Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.582
Cevap
10
Favori
294.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski kasa hakkinda cok bilgim yok donanım konusunda ama gordugum kadariyla tek fark 4 camın ust modelde elektrikli olmasi , sis fari ve 4 hava yastiği olmasi . Alt modeller terra üst modeller sol ve sol special olarak geciyor. tercihin 1.3 motor olsun terra bile cok konforlu. Ama kilometre nekadar yüksek olursa okadar cok elden cikartman zorlasir ve problem cikartma riski artar. uzun vadede değisecek ağir masrafli parcalarin değismesi gerekebilir. Eğer uzun süre kullanacaksan düsük kilometrede olanı tercih etmeni tavsiye ederim. Zaten yüksek kilometre ile düsük kilometrede olsa arasinda fiyatta oynayacaği 500 ytl ile 1000ytl arasidir. Zaten cikan masraflarla bu senden cikabilir. Bence bakimlari zamanında yapılmıs servis kayıtlari olan dusuk kilometreli arastir acelen yoksa derim.
  • yeni kasaların ön panel ve bagaj bayağı değişti
    motorda ufak değişiklik var ama yakıt aynı bildiğim
    1.0 lar bayan için oldukça uygun ve genelde km side az oluyor

http://www.araba.com/307211.html
    http://www.araba.com/299608.html
    http://www.araba.com/273819.html
    http://www.araba.com/108333.html

sonuncusu çok temiz gözüküyor

• cevap yazan ve ilgilenen herkese çok teşekkürler, bir sorum daha olacak acaba opel corsa mı toyota yaris mi? hangisi satışta daha çabuk elden çıkar.
  • corsa daha çabuk elden çıkar
    yarisi elden çıkaramassın
    gönlün elvermez bağlanırsın satamazsın
  • içim rahatladı :))
  • corsayı daha cabuk elden cikarirsin zaten sorun cikartmaya basladiğinda bir an once satarsin :)))
  • Arkadaşlar Yeni Yaris Dizel 1.4 D-4D Terra liste fiyatı 30,750 YTL,
    peşin alırsak ne kadara inerler ankarada.
  • heryerde genelde 1.500 ytl indirim yapiyorlar israr et baska yerden aldim fiyat diyebilirsin :)
  • fiyat 31,350.00 oldu iyi mi :=(

• €, $ düşüyo oto fiyatları yükseliyo
    ne iş anlamadım
  • biraz daha beklersen yaris terrayi35 e alirsin:))) delirmis bunlar nerdeyse full polo 40.000 ytl olacak:P
  • selam arkadaşlar. ben cmtesi günü 26.750 ye bir adet 1.3 terra aldım. dizel hakkında çok fazla olumlu yorumlar duydum bu yorumlarınız benzinli olanlar için de geçerli midir? açıkçası verebileceğim en fazla parayı verdim bu yüzden dizel düşünemedim bile.
  • düşerse ekime kadar, düşmezse ikinci al başka tercih yaparız..
  • acasiastrain
    hayırlı olsun
    1.0 terra kullnanıyorum gayet memnunum
    fazla yol yapmıyorsan benzinli yeterlidir
  • bu dizel yaris km ler gectikce aciliyor galiba:) daha once duz yol 185 ti simdi 190 yapti dun gece aydin otobanında. Gerci daha 6000 km bakalım 10.000den sonra neolacak:P
  • Arkadaşlar herkese kazasız günler dilerim öncelikle. Yarisimizi yeni aldık. MMT şanzumana alışmaya çalışıyorum. Bu konuda(MMT) deneyimi olan arkadaşlar varsa sürüş önerilerini paylaşırlarsa sevinirim. Ayrıca araçla seyir halinde hissettiğim KM ile gösterge arasında fark varmış gibi geliyor bana. Ben 70-80 km hızla gittiği düşünürken KM göstergesi 95 gösteriyor :) Aynı şeyi düşünen ve bu konuda servisten bilgi alan olduysa paylaşırsa sevinirim.Cevaplar için teşekkürler. En güzel günler sizlerin olsun, sevgiler...
  • merhaba arkadaslar! uzun suredır forumu ıncelıyorum ve sonunda araba almaya karar verdım ama daha once netlesmıs fıkırlerım altust oldu. Yarıs terra dızele karar vermıstım ama su son fıyatlarla vazgececegım galıba... yarısı buldugum son fıyat 28.500 ytl ama aılem ısrarla hyundaı getz al mantıklı dusun dıyor getz son fıyat 25.500ytl...tamam toyotanın kalıtesını tartısmıyorum ama arada 3.000 ytl var sızce de bıraz fazla degıl mı?
  • hyundai getz hangi modeli dizelmi abs limi ? hangi il ??
  • bu arada depo arkadasim :)

valla araba hizi hissettirmio ondan sana oyle gelmistir bazen bakiom sehir icinde 100 ile gidiom
    hiz konusuda gosterge dogrudur sanirim 180 ile giderken yanimda hyundai elentra vardi oda 180 dedi :) bidahakine bide bmw ile karsilastircam daha dogru olur
  • hyundaı getz 1.5 havayastıgı abs cd mp3 calar sıs farı 25 500ytl
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.