Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL TASARIMI (ANZER II COMPACT)........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1- tasarım-modellme-render bana aittir herhangi bir hazır model kullanmadığım gibibu tasarım tamamen özgün ve kendi hayalgücümün ürünüdür.

Belki bilenler vardır daha önce yine Anzer isminde bir tasarım daha yapmıştım bu ikincisi abisine göre (kendi düşüncemisi söylüyorum) daha akıcı daha çzigileri tamamlayıcı bir tasarım oldu o yüzden adınıda ANZER-II COMPACT koydum 2346245werw resimlerin daha fazlası 1453-design.webnode.com.tr adresinde yüklü

Arkadaşlar bu çalışmayı hiç acımadan emek sarfetmiş falan demeden acımasızca eleşbilirsiniz emin olun samimi olduğu sürece eleştiriden moralim bozulmuyoraksine hatamı görüyorum...

Ayrıca video içinde render aldım videosunu izlemeden geçmeyin smiley027

bu arada şunuda söyleyim bu modeli yapana kadar tam 7 tane model değiştirdim yani hepsi çöp oldu rolleyes neyse iyi günler...

[DHTUBE=www.youtube.com/watch?v=83OQD5jwYUE3d ]

VİDEO BURADA
    www.youtube.com/watch?v=83OQD5jwYUE3d

[DHTUBE=www.youtube.com/watch?v=83OQD5jwYUE3d]

YERLİ OTOMOBİL TASARIMI (ANZER II COMPACT)........ YERLİ OTOMOBİL TASARIMI (ANZER II COMPACT)........ YERLİ OTOMOBİL TASARIMI (ANZER II COMPACT)........ YERLİ OTOMOBİL TASARIMI (ANZER II COMPACT)........ YERLİ OTOMOBİL TASARIMI (ANZER II COMPACT)........ YERLİ OTOMOBİL TASARIMI (ANZER II COMPACT)........ YERLİ OTOMOBİL TASARIMI (ANZER II COMPACT)........ YERLİ OTOMOBİL TASARIMI (ANZER II COMPACT)........ YERLİ OTOMOBİL TASARIMI (ANZER II COMPACT)........ YERLİ OTOMOBİL TASARIMI (ANZER II COMPACT)........ YERLİ OTOMOBİL TASARIMI (ANZER II COMPACT)........ YERLİ OTOMOBİL TASARIMI (ANZER II COMPACT)........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakir-bir-kul -- 17 Ağustos 2013; 18:11:42 >

• Ciddi emek isteyen bir çalışma olmuş elinize sağlık ben beğendim
  • Hocam vallahi tebrik ederim çok güzel olmuş çok detaylandırılmış bir çalışma.Tasarım mühendisliği yada stil mühendisliğinden anlamam kendi amatör gözlemim bu, fakat ön panjur ve farların olduğu bölge Honda vari olmuş. Hani hiç bilmeyen birisine göstersek fotoğrafı bu araba honda ya benziyor diyebilir (önden)
  • Bal gibi olmuş.
  • çok çok güzel de,
    böyle spor otomobiller yerine binek, hatta ucuz halk araçları da çizerseniz daha çok memnun oluruz.
    çünkü ihtiyacımız olan ucuz halk araçlarıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

çok çok güzel de,
    böyle spor otomobiller yerine binek, hatta ucuz halk araçları da çizerseniz daha çok memnun oluruz.
    çünkü ihtiyacımız olan ucuz halk araçlarıdır.

+1

harika olmuş, ellerinize sağlık emek vermişsiniz. şimi bu arabayı alsak ne kadar eder :p
  • Günümüzde üretilen tüm modellerde illaki birbirini andıran tasarımlar olacaktır, o yüzden ister isemez içimizden ya şurası şuna mı benziyor diye geçmiyor değil.
    Ancak ben tasarımı çok beğendim, emeğinize sağlık umarım Türk sanayicileri de Türk tasarımcıların kıymetini bilir ve dışa bağımlılıktan bir nebze olsun kurtuluruz.

