Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.582
Cevap
10
Favori
294.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla bana kalirsa paran varsa yaris i al cok memnunum. bende getz alacaktim benimde aksine ailem toyota die tutturdu. getz kullanan arkadaslarim var kesinlikle sorunsuz araba.

sadece tipi ve malzeme kalitesi hos diil ama 1.5dizel 88 bg 210 tork araba bir canavar
    yaris ise 90 bg 194 tork hemen hemen ayni. vergileri ayni

karar senin ama toyota 3milyara değer bence. yoksa paran kesinlikle getzi al.
  • ben de forum sayesinde incelediğim yaris te karar
    kılmak üzereydim fakat, zamlardan dolayı kararımı değiştirmek üzereyim
    getz e doğru bir meyillenme var
    enokta sen nerde 28,500 e buldun yarisi, ben ankara toyana sordum
    30 dediler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemugur

Merhaba Arkadaşlar

Bende 10 haziranda Yaris Sol 1,3 M/M aldım.Genel olarak arabamdam memnunum.Ortalama yakıt tüketimi şehir içi yol bilgisayarında 6,6 lt/100km gösteriyor.Ortalama 200 TL km başına benzin yakıyor.Müzik sistemi oldukça başarılı,özellikle mp3 player olarak çok iyi.İç mekan,araba kullanım rahat
    Ön konsol oldukça ferah arka koltukların diz mesafeside iyi 2005 model Golf ile karşılaştırma yaptık arka kısım Golf'ten daha rahat diyebiliriz.Bir kötü tarafı bagaj küçük olması ama koltukların ikili veya tekli olarak yatması ayrıca yatay olarak ileri geri hareket etmesi bagaj hacmine esneklik katmış
    M/M şanzımanda hem otomatik hemnde manual kullanabiliyorsunuz.Kötü yanları dik bayırda el fresni ile kalkmanız gerekiyor ve çok dik yokuşlarda
    vites otomatikte ise araba devir yönünden kararsız çalışabiliyor.Vitesi normal olarak "1" alıyor kısa sürede "2" atıyor ama bu sefer devir düşünce tekrar vites küçültüyor.Çok dik yokuşlarda manuale alıp,öyle çıkıyorum.
    Vites kullanımında tercih size kalmış,bence sehiriçi trafikte otomatik vites gayet rahat,şehir dışında şahsen manual kullanmayı tercih edeceğim.Özellikle sollamalarda bazen arabayı yüksek devirde kulanma durum olabiliyor şuda bir gerçek araba manual kullanımda daha atak
    Süspansiyon olarak sert zaten ufak araçların çoğu böyle onun için çok fazla garipsemedim.Araba bana gayet sessiz geldi.Tekerlek seslerini duymuyorum mesela

Genel olarak beklentilerimi karşıladı.Ben memnunum

Bizde corollanın MMt si war.
    Yokuş çıkarken spor moda alıyoruz. O zaman daha yükesek devirde kullanıyo. Yokuşlarda da sorun olmuyo.

Vites in ilerisinde. Biliyosundur yerini
    Ama yarislerde war mı bilmiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: depo

Arkadaşlar herkese kazasız günler dilerim öncelikle. Yarisimizi yeni aldık. MMT şanzumana alışmaya çalışıyorum. Bu konuda(MMT) deneyimi olan arkadaşlar varsa sürüş önerilerini paylaşırlarsa sevinirim. Ayrıca araçla seyir halinde hissettiğim KM ile gösterge arasında fark varmış gibi geliyor bana. Ben 70-80 km hızla gittiği düşünürken KM göstergesi 95 gösteriyor :) Aynı şeyi düşünen ve bu konuda servisten bilgi alan olduysa paylaşırsa sevinirim.Cevaplar için teşekkürler. En güzel günler sizlerin olsun, sevgiler...

Yokuş inerken ve çıkarken spor moda al.
    Veya manual olarak kullan.
    Vite değişim süreleri kullandıkça azalıyor. Araç alışınca. Şimdi size fazla gelebilir ama azalcak bayaa.
    Araç hızı hiç hissettirmiyo. Bibakmışın 160 ama sana 120 gibi geliyo.
    Radar tehlikesi olunca iniyosu 120 ye. O zaman da 80 gibi geliyo. Hiç bişi anlamıyorsun sürüşten

Bu arada bu yorumları COROLLA ya göre yaptım.

