene kadar da sıfır faiz kampanyası bitecek bir haftadır bu sayfaya girince alıyorum :) çıkınca biraz daha bekleyim diyorum :)) nasip diyelim

Hayırlı olsun hocam. Kazasız belasız kullanın inşallah.

Şarj yüzde 5 olana kadar stres yapmayın  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  ben yaptım ilk başta ama gereksizmiş.

• Hocam arabayı yakindan gördünüzmü büyüleniyorsun.mukemmel bir cihaz.eger varsa araba alma niyetin pahalanmadan alin

Tesekkur ederim bu arada

Şu mavi renk olsaydı bari. Gemlik mavi diye aldım ama çok koyu bir renk... Yine güzel tabi ama şu fotoğraftaki mavi ayrı bir güzellik.

Arka daha basık, daha güzel duruyor; arka cam çapraz kesiliyor, normalde dümdüz; kamera ayna neise de gizli kapı kolları olsaydı.

21 inç jantla süper olurdu.

Hocam fark yaratsin diye malzemeden kaçınmamışlar.arac premium.abi ön kaputunda amartisör var.daha başka bir şey demeye gerek yok.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim.cumlemize biiznillah

• tyanik T kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim. En iyisi senin olsun insallah

Bu arada kredi kullandınız mı ? uygulamadan krediyi seçebiliyormuyuz ?

trafik sigortası ve kasko ne kadar tuttu?

Kredi kullanmadım.tescil 8şlemleri daha başlamadı.bilgilendirme yaparım

Belki 4*4 e özel jant opsiyonu gelir. 21" performansı olumsuz etkileyecektir rwd için

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt
    4x4 yillik mtv vergisi sıkıntı, imkani olan icin sorun degil tabiki de, 2024 vergisi ne oldu düşünemiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.