Şimdi Ara

YERDÜZLEYİCİ GÖRDÜNÜZMÜ HİÇ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar devasa birşey gerçekten bunlardan birtane bize nasip olurmu acaba dicem ama aaa sor bee..

valla ben şaşırdım bu ne emek ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTerCeptor -- 25 Aralık 2005 9:57:14 >

• bu ne devasa birşey ne emek vermiş adamlar yaa..hep almanlar neden se böle şeylere imza atıyorlar...

ya neden başka resim ekleme yapamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTerCeptor -- 25 Aralık 2005 10:06:25 >
  • devamı...

• tamburun üzerine dikkatli bakın bakalım ne göreceksiniz...

ben hala aynı mesaja ekleme yapamıyorum...

• bu arada dikkat ettinizmi dozerin büyüklüğünü bizim miniğin tamburundaki bir kova kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTerCeptor -- 25 Aralık 2005 10:33:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç sincap gördünüz mü ?
    11 yıl önce açıldı
    bir gün bir palyaço varmış
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu ne yaa! Ayıptır kardeşim ağır sanayiniz güçlü diye bu büyüklükte alette yapılmaz ki
  • resmen yürüyen fabrikaya benzio...
    almanyada görmüştüm...
  • gördüm
  • Fotoşop

Ohhh ilk ben dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: The©em

Fotoşop

Ohhh ilk ben dedim

Allah kahretsin yine gec kaldım
  • Bununla dünyayı ele geçirebilir miyim acep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loop -- 25 Aralık 2005 12:32:12 >
  • diğer topik'e de yazmıştım, buraya da yazayım da insanlar yalan yanlış öğrenmesin

bu makina yeryüzü düzenleyici felan değil, almanya'da kömür çıkarmaya yarayan bir makina..
    sadece montajı 5-6 yıl sürmüş, geçenlerde discovery kanalında seyretmiştim..

yukarıda ilk resim ise; makinanın bir yerden başka bir yere götürülürken çekilmiş bir fotosudur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.