Şimdi Ara

yerli otoda foss çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
24.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
148 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uçmadığı için almıycam ikna oldum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mesajım bulunsun çok güzel bilgilendirmişsiniz teşekkürler
  • Herşeye bir bahaneniz var siz hangi ülkede yaşıyorsunuz

• 300 binden aşağı olmaz muhtemelen bu halka eti lüks gören simiti çayı hak gören siyasetçiler arabayı mı laik görecek :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında demek istenilen;

Türkiye Cumhurriyet' in de bir çizim tasarım yapacak kimse yok mu. Neden İtalyada konsept araç toplandı. Türkiye' de Renault, Toyota gibi markaların fabrikaları yok mu? Bu fabrikalarda toplansaydı araç, YERLİ MALI dediğimiz fabrikada üretelim konsepti.

Aslında karşı değiliz, gururluyuz mutluyuz. Herşeyinle Türkiye' de üretilmeli ve Türkiye Cumhurriyeti vatandaşı çalışmış olmasını istediğiniz içindir.

Saygılarla.

Not: Son dönemlerde Yerli Üretim denilen bir çok markanın sadece fabrikaları buradadır. O markaların yerli üretim olduğunu kanıtı asla olamaz. Bkn. Apple

• Burada olay anlatılıyor.

https://www.motor1.com/news/390097/togg-suv-sedan-concept-pininfarina/

• Bırakın bu hesapları. Araç çıktıktan sonra elde edilecek gelir nerelere aktarılacak onları düşünün. Yurt dışına ya da çer çöpe gidecekse hiç bir yerliligi yok gözümde.

• Şu arabayı alacağım diyenler gerçekten inaniyor mu alabileceklerine? Fiyatı en az 320.000₺ civarı olacak.

• Ülkeye ne katkın var da, ne vasfın var da bunları söyledin, söyle biz de onu bilelim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghostweb kullanıcısına yanıt
    Yalnız devrim zamanında sizin taraf daha bira fabrikamız yok arabayı napacaksınız diye muhalefet yapıyordu aynen kesin sizinkiler teknolojiye yatırım yapardı bu kafayla(şeker ve çimento fabrikalarına da muhalefet yapmış bu arada adam bira olmayan her fabrikaya kudurmuş asadsdsdasaf).Çünkü birayı yurtdışına kesin ihraç ederiz onların bira fabrikası yok ya! Ama bu saçmalıklarınız yüzünden bizden 1-2 yıl sonra başlayan firmalar şuan dünyada ilk 10'a giriyor.Yaptığınız muhalefet değildi bildiğiniz ülkeyi yunanistana çevirmekti.İçelim eğlenelim bizene dünyadan,ülkeden kafası.
    Cumhuriyet gazetesi yazarı Mazhar Kunt devrim zamanında şunları yazmış:
    "Biz senelerdir içecek bira bulamıyoruz. İki bira fabrikası kurmak bunların aklına gelmez. Tutturmuşlar otomobil yapmaya karar vermişler..."
    İçkiden başka medeniyet anlayışı olmayan çomarlar sizsiniz hala konuşuyor asdfghj.
    Ha kanıtımı da koyayım da senin gibi aydınımsı zihniyetler salladığımı düşünmesin.Gör kendi tarafının lale devri kafasını.

yerli otoda foss çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 29 Aralık 2019; 12:55:14 >

• oray kullanıcısına yanıt
    Çalmaları mümkün değil, parasıyla Pininfarina'ya yaptırdılar bu prototipleri. Burada sorun yok. Sorun halka yalan söylemelerinde. Sanki bu otomobili Türkler çizmiş, tasarlamış ve bu prototip Türkiye'de imal edilmiş gibi hava basıyorlar. İşte ben bundan iğreniyorum. Göz göre göre hepinizi salak yerine koyuyorlar.

Oysa açıkça çıkıp deseler "biz bu prototipleri Pininfarina'ya yaptırdık ama 3 yıl sonra fabrikada biz üreteceğiz ve fikri mülkiyet hakları bize ait" inan yürekten desteklerim.

Kızdığım göz göre göre yalan söylemeleri. Bu arabaya yerli ve milli diyorlar. Söyler misin bu prototipin neresi yerli ve milli?

Kaldı ki Türkiye'de ilk defa bu şekilde "yerli ve milli" araba üretilmiyor. Uzun yıllar bu ülkede Anadol üretildi, İnan Anadol şu prototiplerden daha yerli ve milliydi. Otosan aynı bugün olduğu gibi 1966 yılında, bundan 53 yıl önce İngiliz Reliant tasarım firmasına Anadol A1 prototipini yaptırdı ve prototip aynı yıl Otosan'da üretime girdi ve tam 20 yıl değişik Anadol modelleri üretildi bu ülkede. Daha nice böyle "yerli ve milli" araç sayarım kamyon, minibüs sektöründe.

O halde insanları ne diye kandırıyorsunuz bu araba yerli ve milli diye?

Ben buna kızıyorum, yoksa prototip arabalar gayet hoş ve alınası. Ama AKP'nin bu yalanlarından, koca ülkenin geçmişini hiçe sayıp sanki her şey onların iktidarlarında yapılmış gibi sunan Gobbelsvari iğrenç propagandalarından bıktım usandım. Adam bizden önce fırın, buzdalabı yoktu dedi yahu, dedi bunu!

• Oyunun beta sürümüyle full sürümü aynı mı olur? Daha bismillah ilk elektrikli arabamız. Pili de biz üretirsek tamamdır bu iş.

• ErrorVerenHesapMakinası kullanıcısına yanıt
    içkiyi kötü olarak gören sizlersiniz bize görede yobazlık içkiden çok daha kötü. akp donunuza kadar aldı siz hala zihniyetlerden bahsediyorsunuz işte sizin gibilere az bile yapıyorlar yakında devlete para lazım deyip umarım evlerinizide elinizden alırlar.bi o kaldı zaten. ayrıca akp de müslüman adam yok. hiçbiri müslüman değil arkaplanda bakara makara diye dalga geçen tipler bunları hala görememeniz şaşırtmıyor gerçi. chpye bok atacak hiçbirşeyiniz yok saçma sapan şeyleri öne sürerek kötü gibi göstermeye çalışıp zekasız konumuna düşüp duruyorsunuz sürekli. akpli olmak zor allah kolaylık versin
  • Amaç zaten üretmek değildi, yine ucuz seçim propagandaları bunlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.