Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.582
Cevap
10
Favori
294.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ben taktirmadim ama sirketten birinin corollasinda var gayet iyi calisiyormus. disardaki ucuz mallar gibi cok uzun mesafe varken otmuyormus mesela.... ama araclar gercekten sorunsuz...
  • Ben park sensörüyle beraber birkaç aksesuar daha taktırmayı düşünüyorum, alarm kol dayama gibi. Dergilerde arabadaki gözlere birşey koyduğunuzda yolda tıkırtı yapıyor diyordu, siz buna nasıl bir çözüm buldunuz ? Bez filan mı koymak lazım acaba gözlere ?
  • Ceyhun kardeş;
    10 bin bakımında yağ ve filitresini değiştiriyorlarayrıca kartel tıpasınıda değiştiryorlar ama bu tıpa ucuz 2 ytl falan toplam 160 YTL .

Torpido konusunda ise şöyle bir tavsiyem olabilir:ön ğöğüse konan kaydırmaz küçük zımbırtılar (zımbırtı lafı için özür dilerim aklıma gelmedi)vardır ya Carrefourda bu küçük şeyleri 4 YTL ye satıyorlar ama aynı malzemenin büyüğü ve rulosu kaydırmaz adı altında 6 YTL hemen arka reyonda.Ondan alıp istediğin ölçülerde kes ve koy ben öyle yaptım ve her yere göre kestim kül tablasının olduğu bölüme üsteki üçgen bölümlere bardakılıklara torpidolara hem şık oldu hemde plastiğin anahtar falan gibi şeylerle çizilmesini önledi....
    quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: Iamnotsuperman

Ocak ayında aldığım SOL D4D yarisim şu an 11000 de. Ve ben hemen hemen hergün iyiki bunu almışım diye seviniyorum.Aynı dönemde bir arkadaşım getz bir arkadaşımda 206 aldı.Onlarla konuştukça ne kadar iyi bir seçim yaptığımı tekrar tekrar anlıyorum.Araç kullandıkça açılıyor benim dikkatimi çeken şey amartisörlerin( özelikle arka) kullandıkça açıldı şimdi araç ilk aldığımdan daha yere yakın.Motoru desen 10 bini geçtikten sonra hem biraz daha az yakmaya hem de daha seri olmaya başladı.MMT olan aracımın vites gecişleri ise ilk aldığımdan daha yumuşak.Geçişleri kesinlikle hissetmiyorum artık.Son olarak servisim 20 binden sonra aracın tamamen oturacağını ve daha çok keyif alacağımı söyledi.20 binde daha da keyif alacaksam daha ne isterim ki :).İkilemde kalan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim bu sınıfta bir araç almak istiyorsanız Yaris seçenekleriniz en başında olmalı derim.

slm arkadasim aracin km yaptikca az yaktiğina katiliyorum 6000 km geldim ilk aldiğima gore sehir icinde 1 lt kadar dustu suan 5.7 yakiyor yogun trafikte. ama su aracin daha yere yakin olmasi dikkatimi hic cekmedi sadece biraz amortisorlerin yumusadiğini hissettim ilk aldiğimizda cok sertti cunku. 10.000 bakımın nekadar tuttu ayrica neler değisti bilgi verebilirmisin kitapta sadece yağ ve yağ filtresi diyor. saygılar...

• Iamnotsuperman, cevabın için teşekkür ederim. Bu kaydırmaz maddesi tıkırtıları kesiyor değil mi ?
  • Kirli kardeş evet tıkırtı falan kalmaz.....
  • Ben alırken park sensörünü hediye vermişlerdi. Oldukça kullanışlı. Ben memnunum. Ana 2 tane takıyolar. Yarise 4 tane takılmıyomuş.
  • Iamnotsuperman hocam uzun zamandır yoktunuz. Ben yaris almaya karar verdiğimde sizin ilk sayfalardaki yorumlarınız bana yardımcı olmuştu.
    Arayı soğutmayalım
  • xbagci dostum;

Umarım Yaris hakkında yaptığım yorumlar tamamen doğru çıkmıştır sende memnunsundur umarım.....

Haklısın bir süre yoktum nedenine gelince; Yaris hakkında bilgisi olmayan donanımı özeliklerini bilmeyen hatta yeni kasası olduğundan bile habersiz kimselere laf yetiştirmekten çok sıkılmıştım o zamanlar bu kadar da kalabalık değildik :) Baktım ne kadar anlatsamda değişen bir şey yok bende pes ettim....
    Bizim miletimize yaranmaz arkadaş bunu anladım adam zamanında başka bir araç almış, kendi aldığı markalar dışında ki bütün markalar potansiyel düşman..... :) Yaris pahallı diyor başka şey demiyor adam.Ya kardeşim polo , fiesta sana 28000 ytl fiyat diyor ama yan çitaları bile opsiyonel yapıyor abs alacaksan ekle yan aynan ısıtmalı olacaksa ekle yolcu havayastığı ekle onu ekle bunu ekle Yaris donanımındaki bir araç geliyor 34-35 bin YTL ye.Ben bunu anlatamadım millete Toyota diğer markalar gibi dört teker bir direksiyon fiyatı verip üstüne ekletmiyor.2000 li yıllarda artık olmazsa olmazları bir paket halinde veriyor ve fiyatım bu diyor.Millet buna bakıp Yaris pahallı deyip geçiyor.Son noktayıda "Yaris pahallı kardeşim TATA dizel bilmem ne kadar" diyen bir aklıevvel koydu ondan sonra bıraktım yazmayı artık....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 16 Ağustos 2006; 9:57:24 >

