Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.582
Cevap
10
Favori
294.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar Yaris d-4d aracım şu an 700 Km de hafta sonu için ankara-İstanbul gidip geleceğim. Sizce 1000 bakımını şimdi mi yaptırayım yoksa dönüşe mi bırakayım. (Döndüğümde KM 2000 olur) Ayrıca yeni araçla alışma döneminde şehir içi şehir dışı kullanımda neler önerirsiniz. Cevaplara şimdiden teşekkürler, herkes için en güzel günleri dilerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: Kirli

Benim merak ettiğim başka bir konu, istediğimiz araç hiçbir bayide yoksa max. ne kadar sürede teslim ediliyor ?

yani arac türkiyedeyse nakliye islemler vs 1 hafta dir enfazla....

Peki araç Türkiye'de yok Avrupa'dan gelecek, böyle bir durumda 1 ay tutuyor mu ?
  • 1000bakımında yapılan yada değiştirilen bir şey yok.Genel bir kontrol, sağına soluna yağına suyuna bakıyorlar.Vaktin varsa git yoksa dönüşte gidersin bir sorun çıkmaz...
    quote:

Orjinalden alıntı: depo

Sevgili arkadaşlar Yaris d-4d aracım şu an 700 Km de hafta sonu için ankara-İstanbul gidip geleceğim. Sizce 1000 bakımını şimdi mi yaptırayım yoksa dönüşe mi bırakayım. (Döndüğümde KM 2000 olur) Ayrıca yeni araçla alışma döneminde şehir içi şehir dışı kullanımda neler önerirsiniz. Cevaplara şimdiden teşekkürler, herkes için en güzel günleri dilerim...
  • quote:

quote:

quote:

Benim merak ettiğim başka bir konu, istediğimiz araç hiçbir bayide yoksa max. ne kadar sürede teslim ediliyor ?

yani arac türkiyedeyse nakliye islemler vs 1 hafta dir enfazla....

Peki araç Türkiye'de yok Avrupa'dan gelecek, böyle bir durumda 1 ay tutuyor mu ?

sanirim tutar okadar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: depo

Sevgili arkadaşlar Yaris d-4d aracım şu an 700 Km de hafta sonu için ankara-İstanbul gidip geleceğim. Sizce 1000 bakımını şimdi mi yaptırayım yoksa dönüşe mi bırakayım. (Döndüğümde KM 2000 olur) Ayrıca yeni araçla alışma döneminde şehir içi şehir dışı kullanımda neler önerirsiniz. Cevaplara şimdiden teşekkürler, herkes için en güzel günleri dilerim...

cok ani fren yapma cunku abs cabuk devreye giriyor balatalar alissin.. bide cok dusuk devire dusurtme 2000 alti 3500 gibi değistirirsen sorun olmaz.Unutmadan marşı kapatmadan once 30 sn en az bekle sehir ici disinda kullanımlardaç 100 un ustunde kullandıgında kapatmadan 1 dk veya 2dk yakın rolantide beklet. Güle güle kazasiz belasiz kullanman dişeğiyle
  • yarisin polen filtrsini sokup temizleyen varmi aranizda kitapta farkli gozukuo sokemedim :)))
  • quote:

ben 32 gün bekledim üstelik istediğim renkte deildi...istediğim renk olsa 3 ay sonraya gün verdiler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Iamnotsuperman

xbagci dostum;

Umarım Yaris hakkında yaptığım yorumlar tamamen doğru çıkmıştır sende memnunsundur umarım.....