• haklısın cogu yerde 30 000 ytl nın altına ınmıyorlar.Hatta bırcok yer elımızde su anda hıc yarıs yok dıyor ınanamıyorum hem pahalı hem de ellerınde kalmamıs nasıl oluyor ya...Neyse ben ankara mersın ve adanayı arastırdım adana da bır bayıı elımde terra kırmızı var ıstersenız sıze 28.500 e bırakırım dedı yanı renk secenegımız yok kırmızıyı alırsak bu fıyata gercı onun 500 ytl sını de zorlarsam duser duz 28 000 e alırım ben o arabayı ama ben de senın gıbı fıytaları gorunce acaba getz mı dıyrm ama sevdıgın begendıgın arabayı kullanmanın keyfı de baska... Mantık evlılıgı mı ask evlılıgımı buna karar vermek zor
  • arkadaşlar alman autobild dergisinde punto ,clio ,207 ,polo ile yaris karşılaştırılmış. tabiki sınıf birincisi ne olabilir tabiki yaris millet arabamdan gerçekten çok menmunum inanın...
  • Yaris konusunda tek şikayetim yol sesini içeriye çok fazla alıyor. Yani öyle böyle değil çok abartılı bi uğultu var. Ben bu konuyu daha önce de söylemiştim. Lastik basıncı veya jantlarla alakalı değil. Bununla ilgili şikayeti olan var mı?. Yoksa benim yariste mi arıza var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xbagci

Yaris konusunda tek şikayetim yol sesini içeriye çok fazla alıyor. Yani öyle böyle değil çok abartılı bi uğultu var. Ben bu konuyu daha önce de söylemiştim. Lastik basıncı veya jantlarla alakalı değil. Bununla ilgili şikayeti olan var mı?. Yoksa benim yariste mi arıza var.

sanirim lastiklerden kaynaklaniyor ozellikle 130 dan sonra aman bosver tek sikayet bu olsun ben cok memnunum
  • Ocak ayında aldığım SOL D4D yarisim şu an 11000 de. Ve ben hemen hemen hergün iyiki bunu almışım diye seviniyorum.Aynı dönemde bir arkadaşım getz bir arkadaşımda 206 aldı.Onlarla konuştukça ne kadar iyi bir seçim yaptığımı tekrar tekrar anlıyorum.Araç kullandıkça açılıyor benim dikkatimi çeken şey amartisörlerin( özelikle arka) kullandıkça açıldı şimdi araç ilk aldığımdan daha yere yakın.Motoru desen 10 bini geçtikten sonra hem biraz daha az yakmaya hem de daha seri olmaya başladı.MMT olan aracımın vites gecişleri ise ilk aldığımdan daha yumuşak.Geçişleri kesinlikle hissetmiyorum artık.Son olarak servisim 20 binden sonra aracın tamamen oturacağını ve daha çok keyif alacağımı söyledi.20 binde daha da keyif alacaksam daha ne isterim ki :).İkilemde kalan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim bu sınıfta bir araç almak istiyorsanız Yaris seçenekleriniz en başında olmalı derim.
  • Selam Herkese...

Bende Toyota Aygo test surusu icin gittigim toyota bayisinde yarisi görup icine oturma hatasini yaptim ve sonuc olarak yaris aldim.Yurtdisinda yasiyorum buradaki yarislerin donanim cesitleri farkli.Turkiyede terra,sol,sol special var sanirim burda standart,pluspaket,komfortpaket var.Toyota turkiye sitesine baktigimda turkiyedeki yarislerin önler disk arkalar kampana oldugunu gördum bu bilgi dogrumudur?Cunku burdaki Yaris ler önler hava sogutmali olmak uzere 4 tekerlek disk fren.Birde standart versiyondaki havayastigi sayisi ve abs gibi guvenlik donanimlarini yazarsaniz bilgi sahibi oluruz :)
  • Arkadaşlar peki size "Keşke almasaydım" dedirtten şeyler geldi mi başınıza ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iamnotsuperman

Ocak ayında aldığım SOL D4D yarisim şu an 11000 de. Ve ben hemen hemen hergün iyiki bunu almışım diye seviniyorum.Aynı dönemde bir arkadaşım getz bir arkadaşımda 206 aldı.Onlarla konuştukça ne kadar iyi bir seçim yaptığımı tekrar tekrar anlıyorum.Araç kullandıkça açılıyor benim dikkatimi çeken şey amartisörlerin( özelikle arka) kullandıkça açıldı şimdi araç ilk aldığımdan daha yere yakın.Motoru desen 10 bini geçtikten sonra hem biraz daha az yakmaya hem de daha seri olmaya başladı.MMT olan aracımın vites gecişleri ise ilk aldığımdan daha yumuşak.Geçişleri kesinlikle hissetmiyorum artık.Son olarak servisim 20 binden sonra aracın tamamen oturacağını ve daha çok keyif alacağımı söyledi.20 binde daha da keyif alacaksam daha ne isterim ki :).İkilemde kalan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim bu sınıfta bir araç almak istiyorsanız Yaris seçenekleriniz en başında olmalı derim.

slm arkadasim aracin km yaptikca az yaktiğina katiliyorum 6000 km geldim ilk aldiğima gore sehir icinde 1 lt kadar dustu suan 5.7 yakiyor yogun trafikte. ama su aracin daha yere yakin olmasi dikkatimi hic cekmedi sadece biraz amortisorlerin yumusadiğini hissettim ilk aldiğimizda cok sertti cunku. 10.000 bakımın nekadar tuttu ayrica neler değisti bilgi verebilirmisin kitapta sadece yağ ve yağ filtresi diyor. saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: sthlm

Selam Herkese...

