Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.582
Cevap
10
Favori
294.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet kardeş neden satıyorsun gül gibi arabayı. (Dizelini almak içinse ok.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbagci -- 7 Temmuz 2006; 12:01:37 >
  • 14000 - 15000 ytl e 2000-2002 model otomatik almak için.

Arabanın güzelliğini görünce farkında olmadan tüm paramı vermişim.
    Ayıldığımda bir sürü harcama ve ödemelerim - cebiminde boş olduğunu farkettim.
  • Yeni yarisi olan arkadaşlar sizinde arka hoparlörlerinizden az mı ses geliyooo. Benimki öyle. Önleri kısıp arkaları sonuna kadar açıyorum ama normal dinlediğim sesin ancak %10 u arka hoparlörlerden geliyo.
  • Bilindigi üzere terra versiyonlarda arkada hoparlör yok.. Ben de servise, sol versiyonların arka hoparlörlerini sordum. Özelliklerinin; Çap: 14 cm, Güç: 20W, Empedans: 4 ohm olduğunu öğrendim. "No name" 20W bir hoparlöre (çifti 260YTL) 130 YTL vermeyi pek uygun bulmadığım için şimdilik bu işi askıya aldım. Diyeceğim şudur, acaba 20W lık hoparlörlerin kapasitesi mi bu kadar?
  • kötü bir hata yapmışsın. araba daha 1.500 km bile olsa 2. elde fena zarar edersin. o yüzden eğer sıfır araba alıyorsan çok iyi hesaplaman lazım. 2. el gibi aldığın fiyata satamazsın.

quote:

Orjinalden alıntı: oteo

14000 - 15000 ytl e 2000-2002 model otomatik almak için.

Arabanın güzelliğini görünce farkında olmadan tüm paramı vermişim.
    Ayıldığımda bir sürü harcama ve ödemelerim - cebiminde boş olduğunu farkettim.
  • arkadaşlar ben yeni yaris , peugeot 207 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım , iç dizayn ve dış görünüş olarak hangisi daha güzel???
  • tam 30 milyar param var , yaris bide 70 hp lik peugeot alabiliyorum , performansı çok etki edermi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: erayx

tam 30 milyar param var , yaris bide 70 hp lik peugeot alabiliyorum , performansı çok etki edermi??

Arada 20 beygir ve 40 Nm tork farkı var.yaris in daha hafif olduğunu da görüyorsun.

arada dağlar kadar performans farkı olacaktır.

207 1.4 den performans bekleme.

test etmek de bedava

• yaris d-4d terra'nın liste fiyatı 30.750 ytl görünüyor. sizce pazarlık payı ne kadardır? 29 a almak mümkün müdür? istanbulda hangi bayii den alınır? daha önce dolapdereden corolla almıştım ama pek pazarlık yapmamışlardı.
    kaskosu ne kadar?
    teşekkürler.
  • Ankara'da sadece küsurat yuvarlıyorlar, ama aluminyum jant ve/veya park sensörü hediye alınabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umu

Bilindigi üzere terra versiyonlarda arkada hoparlör yok.. Ben de servise, sol versiyonların arka hoparlörlerini sordum. Özelliklerinin; Çap: 14 cm, Güç: 20W, Empedans: 4 ohm olduğunu öğrendim. "No name" 20W bir hoparlöre (çifti 260YTL) 130 YTL vermeyi pek uygun bulmadığım için şimdilik bu işi askıya aldım. Diyeceğim şudur, acaba 20W lık hoparlörlerin kapasitesi mi bu kadar?

1.0 hariç bütün yarisler 6 hoparlör. ikisi ön kapıda, ikisi arka kapıda iki de torpidonun üstünde köşelerde.
    evet arkadaşlar sizinkiler nasııııl
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: erayx

tam 30 milyar param var , yaris bide 70 hp lik peugeot alabiliyorum , performansı çok etki edermi??

Arada 20 beygir ve 40 Nm tork farkı var.yaris in daha hafif olduğunu da görüyorsun.

arada dağlar kadar performans farkı olacaktır.