Haklısın bir süre yoktum nedenine gelince; Yaris hakkında bilgisi olmayan donanımı özeliklerini bilmeyen hatta yeni kasası olduğundan bile habersiz kimselere laf yetiştirmekten çok sıkılmıştım o zamanlar bu kadar da kalabalık değildik :) Baktım ne kadar anlatsamda değişen bir şey yok bende pes ettim....
    Bizim miletimize yaranmaz arkadaş bunu anladım adam zamanında başka bir araç almış, kendi aldığı markalar dışında ki bütün markalar potansiyel düşman..... :) Yaris pahallı diyor başka şey demiyor adam.Ya kardeşim polo , fiesta sana 28000 ytl fiyat diyor ama yan çitaları bile opsiyonel yapıyor abs alacaksan ekle yan aynan ısıtmalı olacaksa ekle yolcu havayastığı ekle onu ekle bunu ekle Yaris donanımındaki bir araç geliyor 34-35 bin YTL ye.Ben bunu anlatamadım millete Toyota diğer markalar gibi dört teker bir direksiyon fiyatı verip üstüne ekletmiyor.2000 li yıllarda artık olmazsa olmazları bir paket halinde veriyor ve fiyatım bu diyor.Millet buna bakıp Yaris pahallı deyip geçiyor.Son noktayıda "Yaris pahallı kardeşim TATA dizel bilmem ne kadar" diyen bir aklıevvel koydu ondan sonra bıraktım yazmayı artık....

yani zaten insanlar türkiyede arabadan anlasalar megane2 bukadar cok satmazdi leon ile ayni fiyatta iken bunun gibi örneği cok :))

Kesinlikle haklısın

• yaris ilk 2005 aralıkta girdi türkiyeye ilk 1000 üründen birini aldım hemen yakamoz gümüş 1.0 mmt . araba şuan 12000 km.de servis bakımı yapılmış . gelelim ilk önce artı izlenimlere araba renk açısından çok hoş çok küçük gözükmesine rağmen içhacim yeterli rahatlığı fazlasıylaveriyor zaten dizayn olarak ödüllü bir araç , ses sistemi güzel ve yeterli , arka koltukları denedim ve yattım evimdeki yatağı aratmadı ateşli geceler için :) iç malzeme çok kalitedeğil amaen azından sportif ve farklı gözükmesi için ellerinden geleni yapmışlar , bagaj altı havuzu çok düzenli bana göre , ses yalıtımı anlatılanlara göre kat kat iyi . en ummadığınız anda hatırlamadığınız bi yerden bi göz bulabiliyorsunuz . kısaca güzel diyelim ama asıl konu eksileri . . . arkadaşlar ilk önce toyota servisi arabayı kendilerinden almadığınız müddetçe kumpasçı davranıyor , bunu bilin , uyanık olun . inanın araba yeni diye diye o parçası henüz yok bu yok kaskoyu yediler . neyse ben bilgim dahilinde az biraz tecrübelerimi yazim arabayla ilgili . ilk kural arabayı aldığınızda belli bi süre devir açısından alıştırmanız lazım , yoksa gaz pedalı tembelleşiyor ve az yakan dediğiniz araba resmen içiyor benzini . bundan başım ağrıdı . spor kullanım demiş arkadaşlar kusura bakmayın belki çok basit çe diycem ama kullanmayın , çok mu gerekti pedalın altında bir düğme vardır sonuna kadar köklerseniz hissedersiniz mümkünse bunu kullanın daha yakıt açısından tutumlu oluyor . araba ön yan camlar bi süre sonra tıkırdıyor 30 defa dedik anca yaptılar 1 senede , evet korna dandik katılıyorum , şunada dikkat edin sakın ama sakın ufak kağıt ve benzeri şeyleri kalorifer deliklerinin yanınakoymayın kaçmaya görsün ufak bişiy çok sorun yapıyor , 1.0 almamanızı tavsiye ederim niye diyceksiniz az yakar diyosunuz ama araba 1000 motor olunca ıkınıyo sonuna kadar gücünü kullanınca yine fazlasıyla yakmış oluyo , yokuşlarda çok canım sıkıldı arabayı spor moda aldım gazpedalına iki ayağımı bastım arabadan valiz aatım ama araba 70 den yukarı çıkmıyor . dikkat eden varsa araba 80-95 arası hızda ses geliyor çok hafif gaz pedal kısmından onuçok sordum meğersem o hızda yakıt kesik verilirmiş ondan mış o ses ne anlamı ise merak eden varsa diye yazıyorum , başka ne var hımmm . ayrıca ön kapı iç kısımlarına mümkünse bişiy sürmeyin renk atıveriyor hemen , bazen vitesi geriye atıyorsunuz mmt de ama ileri gösterir bazende tam tersi bu da normal miş öle dedi allahın servisçi parçaları , yani kitapçığada baktım bu durum olabilir diye yazmışlar ilginç dimi . başka 1.0 tavsiye etmem kullanıyorum ama opel vectra kadar nerdeyse emiyo benzini elbette çok hassas milimetrik kullanırsanız bu tabirim yanlış ama sanmıyorum ki her gün her dakka her anınızdada o kadar dikkat edebilesiniz neuyse . arka cam açma kolları dandik monza nın 40 ytl lik kolları var silver rengi çok hoş tavsiye ederim . sakın ama sakın egzos nikelajı almayın 45 ytl diyor servis garantili diyor . faso fiso . cd çaları çok canımı sıktı gittim sony erics. k750i telefonum vardı 110 ytl iki aparat aldım arabaya taktım ses kesme sistemi canavar oldu hem teldeki mp3 leri dinliyorum telim şarj olurken arabada hemde biri aradığında müzik kesiliyor ve ses teldeki arayan oto ses sistemine veriliyo tavsiye . başka yA o kadar çok şey var ki sorun anlatıyım gece uyumadan gördüm burayı iki yazdım ama anlatsam sabahları bulur . sorun söyleyim ama herşeye rağmen değer be kardeşim ama 1.0 değilde diğer versiyonlara baksaydım daha mutlu olurdum onuda demeden duramıycam