Bende Toyota Aygo test surusu icin gittigim toyota bayisinde yarisi görup icine oturma hatasini yaptim ve sonuc olarak yaris aldim.Yurtdisinda yasiyorum buradaki yarislerin donanim cesitleri farkli.Turkiyede terra,sol,sol special var sanirim burda standart,pluspaket,komfortpaket var.Toyota turkiye sitesine baktigimda turkiyedeki yarislerin önler disk arkalar kampana oldugunu gördum bu bilgi dogrumudur?Cunku burdaki Yaris ler önler hava sogutmali olmak uzere 4 tekerlek disk fren.Birde standart versiyondaki havayastigi sayisi ve abs gibi guvenlik donanimlarini yazarsaniz bilgi sahibi oluruz :)

slm :) hangi ülkedesin anlamadim ama dediğin dogru turkiye disindaki yarisler 4 teker disk hatta ufak arac olmasina rağmen esp bile koyuyorlar. türkiyede hala kampana ne mantiksa. enfazla 4 hava yastiği. enaz 2:) abs tüm modellerde standart.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kirli

Arkadaşlar peki size "Keşke almasaydım" dedirtten şeyler geldi mi başınıza ?

yok allaha sükür :) hatta hic sorun yasamadim hatta eski yaristen bile sikayet eden duymadim daha diyebilirim.....
  • Ben isvecteyim,
    aracta 9 havayastigi (yolcu,surucu,ön ve arka icin yan perde havayastiklari,surucu ve yolcu icin yan havayastiklari ve son olarakta surucu icin diz bölumu havayastiklari)
    ABS,EBD(eletronik fren gucu dagiticisi),BA(fren yardimcisi),TRC(anti patinaj),VSC(diger adiyla esp yani stabilite kontrol) standart donanim.Benim aldigim arac 1,0 motor pluspaket (turkiyedeki sol versiyona denk geliyor sanirim).
  • quote:

Orjinalden alıntı: sthlm

Ben isvecteyim,
    aracta 9 havayastigi (yolcu,surucu,ön ve arka icin yan perde havayastiklari,surucu ve yolcu icin yan havayastiklari ve son olarakta surucu icin diz bölumu havayastiklari)
    ABS,EBD(eletronik fren gucu dagiticisi),BA(fren yardimcisi),TRC(anti patinaj),VSC(diger adiyla esp yani stabilite kontrol) standart donanim.Benim aldigim arac 1,0 motor pluspaket (turkiyedeki sol versiyona denk geliyor sanirim).

valla bizde sadece abs,ebd, ba var

trc vsc hic birinde yok

en fazla 4 hava yastiğivar

bizde en üs sol special olarak geciyor. dijital klima ve anahtarsiz calisma sistemi var

sizin en düsük bile bizim en üstten üstünmüs:)))

orda fiyatlar nasil acaba
    bizde d4d mmt 35000 ytl

• Yaris 1.0 VVT-i 3-D 1.3 VVT-i 3-D 1.4 D-4D 3-D

Cirkapris inkl.Vägassistans 127 500kr 131 900 kr 147 200kr

5 dörrar (5kapi farki) 4 400
    Metallic-lack (metalik renk) 3 500
    Luftkonditionering manuell (klima manuel) 6 800
    Multi-Mode vxl (mmt vites) 5 900

Plus-paket 9 200
    Komfort-paket 24 600

Fiyatlar isvec kronudur... ytl ye cevirmek icin 0,20 ile carpmalisiniz.

• konfor paketli d4d 5 kapi metalik klimali

37 milyar yaw bizden pahali:)

ama sizin ekonomik kosullara gore iyidir herhalde.
  • burda 7 yila kadar yillik % 5 faizle kredi sansimiz var ayrica buraya ortalama bi fiyat ne yuksek ne dusuk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: Kirli

Arkadaşlar peki size "Keşke almasaydım" dedirtten şeyler geldi mi başınıza ?

yok allaha sükür :) hatta hic sorun yasamadim hatta eski yaristen bile sikayet eden duymadim daha diyebilirim.....

Servisteki usta da Land Cruiser'da problem çıkıyor ama Yaris ve Corolla'larda sorun çıkmıyor dedi. Peki arabasına Aksesuar Listesindeki parçalardan taktıran var mı ? Mesela park sensörü nasıl ?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.