Şimdi Ara

Yenilenmiş sistem eskisinden kötü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    30 gün önce sistemimin işlemcisini anakartını ve ramlerini değiştirdim. Daha fazla performans için bunu yapmama rağmen, aldığım sonuç tam tersi oldu. Şöyle ki;
    Eski sistemim:

P4 2800/1024/533 ht s478
    Abit IS7E anakart
    512+256 DDR400 Ram Bu sistemle aynı anda 3-4 programı çalıştırabiliyor, iki ayrı optik sürücüden kopyalama yapabiliyorken, anakartımın arızalanmasından dolayı sistemimi,

P4 3400 ht lga775
    Biostar p4M800 pro ,64Mb onboard vga, VİA
    1024 DDR2 533 olarak değiştirdim. Şimdi klasörlerim bile geç açılıyor, yeni bir pro açtığımda winamp tekleme yapıyor. Tek optik sürücüden kopyalama yaparken kasmalar oluyor. Eksik yazılım yok. Eski sistemi SP2 siz kullanıyordum, bunda SP2 yüklü. Anakartta mı yanlış tercih yaptım acaba. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim, saygılar...

• sp2 yavaşlatıyo olabilir. virüs te girmiş olabilir.
  • Anakart çok kötü olmu$..
  • nForce4 mü kullanmalıydım acaba, sp2 bukadar yavaşlatıyor olabilirmi geçekten?
  • anakarttan kaynaklanacağını sanmam. başka bi parçada bi sorun olabilir. bi daha format at istersen belki o zaman düzelir yavaşlama.

sp2 çok az bi yavaşlatma yapar.
  • Sorun çözüldü. Via Hiperion dan haberim bile yoktu. İndirip hemen kurdum ve sistem şimdi şakır şakır maaşallah :) hepinize teşekkürler, iyi ramazanlar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞTE SON HALİYLE SİSTEM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.