• Merhaba Arkadaşşlar Ben Yeni Toyota Yaris D4-D araç almaya karar verdim ama olumlu olumsuz yorumlar duyuyorum nedir ne değildir?
  • kesinlikle tavsiye edilir, iyi bir karar vermişsin..
    olumsuz baza yorumlar olsa da "keşke almasaydım" diyen henüz duymadım (biri demişti ama istisnalar kaideyi bozmaz :)
  • Yahu bu araba almak çok zor karar veremiyorum bi türlü ama toyota kalitesi de başka...Bİ de bagajı küçük diyolar ama...
  • Eskiden bir alıntı görüldüğü üzere yarisin bagajı küçük değil.Bu bagaj bana yetmez diyorsanız o zaman bu sınıf araç bakmayacaksınız.....
    quote:

Orjinalden alıntı: Iamnotsuperman

Şimdi şu bağaj konusuna bir açıklık getirelim.Hiç inceleme yapmadan sınıfındaki rakiplerinin ki ne kadarmış bakmadan küçük diyip karalamayın Yarisi.Rakiplerinin bagaj hacmini küçükten büyüğe sıraladım bir bakın bakalım......

1- Picanto :157 lt
    2- Panda :206 lt
    3- Colt :220 lt
    4- C2 :225 lt
    5- 206 :245 lt
    6- Clio :255 lt
    7- Getz :255 lt
    8- Corsa :260 lt
    9- Fabia :260 Lt
    10-Polo :270 lt
    11-Yaris :278lt +Arka koltuklar 15 cm öne kaydırılırsa 363 lt
    12-Palio :280 lt
    13-Fiesta :284 lt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 24 Ağustos 2006; 16:15:52 >

• slm arkadaşlar toyota yarisin arka diz mesafesi nasıl bi de bagajı mesela kaç tane gima poşeti koyulur kaç bavul yerleştirilir...4 kişi için yeterli bi araba mıdır yau? Yaris
  • bi de bu yaris hakkındaki olumsuz yorumlar nelerdir?
  • mesela yüksek hızda sesi alıyomuş içeri doğru mudur beyler?
  • 4 kişi için ufak kalabilir bence.
  • diz mesafesi oldukca geniş arka tarafta hiçbir sorun yok tek eksisi (bana göre deil) bagaj küçüklüğü.buda kullanıma göre deişir.yani 2 tane bavul alabilir sanırım.bence düşünülmeden alınacak bir araç
  • Forumdan bir arkadaş B sınıfı kıyaslamasını yapan bir site ismi vermiş gerçi slovakça ama kıyaslamalar anlaşılıyor.Bi bakın kıyaslayın ve özelikle arka koltuğun ferahlığını kıyaslayın.

http://auto.sme.sk/clanok.asp?cl=2651177
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.