Bu arada sizden biraz daha orta sınıfa hitap eden aile otomobili de tasarlamınızı arzu ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genel anlamda çok başarılı buldum ancak birkaç eleştirim var:

1- Kapı dış sacı ile ön çamurluk temas halinde gibi yada çok yakın. Menteşenin yerini değiştir
    2- Araca karşıdan baktığında A sütunu ile kaput çizgileri akıcı değil, arada kırılma var
    3- Kapı camlarının üstüne kiriş koyma, sadece cam olsun, çünkü şu an ne kiriş ne cam arada kalmış. Kiriş olması için daha kalın olması lazım.
    4- Fren disklerin aşırı büyük, kaliperler çok küçük kalmış. Bu haliyle bu fren çalışmaz :) bir de fren diskini mat yap, parlak olmamış.
    5- Aynalar çok önde kalmış, biraz kapının arkasına doğru taşı. Bu haliyle çamurluğa bile değebilir
    6- Kapının altındaki o form, çıkmaz :)
    7- Arka tampon, çok aşağıda. Yokuş çıkarken yere temas eder. Biraz kes bence.
    8- Ön tamponun altına da biraz ızgara ekle
    9- Davlumbaz mesafen çok az, aracın süspansiyonuna yer kalmamış.
    10- Birkaç resimde ön çamurluklar ile tampon tek parça.

.... daha uzar da yeterli ...

• Şanzımanı ne olacak? Motoru ne olacak? Dört kapılısı olacak mı? Seda versiyonu olacak mı? Baz fiyatı ne olacak? Son hızı ne olacak? Kapı sesi tok olacak mı?

Şakası bir yana, güzel tasarım.. İlk intiba olarak göze hoş geliyor..
  • Emeğine sağlık.Bu araca amblem takılsaydı bende en uygunu Honda"nınki olurdu. :)
  • Hybrid motora uygun bir model gibi olmuş sanki.Tasarlarken elektrikli olmasınımı düşündünüz?
  • arka stopları aston martin e , genel olarak civic hatchback e benzettim. çalışma çok güzel, ben küçükken böyle çizimleri defterimin boş kalan sayfalarına çizerdim...

ek olarak tasarım güzel olsa da , binek otomobil çizildikçe daha yaklaşırız yerli otomobil yapımına.
  • Çok başarılı
  • Hocam Toyota'ya tasarımcı olarak girsene. Onlardan daha iyi tasarımlar çıkartacağın kesin.
  • Çok emek vermişsiniz ve bence çok güzel olmuş, elinize sağlık..
    Ön tasarım biraz daha farklı olsa daha iyi olurdu..
  • Ben sadece olmayan kısımları söyleyeceğim, çünkü kalanı gayet güzel :)

1. Lastikler çamurlukların dışarısında olması uygun değil.
    2. Sanırım aracı arkadan veya ortadan motorlu olarak planlamışsın. Ama arka havalandırma girişi sadece oradan kesip çıkarılmış. O şekilde pek bir etkisi olmayacaktır. Oraya uzanan kanallar yapman lazım. Yoksa bu şekilde o delik sadece düdük görevi görür. Yolda öter düdük gibi :)
    3. Arka bagaj kapağını tasarlarken bir problem yaşamışsın sanırım. Kafanda orası oturmamış gibi. Aynı şekilde arka tamponun 3 parçalı olması da garip geldi bana.
    4. Tavandaki o kesilme noktasını anlayamadım. Açılır tavan mı düşündün?

Yukarıda da modellemeyle ilgili problemleri arkadaş söylemiş zaten onlara değinmeye gerek yok.
  • yerli otomobil tasarımı böyle yapılmaz da neyse. onun dışında güzel olmuş.
  • cok güzel görünüyor... ancak halkın kullanabilecegi modeller cizseniz?
  • Hocam tasarımınız güzel ancak halkımızın tercih ettiği 4 kapılı sedan yada hb tasarımlara yönelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheStig -- 16 Ağustos 2013; 10:06:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞAMİL'in yanında akülü araba gibi kalmış
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.