Şimdi Ara

Yerel Disk D'den C'ye alan aktarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarı kuran adam Yerel Disk C yi 110 GB, Yerel Disk D'yi 930 GB yapmış. Ben bunu 500 GB - 500 GB olarak ayırmak istiyorum. Bunun için ne yapabilirim?
     Yerel Disk D'den C'ye alan aktarmak

EDİT: Resim yanlıştı düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazAtmacaDH -- 9 Temmuz 2016; 16:48:20 >

• mantıklı olanı adam yapmış zaten sistemin olduğu yere o kadar vermek mantıklı.
    930 gb de depo arşiv vs için o şekilde kalsın.
  • dosyalarını yedeklersen en kolayı format atarken disk ekranında diskleri biçimlendirip ikisini de silip birleşmesini sağladıktan sonra yeni bölüm oluşturmak.
  • BeyazAtmacaDH kullanıcısına yanıt
    Format atmadan yapabilirsin burada anlatmış
    http://mscozum.com/makale/windows-7-de-bolum-genisletme-ve-daraltma/
  • @zeki1981 Hocam ama fazla arşiv vb. yapmıyorum. Oyun, program falan indireceğim zaman ilerde yer kalmayacak.

@K120 Onu en son çare düşünüyorum direk yapamaz mıyız acaba

@carso Benim sistemim Win10 ama zaten ben onu denemiştim. D'den küçültülüyor ama C'ye eklenmiyor.
  • BeyazAtmacaDH kullanıcısına yanıt
    Genişleti kullanmanız gerekir win10 bilmiyorum henüz disk yönetiminden yapmanız gerekmekte belki bunun için destop üzerinden yapabilen yazılımda olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazAtmacaDH

@zeki1981 Hocam ama fazla arşiv vb. yapmıyorum. Oyun, program falan indireceğim zaman ilerde yer kalmayacak.

@K120 Onu en son çare düşünüyorum direk yapamaz mıyız acaba

@carso Benim sistemim Win10 ama zaten ben onu denemiştim. D'den küçültülüyor ama C'ye eklenmiyor.

oyunları ve programları d ye de kurabilirsin dostum.
    o alan sadece windows ve eklentileri içindir.
    diyelimki bi sorun oldu ve format atman gerekti o alandaki tüm datayı alman lazım ama illaki istiyorsan 500-500 ayırmayı en temizi formaat atarak yeniden oluşturmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunları C veya D ye Kurmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AOMEI Partition Assistant ile yapabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.