Şimdi Ara

Yepyeni Twingo Seri Üretim Hali !!! [Kosenpt Değil]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni Twingo, B segmentinden alınan yürür aksama bağlı daha üstün sürüş özellikleri ve sınıfının en iyi performans ve tüketimlerini sunan yeni benzinli motor TCE 100 HP dahil motor yeni seçenekleri sayesinde, bir önceki modelin standartlarını daha ileriye taşıyor. Yeni Twingo GT versiyonuyla daha dinamik, diğer versiyonlarda ise sağlamlığı ifade eden tasarımı, İngiltere pazarı için yepyeni sağdan direksiyonlu versiyonu ve ürün gamına yeni eklenen 1.5 dCi dizel motorlu versiyonu ile aynı zamanda daha geniş ve uluslararası bir müşteri kesimini hedefliyor.

Araç, 3,60 m’lik boyuyla, Renault’nun iç mekan genişliği ve modülarite alanındaki uzmanlık ve birikiminden tamamıyla yararlanıyor. Aracın içinde ikisi arkada bağımsız ve raylı dört koltuk ile modülerlik ön planda tutulmuş. Segmentinin en büyüğü olan bagaj hacmi 4 koltuklu konfigürasyonda 165 litre ile 285 litre arasında değişiyor ve 2 koltuklu konfigürasyonda 959 litreye kadar çıkıyor ve ön yolcu koltuğu sırtlığı tablet şeklinde katlandığında 2,15 m uzunluğunda eşyaların taşınmasına olanak sağlıyor.

İletişimci ve paylaşımcı bir araç olan Yeni Twingo ile direksiyondan kumandalı, USB memory stick, walkman veya iPod şeklinde kişisel MP3 çalarınızı araçta kullanmanızı sağlayan bir “Audio Connexion Box” bağlantı kutusu sunuluyor. Twingo’da aynı zamanda güvenlik için karşı tarafı “beklemeye alma” fonksiyonlu “eller serbest” Bluetooth telefon kumandası da var. Ayrıca araçta “My Twingo” adı altında, özel dekoratif giydirmeler ve “organizer box” veya”make up box” gibi iç ve dış kişiselleştirme donanımları da sunuluyor.

Yeni Twingo aynı zamanda sağlıklı ve öngörülebilir yol davranışı ile kazaları önleme ve çarpışma durumunda içindeki kişileri koruma yönünden son derece güvenli bir araç oalrak tasarlanmış. Sağlamlığı, fren sistemi yürür aksamı, süspansiyonu, ergonomisi ve üst segmentten gelen donanım düzeyi onu küçük şehir içi modeller segmentinde reel güvenlik açısından, en katı çarpışma testleri dahil olmak üzere, en yüksek konumda yer almasını sağlıyor. Yan hava yastıkları, otomatik klima, hız sabitleyici, yükseklik ayarlı direksiyon, otomatik far kumandası vs. gibi Twingo’da daha önce mevcut olmayan yeni konfor ve güvenlik donanımları yeni Twingo ile müşterinin beğenisine sunulmaktadır.

Benzinli motorlar üç seçenekten oluşuyor: 1.2 lt 60 HP, 1.2 lt 16v 75 HP ve yepyeni TCE 100 HP. Bütün motorlar kirlilik önleme donanımlarının zaman içinde etkin kalmasını garanti eden entegre kontrol sistemi (On Board Diagnostic) içeriyorlar. Yeni Twingo aynı zamanda 1.5 dCi 65 HP’lik bir dizel motorla da donatıldı. Bütün bu motor seçenekleri Euro4 çevre standartlarına da uygun olarak ayarlanmış.

Mühendisler, GT versiyonunun şasisi üzerinde araca hem iyi bir konfor düzeyi ve hem de dikkat çekici dinamik özellikler kazandırmak amacıyla özel çalışma yaptılar. Sertleştirilmiş süspansiyon kolları en yüksek yörünge hassasiyetini sağlıyor. Gergi kollarının üst bağlantıları daha yüksek yönlendirme ve sürüş hassasiyeti temin ediyor. Kasa tutmada daha büyük bir sadakat sağlamak üzere ön amortisörlerde basınçlı teknoloji kullanıldı. Yeni Twingo GT’nin hidrolik direksiyon sistemi de dinamizm ve sürüş keyfini arttıracak şekilde özel bir ayarlamaya konu oldu.

• Kötü
  • Hep concept olarak kalmalıydı.

pecö 1007 ye de çok benzemiş.

renö eskiden özgün tasarımlar yapardı.

eski twingo daha yeni duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 6 Mart 2007; 18:37:27 >
  • Kötü x 2
  • Modus Clio Kırması gibi geldi bana

ayrıca haber arabam.com dan alıntıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Modus Clio Kırması gibi geldi bana

ayrıca haber arabam.com dan alıntıdır.

bana pecö gibi geldi

• Banada c1 le 107 gibi geldi.Kocaman 1de agız yapsalar aynı olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • küçük sınıf araölar niye bu kadar çirkin olmak zorunda 106 ları özler olduk valla
  • iğrenc

ama önü modifiye gbi duruo
  • Bunu da büyütmüşler...

Kıl oluyorum şu araçların her yeni kasasının bir öncekinden büyük olmasına ya,
    civic accord kadar oldu, minicik city civic kadar oldu,
    Golf şiştikçe şişti,
    clio ufacıktı dana kadar oldu,
    twingo işte aynı şekilde,

sevmiyorum böyle insanın bilinçaltına etki etmeye çalışan davranışları....
  • E MODUS nolcak ?

• Şaşırmış bulldog
  • renault bana göre megane hariç tasarım olarak yaptığı işler çok vasat kalite işçilik ve teknoloji var ama tasarım olarak renault çok vasat...
    sıkıcı japon tasarımlarını bile geçmeye başladı nerdeyse fransızlar tasarımla ün saldı son zamanlarda ama reno bu işte çok vasat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 6 Mart 2007; 20:29:19 >
  • Abi bunun neresi buyumüş ya ? Adam icinde emanet gibi duruyor
  • eski clio'ya twingo etiketi yapıştır sat daha iyi
  • süper bir konsept yapmışlardı , sonra biraz da peugeotdan kopya çekelim diyip, aracın içine etmişler.
  • DAHA KÖTÜ OLAMAZDI
  • bence gayet güzel

• quote:

Orjinalden alıntı: djoz

Bunu da büyütmüşler...

Kıl oluyorum şu araçların her yeni kasasının bir öncekinden büyük olmasına ya,
    civic accord kadar oldu, minicik city civic kadar oldu,
    Golf şiştikçe şişti,
    clio ufacıktı dana kadar oldu,

twingo işte aynı şekilde,

sevmiyorum böyle insanın bilinçaltına etki etmeye çalışan davranışları....

• Yok abi ben sizi anlamıyorum.Bunun nesini beğenmediniz yahu.Araba amacına uygun bence.Gayet de hoş tasarımı var.107ye c1e aygoya göre daha güzel bence.

Yanlız motor seçeneklerini pek tutmadım.daha küçük hacimde 65hp lik dizeli olmalıydı.1,2litre benzinliler güzel.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.