Bildirim
Yerel Disk D'den C'ye alan aktarmak

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
mantıklı olanı adam yapmış zaten sistemin olduğu yere o kadar vermek mantıklı.
930 gb de depo arşiv vs için o şekilde kalsın. -
dosyalarını yedeklersen en kolayı format atarken disk ekranında diskleri biçimlendirip ikisini de silip birleşmesini sağladıktan sonra yeni bölüm oluşturmak. -
Format atmadan yapabilirsin burada anlatmış
http://mscozum.com/makale/windows-7-de-bolum-genisletme-ve-daraltma/ -
@zeki1981 Hocam ama fazla arşiv vb. yapmıyorum. Oyun, program falan indireceğim zaman ilerde yer kalmayacak.
@K120 Onu en son çare düşünüyorum direk yapamaz mıyız acaba
@carso Benim sistemim Win10 ama zaten ben onu denemiştim. D'den küçültülüyor ama C'ye eklenmiyor. -
Genişleti kullanmanız gerekir win10 bilmiyorum henüz disk yönetiminden yapmanız gerekmekte belki bunun için destop üzerinden yapabilen yazılımda olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazAtmacaDH
@zeki1981 Hocam ama fazla arşiv vb. yapmıyorum. Oyun, program falan indireceğim zaman ilerde yer kalmayacak.
@K120 Onu en son çare düşünüyorum direk yapamaz mıyız acaba
@carso Benim sistemim Win10 ama zaten ben onu denemiştim. D'den küçültülüyor ama C'ye eklenmiyor.
oyunları ve programları d ye de kurabilirsin dostum.
o alan sadece windows ve eklentileri içindir.
diyelimki bi sorun oldu ve format atman gerekti o alandaki tüm datayı alman lazım ama illaki istiyorsan 500-500 ayırmayı en temizi formaat atarak yeniden oluşturmak. -
AOMEI Partition Assistant ile yapabilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X