tek kelimeyle harika..Bu sınıfa gelmiş en iyi otomobil..Her açıdan..
quote:
Orjinalden alıntı: red_power
Bencede fena değil bahsettiğiniz kadar kötü görünmüyor
dostum yeter artık şu aracı başka bi firma yapsa burda kim bilir neler derdin anladık renocusunda bu kadarda fanatiklik taraflılık saçma ötesi şu araç şu tiple en çirkin 5 araç listesine aday resmen modus clio falan toplamış model olsun diye yapılmış bi araç reno iyice sapıttı bi laguna sını severdim onunda gittiler önünü meganeye çevirdiler reno bence gittikçe tasarımda .ıçıyor kim ne derse desin
Buna vereceğim parayla temiz bi 406 coupe alırım. Millet araba görsün.
quote:
Orjinalden alıntı: Loop
A segmentinin yeni kralı twingo geliyorrr
Umarım reno fiyatlarda havadan uçmaz da iyi satış yapar. Tasarımı çok hoş bence.
reno ve uygun fiyatmı? şaşırdın heralde dostum...
bende bir twingo kullanıcısı olarak bu yeni halini hiç beğenmedim.Yeni bir araç olarak çok göz doldurucu ama bir twingo değil .çünkü twingo bir efsane bir klasik yeni görüntüsüyle olsa olsa yepyeni clio olur.herşeyde olduğu gibi nerde o eski twingolar ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh.
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
Modus Clio Kırması gibi geldi bana
ayrıca haber arabam.com dan alıntıdır.
bana pecö gibi geldi
Biri diğerini taklit etti ama hangisi?
quote:
Orjinalden alıntı: Sezgintr
Buna vereceğim parayla temiz bi 406 coupe alırım. Millet araba görsün.
quote:
Orjinalden alıntı: KUNG-FU 61
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
Modus Clio Kırması gibi geldi bana
ayrıca haber arabam.com dan alıntıdır.
bana pecö gibi geldi
Biri diğerini taklit etti ama hangisi?
Artık kimin ne taklit ettiğide anlaşılmıyor ki yarın öbürgün biri çıkıp twingo ile ortak üretim yapıp farklı model ve marka adı ile piyasaya farklı bir araç sürmeye kalkar bknz.107,c1 ...
Getirmeyedebilirler aslında Modus varken
bence gayet şık olmuş, ama dacia gibi bir fiyata satılmazsa türkiyede tutulmaz.
bence en az eski twingo kadar satar
quote:
Orjinalden alıntı: Villeneuve
bence gayet şık olmuş, ama dacia gibi bir fiyata satılmazsa türkiyede tutulmaz.
Hiç zannetmiyorum bu aracın 17ytl olacağını. ,En az 24ytl den başlar .
nissan note'un aynısı gibi bence. hiç beenmedim. zaten renonun megane sedandan başka başarılı tasarımı yok.
valla eski twingo daha kendine has bi karakterdi
bu küçük clio megane vs gibi bişey olmuş
Eski twingodan da, c1'den de, 107'den de güzel. Modus ve 1007 ile karşılaştırmayın zaten onlar ayrı sınıf.
İçi fena değil de dış görünüşü berbat, eski kasasının aynısını sadece içini değiştirerek satsalarmış daha iyi olurmuş
Renault'un en iyi olduğu konu tek hacimli araçlardır. (Bkz. Twingo 1, Espace, Scenic...) Bu sınıftaki diğer araçlardan daha iyi olduğuna kuşku yok. Ayrıca Peugeot, Citroen, Toyota'nın ortak aracı 107 den kesin daha güzel.