Çeşit olması lazım evet ama bu jantın 21" de keşke opsiyon olarak olsaydı. |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (83. sayfa)

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 29.7.2025)
-
-
-
En iyisi senin olsun inşallah kardeşim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim cümlemize
Merak ettiğim 2 konu var
1)V1 uzun menzil 18" jantlarla menzilde fark ediyormu ? yere azda olsa 19" den daha yakın değil mi ? konfigrtör özelliklerde yerden yüksekliği aynı gösteriyor :)
2)Sunroof lu V2 ile sunroofsuz V2 nin iç sıcaklıkları kış ve yaz fark ediyor mu ? perde çok ince ve içeriye giren ısıyı sıcak/soğuk engellemiyor ve araç içi ses seviyesini ne kadar etkiliyor ?
sunrooflu çok güzel görünüyor ancak bu ısı durumu ,ses durumu menzile etkisi ne kadar acaba ?
-
Hayırlı olsun yaw bana da aldıracaksınız zor tutuyorum kendimi
-
Valla hiç tutma kendini varsa imkanın al rahatlığın konforun keyfine bak. Benzinliğe sadece kahve almak için girmek çok güzel bişey :)
-
-
Bahçe olayları var o yollara togg giremez malum altını sürtmemek gerek :) yoksa şu an en iyi f/p + konforlu araç
testten beri aklımdan çıkmıyor , yeni duster ı bekliyorum o gelene kadar da sıfır faiz kampanyası bitecek bir haftadır bu sayfaya girince alıyorum :) çıkınca biraz daha bekleyim diyorum :)) nasip diyelim
-
Hayırlı olsun hocam. Kazasız belasız kullanın inşallah.
Şarj yüzde 5 olana kadar stres yapmayın
ben yaptım ilk başta ama gereksizmiş.
Hocam arabayı yakindan gördünüzmü büyüleniyorsun.mukemmel bir cihaz.eger varsa araba alma niyetin pahalanmadan alin
Tesekkur ederim bu arada
Şu mavi renk olsaydı bari. Gemlik mavi diye aldım ama çok koyu bir renk... Yine güzel tabi ama şu fotoğraftaki mavi ayrı bir güzellik.
Arka daha basık, daha güzel duruyor; arka cam çapraz kesiliyor, normalde dümdüz; kamera ayna neise de gizli kapı kolları olsaydı.
21 inç jantla süper olurdu.
Hocam fark yaratsin diye malzemeden kaçınmamışlar.arac premium.abi ön kaputunda amartisör var.daha başka bir şey demeye gerek yok.
Tesekkur ederim.cumlemize biiznillah
Tesekkur ederim. En iyisi senin olsun insallah
Bu arada kredi kullandınız mı ? uygulamadan krediyi seçebiliyormuyuz ?
trafik sigortası ve kasko ne kadar tuttu?
-
Kredi kullanmadım.tescil 8şlemleri daha başlamadı.bilgilendirme yaparım
Belki 4*4 e özel jant opsiyonu gelir. 21" performansı olumsuz etkileyecektir rwd için
4x4 yillik mtv vergisi sıkıntı, imkani olan icin sorun degil tabiki de, 2024 vergisi ne oldu düşünemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X