• yarisi fiesta veya polonun yanına koyup,
    foto çekip buraya gönderen çok makbule geçecek...
  • Kataloglarda D-4D Sol modelinde yan aynaların ısıtmalı olduğu söyleniyor. Ama arabayı aldığım bayideki eleman bu özelliğin sadece Sol Special'da olduğunu söylemişti?
    Birkaç defa arka cam buğu çözücüyü çalıştırdığımda dikkat ettim, sanki aynalarda değişen bişi olmadı. Bu konuda bilgisi olan var mı?
    Bu arada kapı ve tampon çıtalarını taktıran oldumu hiç? Nasıl gözüküyor acaba...
  • Toyota'nın bu özelliğini çok seviyorum ben de, adam 3 tane donanım seviyesi koymuş onlardan birini al diyor, başka şeyler istiyorsan bu paketi de almalısın demiyor.

ssami, Ben taktırmayı düşünüyorum fakat siyah harici renklerde hoş durur mu bilmem.
  • Son iki haftada iki kez İst-Ank yaptım. Özellikle Abant-Ank arasını bilenler bilir, yol devamlı virajlıdır. düz gittiği pek nadirdir.
    Ort. 120-130 ile gittim geldim ama o hızlarda giderken bile virajlarda epeyce savuruyor, çok güven vermiyor.. Keşke yol tutuşu biraz daha iyi olsaydı..
    Ama yine de soran herkese çok memnun olduğumu dile getiriyorum ve kesinlikle tasiye ediyorum
  • quote:

Kirli kardeş evet tıkırtı falan kalmaz.....

verdiğin bilgiler icin tesekkurler. bende kaydirmaz koydum cok etkili oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssami

Kataloglarda D-4D Sol modelinde yan aynaların ısıtmalı olduğu söyleniyor. Ama arabayı aldığım bayideki eleman bu özelliğin sadece Sol Special'da olduğunu söylemişti?
    Birkaç defa arka cam buğu çözücüyü çalıştırdığımda dikkat ettim, sanki aynalarda değişen bişi olmadı. Bu konuda bilgisi olan var mı?
    Bu arada kapı ve tampon çıtalarını taktıran oldumu hiç? Nasıl gözüküyor acaba...

yaniliyorsun terrada bile standart isitmali ayna bende d4d terra var. onda var senin aynadaki lekedir buğu değil yıkadıgında dene çalisiyor. saygilar...
  • quote:

xbagci dostum;

Umarım Yaris hakkında yaptığım yorumlar tamamen doğru çıkmıştır sende memnunsundur umarım.....

Haklısın bir süre yoktum nedenine gelince; Yaris hakkında bilgisi olmayan donanımı özeliklerini bilmeyen hatta yeni kasası olduğundan bile habersiz kimselere laf yetiştirmekten çok sıkılmıştım o zamanlar bu kadar da kalabalık değildik :) Baktım ne kadar anlatsamda değişen bir şey yok bende pes ettim....
    Bizim miletimize yaranmaz arkadaş bunu anladım adam zamanında başka bir araç almış, kendi aldığı markalar dışında ki bütün markalar potansiyel düşman..... :) Yaris pahallı diyor başka şey demiyor adam.Ya kardeşim polo , fiesta sana 28000 ytl fiyat diyor ama yan çitaları bile opsiyonel yapıyor abs alacaksan ekle yan aynan ısıtmalı olacaksa ekle yolcu havayastığı ekle onu ekle bunu ekle Yaris donanımındaki bir araç geliyor 34-35 bin YTL ye.Ben bunu anlatamadım millete Toyota diğer markalar gibi dört teker bir direksiyon fiyatı verip üstüne ekletmiyor.2000 li yıllarda artık olmazsa olmazları bir paket halinde veriyor ve fiyatım bu diyor.Millet buna bakıp Yaris pahallı deyip geçiyor.Son noktayıda "Yaris pahallı kardeşim TATA dizel bilmem ne kadar" diyen bir aklıevvel koydu ondan sonra bıraktım yazmayı artık....

yani zaten insanlar türkiyede arabadan anlasalar megane2 bukadar cok satmazdi leon ile ayni fiyatta iken bunun gibi örneği cok :))

• arkadaşlar yarisin ses sistemi hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? ben 1.3 terra aldım. hafta sonu alıcam aracı. galiba sistem d4d ler ile aynı. daha önce 2004 corolla kullandım. ses sistemi güçlü denebilirdi.
  • Benim merak ettiğim başka bir konu, istediğimiz araç hiçbir bayide yoksa max. ne kadar sürede teslim ediliyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: acasiastrain

arkadaşlar yarisin ses sistemi hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? ben 1.3 terra aldım. hafta sonu alıcam aracı. galiba sistem d4d ler ile aynı. daha önce 2004 corolla kullandım. ses sistemi güçlü denebilirdi.

terra ile 4d4 dikeler ayni diil sanirim cunku sol ve special daki gibi dsp anfisi var d4d lerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kirli

Benim merak ettiğim başka bir konu, istediğimiz araç hiçbir bayide yoksa max. ne kadar sürede teslim ediliyor ?

yani arac türkiyedeyse nakliye islemler vs 1 hafta dir enfazla....
  • Toyota yılı 52 haftaya böler ( 55 e bölse komik olurdu )her hafta hangi bayinin kaç araç çekeceği hangi renk olacağı sene başından bellidir.Bayi eğer sene başındaki bildirdiği rakamlardan daha fazla sayıda araç isterse veya renk değişikliği yapmak isterse minimum 1ay uzar bu işlem.Yaris Avrupada beklenenden çok ilgi gördüğünden Toyota Yarisin türkiye kotasını kısmış durumda.Donanım ve renk konusunda istediğiniz araç yoksa beklemek gerekiyor yada bende olduğu gibi bayii başka bayi ile paslaşıyor araç değişimi yapıyorlar....
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.