|
Ne istediğinize bağlı araçtan. Ben konfor gerçek araç istiyorum derseniz Tesla'yı pas geçin. Dediğiniz gibi süspansiyonu çok kötü. Bende şikayetçiyim bundan. Ama tasarım göreceli. Legacy kasa bir çok kişi beğenmesede ben ve benim gibi bir çok kişi bayılıyor. Araçtan ne istediğinizi iyi analiz edin ve ona göre karar verin. Hepsinin avantajı dezavantajları var. Ben mesela Tesla'da ki teknoloji için istiyorum. Bu teknoloji zira sürüş güvenliğinde de çok işime yarıyor. 2 kere beni çok büyük kazadan kurtardı mesela. Artı olarak Grok geldi araca resmen bayıldım. Bunun yanında tarayıcıya mikrofon kullanma izni geldi. Şimdi kendi uygulamamı yeniden yazıyorum Tesla için. Artık direk evden çalışan yapay zeka ile Tesla'yı yöneticem. Mesela bir yerden geçerken bana buraları anlat dediğimde bana makale çıkaracak. Etrafımdaki yerleri tarayıcıda gösterecek. Geçen gün mesela chatgpt live ile Tesla'da baya sohbet ettik. Bu aralar bir seyahat planlıyorum. Bütün muhtemel rotaları filan konuştuk hemde sanki arabada biri varmış gibi. Bu özellik carplay'de de var. Ama mesela Togg'da yok. Oysaki car play olsa Togg'da da yapabileceksiniz. Evet belki size ekrandan bir şeyler gösteremeyecek ama en azından araçta hala telefon kullanmak zorunda kalmayacaksınız. Dediğim gibi analizi iyi yapmak gerek. |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

rontx
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt