Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (1324. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.545
Cevap
550
Favori
1.323.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
90 oy
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #8
Giriş

Marka fanatikliği tarafından bakınca Ok de...

Bir kaç haftadır togg u değiştirsem mi yerine ne olur diye bakarken hyundai ve mini forumlarını geziyorum, yazılım sorunları olsa da f/p tarafında yerine koyulabilecek araba yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• clupturk kullanıcısına yanıt

fanatiklik yanlış kelime oldu belki de markayı sevenler demeliydim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hayırlı olsun, küçük sorunları sorun etmezseniz memnun kalırsınız.Bence iyi bir tercih

• quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

Hayırlı olsun, küçük sorunları sorun etmezseniz memnun kalırsınız.Bence iyi bir tercih

Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

2,5 milyon para verip küçük sorunları sorun etmemek... 8 yıl Honda Civic dizel kullandım, küçük müçük hiç bir problem yaşamadım desem yeridir. Belki 1 kere; klima gazı ile ilgili bir seydi onu da garantiden hallettiler hemen.

Keşke küçük müçük sorunları olmasaydı da şu sıkışık piyasada biz de gözü kapaklı alıp, geceleri rahat uyku uyuyabilseydik.

:-(

Bende aynı şeyleri isterdim ama yeni sıfırdan üretim olması bazı eksikleri BANA göre görmezden gelinebilir. Servis tarafı çok kötü ona bir şey diyemem. 2 3 haftadır başka elektirikli araç bakıyorum ama şahsen donanım eksikleri yüzünden yine BANA göre togg daha doğru tercih.

• levothekid L kullanıcısına yanıt

Demek senin vaktin gelmemiş biz 4 tane aldık, heyecanla t8x i bekliyoruz. Ha bu arada 2.5 milyon artık bu sınıf araba için para değil 3.5 milyonluk terslaa ikiye bölünüyor. Toggu daha bölebilen çıkmadı.

Kusur diye anladığın ekran kapanması vs ise umurumda bile değil starta basarım giderim bir ara nasılsa açılır 1 yıla yaklaştık daha turbo arızası, marş arızası şarj arızası , akü arızası, baskı balata arızasından yolda kalmayı beceremedik belli gazlı dumanlı arabaya düşersek yaşarız.

Bir daha Togg alır mıyım açık söyleyeyim almam.. Sırf finansman var diye aldım.. Nakit para ile alanlara Allah akıl fikir versin zaten..

Yazılım, sürüş ergonomisi, servis gibi konularda çok çok geride.. Hatta güncel satılan tüm Elektrikli araçlar içinde bu 3 disiplinde şu an en geride araç bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 4 Ağustos 2026; 22:16:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TOGG Team Türkiyefacebook
    Alanyalı İşadamı İlyas Kıldırgıcı, dün gece geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Kıldırgıcı’nın TOGG marka aracının son görüntüsü ise kazanın boyutunu gözler önüne serdi. İlyas...
    https://www.facebook.com/Toggteamturkiye/posts/alanyal%c4%b1-i%c5%9fadam%c4%b1-ilyas-k%c4%b1ld%c4%b1rg%c4%b1c%c4%b1-d%c3%bcn-gece-ge%c3%a7irdi%c4%9fi-trafik-kazas%c4%b1-sonucu-hayat%c4%b1/1199532455525283

izmir haber, izmir son dakika en güncel sıcak ve siyaset ege haberleri | dijital gaste
    İzmir - Aydın otoyolundaki kaza can aldı: 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı!
    https://www.dijitalgaste.com/izmir-aydin-otoyolundaki-kaza-can-aldi-1-kisi-oldu-3-kisi-yaralandi

bunları niye görmezden geldiniz?...

• FinalVerdict93 kullanıcısına yanıt

Yeni alacaklar için hangileri daha iyi?

Bu fiyat bandında sizin tavsiyeniz ne olur?

• Baya matematik profu olduk Togg sayesinde. Artık hesap kitap yaparken yol menzilini birebir hesaplıyorum ya istasyona gelince tam beklediğim batarya oranında ulaşıyorum. Yalnız şarj kampanyalarında bariz azalma var hatta yok gibi bir şey. Bu olumsuz oldu şehir dışı gezilerde.

Hocam tesla bir "araç" değil. Bildiğin takoz. Ne süspansiyon var ne tasarım.

Torpido kapağını bile ortadaki ekrandan açtığın bir şeyi bana "araba" diye tavsiye etme lütfen.

Kia EV3 ler tüketim olarak verimli ama araç küçük, şarj hızı çok düşük, (120 kw ile şarj ediyor)

Hyundai ionic 6 baktım, dıştan güzel ama içi dar ve tasarımı hoşuma gitmedi.batarya çok küçük, menzili çok az.

Bi BYD kaldı, onda da sedan olan SEAL modeline baktım, araç hoşuma gitti, gitmedi değil ama iç tasarımda o kokpit yerine kıç kadar tablet olmayaydı iyiydi.

Mesela "çok seçenek var" dedikleriniz arasında başka ne var tavsiye edebileceğiniz?

O iş öyle değil işte.. Arabadan anlamadığın çok belli. Takoz dediğin süspansiyon en azından stabil. Sert mi sert.. Ama belli bir çalışma aralığı var her koşulda o aralıkta stabil gidiyor araç.

Togg da ise durum çok farklı.. İlk bindiğinde araba yumuşacık gibi geliyor.. Biraz sürdüğünde anlıyorsun ki arka amortisörler patates.. Zıp zıp zıplatıyor. Aracı 90 km/sa hızla sürerken hafif bozuk yolda kafanı yasla ve sürmeyi dene ve nasıl kafanı yaslayamadığını gör istersen..

Torpidoyu orta ekrandan açabiliyorsun ve torpidoya şifre koyabiliyorsun. Togg da kilitli torpido var mı ? hayır yok.. Yüzmeye gidiyorum bazen spor salonuna değerli eşyalarımı yanımda taşımak istemiyorum (saat, bileklik vs) şifreli torpidoya koyuyorum, aracın gözetleme modunu aktif ediyorum ve kafam rahat giriyorum salona.. Togg da bunların hiç biri yok.

Kendi kendinize bahaneler uydurmuşsunuz ama saydığınız hiç bir arabanın Ekranı donmuyor, kamera arızası vermiyor, obc arızası vermiyor, yolda kalmıyorlar, telegram gruplarındaki ''ACİL YARDIM'' başlıkları Togg un telegram gruplarındaki gibi günde 100 lerce mesaj almıyor..

Togg u normalde ben kullanıyorum Teslayı hanım kullanıyor 1 haftalığına değiştik araçları bugün al şu togg u kurtar beni demeye başladı. 1 haftada 2 kere arabayı resetlemek için beni aradı, uzaktan nasıl resetleyeceğini tarif ediyorum.. Ekranlar donuyor, kameralar hata veriyor.. Ya rezaletin daniskası.. Krediyle alan alsın lafım yok ama nakit parayla çekilecek dert değil.

Nakit parayla bu arabayı alan ''paramla rezil oldum'' klişesini sonuna kadar yaşar.. Benden uyarması. İsteyen buyursun denesin buradaki fanboylara kanıp..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 4 Ağustos 2026; 23:28:16 >

• Gönül ister ki yerli milli otomobilimiz çok iyi noktalara gelsin.. Ama açık ve net söylüyorum daha yolu uzun..

Ömrümdeki 25. otomobilim Togg T10x. Hayatım boyunca ilk defa ''Yol yardım'' ı aramak zorunda kaldım.

Hayatımda ilk defa kullanıcılarının gerekli durumlarda sigortayı söküp, takabilmek için arabada karga burnu bulundurduğu bir otomobil görüyorum..

Hayatımda ilk defa bir elektrikli otomobilde insanların OBC patlar mı acaba korkusuyla aracın AC sarj etmekten nasıl korktuklarını görüyorum.

Bunları söylemeyelim mi şimdi?

Evet Kredi avantajı çok büyük bir avantaj. 1.8m TL ye kadar hatta şirketlere aracın tamamına kredi veriyorlar. Leasing modeli gibi araç sahibi oluyorsunuz. Aylık ödediğiniz paraya araba kiralayamazsınız.. İşte bu zayıf nokta.. Burada teslim oluyoruz.. Burada söz bitiyor ve diyoruz ki yav donsun ekranlar ne olur reset atarız en fazla, bir de karga burnu koyarız torpidoya.. vs.. İşte şartlar bunu gerektiriyor.. Bir çok kişi bu durumdan sesini çıkaramıyor.

Ama doğruları söyleyelim.. Burada bilgi edinmek için bu başlığa giren insanlar yanlış yönlenmesin.. Togg u 2.5m TL ye alınabilecek en mükemmel otomobil gibi lanse etmeyelim lütfen. İnsanlarda pişmanlıklar yaratmayalım..

• spyman kullanıcısına yanıt

bir görüştüğümüzde sorarım 

Kesinlikle katılıyorum. Benim aracımda Haziran 2026 çıkışlı. 1 hafta önce ege bölgesine tatile gittim. Araç sıcakta kalınca sürekli arıza verdi. Anahtardan aracı açamamak, ekranların yolculuk esnasında gitmesi, v2l hatası, şarj olmama gibi bir çok arıza yaşadım. Yol yardımını sanırım her gün aramak zorunda kaldım. Finansman desteği olmasa kesinlikle almazdım. Daha çok yolu var bu aracın. Bence finansman desteği olmasa ilk 3 e giremez. Bunlar beni yaşadığım sorunlar. Bence bu sorunlar büyük sorunlar. Bunlar normal diyorsanız o zaman sıkıntı yok.:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömer2016 -- 5 Ağustos 2026; 0:39:45 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.