207 1.4 den performans bekleme.

test etmek de bedava

+1
    aynı fiyat, aynı vergi dilimi: bence de yaris. Yaris'te 5 yıl garanti alma imkanı da önemli bir +
  • bide farkettiyseniz 2007 yarislerde ön konsülde ufak değişiklikler var gibi ( gösterge vs...) , ağustos 1 de çıkıcak olduğunu düşünürsek alıcak olan arkadaşlar ona göre sipariş versinler
  • Değişiklik olacağından eminmisin? Herhangi bir resim falan varmı 2007 modellerinin
  • evet yabancı sitelerden 2007 yarisin resimlerine baktım gösterge paneli digitalden klasik kadrana dönmüş bide cd çalarında ufak farklılıklar var
  • toyota.com daki 2007 Yaris amerikada yeni çıkıyor. Yani bizim şu an kullandığımız kasa henüz amerikaya yeni sunuluyor..
    Tr'de değişiklik yok.. Alacak olanlar beklemesin paso zam geliyor..
  • netekim.. 10 Temmuzda zam gelmiş..
    yeni fiyat listesi:
    Yeni Yaris 1.0 Terra 25,250 YTL
    Yeni Yaris 1.0 Terra M/M 26,700 YTL
    Yeni Yaris 1.3 Terra 27,550 YTL
    Yeni Yaris 1.3 Sol M/M 29,600 YTL
    Yeni Yaris 1.3 Sol Special 30,400 YTL
    Yeni Yaris 1.3 Sol Special M/M 31,850 YTL
    Yeni Yaris Dizel 1.4 D-4D Terra 30,750 YTL
    Yeni Yaris Dizel 1.4 D-4D Sol M/M 32,800 YTL
    Yeni Yaris Dizel 1.4 D-4D Sol Special 33,600 YTL
    Yeni Yaris Dizel 1.4 D-4D Sol Special M/M 35,050 YTL
    Ben arabamı (1.4 D-4D Sol M/M) aldığımda 29.300 idi.. son artışla fiyatı 3.500 YTL artmış oldu..
    Gerçi ben 27.300 e maletmiştim.. Yani 5.500 YTL kârdayım.. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssami

Ben arabamı (1.4 D-4D Sol M/M) aldığımda 29.300 idi.. son artışla fiyatı 3.500 YTL artmış oldu..
    Gerçi ben 27.300 e maletmiştim.. Yani 5.500 YTL kârdayım.. :)

nasıl becerdin 2 milyar ucuza maletmeyi?
  • arabayı bayiden teslim ikinci el alarak..
    26.500 sahibine verdim, 800 de devir masrafı.. 27.300 e maletmiş oldum..
  • Merhaba Arkadaşlar

Bende 10 haziranda Yaris Sol 1,3 M/M aldım.Genel olarak arabamdam memnunum.Ortalama yakıt tüketimi şehir içi yol bilgisayarında 6,6 lt/100km gösteriyor.Ortalama 200 TL km başına benzin yakıyor.Müzik sistemi oldukça başarılı,özellikle mp3 player olarak çok iyi.İç mekan,araba kullanım rahat
    Ön konsol oldukça ferah arka koltukların diz mesafeside iyi 2005 model Golf ile karşılaştırma yaptık arka kısım Golf'ten daha rahat diyebiliriz.Bir kötü tarafı bagaj küçük olması ama koltukların ikili veya tekli olarak yatması ayrıca yatay olarak ileri geri hareket etmesi bagaj hacmine esneklik katmış
    M/M şanzımanda hem otomatik hemnde manual kullanabiliyorsunuz.Kötü yanları dik bayırda el fresni ile kalkmanız gerekiyor ve çok dik yokuşlarda
    vites otomatikte ise araba devir yönünden kararsız çalışabiliyor.Vitesi normal olarak "1" alıyor kısa sürede "2" atıyor ama bu sefer devir düşünce tekrar vites küçültüyor.Çok dik yokuşlarda manuale alıp,öyle çıkıyorum.
    Vites kullanımında tercih size kalmış,bence sehiriçi trafikte otomatik vites gayet rahat,şehir dışında şahsen manual kullanmayı tercih edeceğim.Özellikle sollamalarda bazen arabayı yüksek devirde kulanma durum olabiliyor şuda bir gerçek araba manual kullanımda daha atak
    Süspansiyon olarak sert zaten ufak araçların çoğu böyle onun için çok fazla garipsemedim.Araba bana gayet sessiz geldi.Tekerlek seslerini duymuyorum mesela

Genel olarak beklentilerimi karşıladı.Ben memnunum

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.