Şimdi Ara

Yerleşmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malûm yerleşmedim ben mecbur mezuna kalacağım.Benim hayal çok da parlak değil memur olayım kafam rahat her ay düzenli maaş yatsın kafasın dayım.Sizce 2 yıllık için mi çalışsam 4 yıllık mi

2 yıllık ataması olan bölüme gidip 2 yıldan sonra kpps girmeyi düşünüyorum,kazandıktan sonra ise DGS ile geçiş yapıp 4e tamamlayacağım sonra da lisans mezunu memur olacağım

Düşünceleriniz nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bugünden itibaren hafif tempoyla eksiklerini gidermek üzere ders çalışmaya başla. Ortaöğretim kpss ile düz memur olarak atanırsın, aynı zamanda yüksek bir puan alıp yapmak istediğin mesleği seçersin

• ahbeazizim kullanıcısına yanıt

ortaöğretim iki sende bir mi oluyor bir de lise mezunları için hangi sınav var

• Evet 2024 de olacak. Bak bu söyleyeceğim çok önemli, iş bitirici olmalıyız. İnsanlardan beklentiye giren kişinin, iş bitirici olmayan kişinin işi zordur, kendine bunu hatırlatmanı tavsiye ederim :)

• DGS artık çok avantajlı değil. Kontenjanlar sürekli azalıyor. Yakında rafa kaldırırlar. Hemşirelik hedefleyebilirsin. Hem kazanması hem okuması hem de yerleşmesi kolay. Maaşı da 30 bin lira şu an.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üni son sınıfken yks'ye girmek
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.