Şimdi Ara

Yenilenen Peugeot 308 tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu arabanın elektrikli dışındaki modelleri TR'ye gelecek mi ? Baya süredir sadece E-308 satılıyor, içten yanmalı 308 satılmıyor.

    _____________________________
  • Tampon far ve bagaj kapağı değişmiş gibi. Tasarım olarak önceki de iyiydi, değişmese de olurmuş.
    Lakin
    Bu servis anlayışı ve bu yazılım desteği ile Türk Kullanıcılar için sadece pişmanlık hissi uyandırıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şunun dizelini tr ye getirsene arkadaş. Benzinli motorun sorunlu millet dizel alacak getirmiyosun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Sirrüs kullanıcısına yanıt
    Tr ye gelse çok satar dizel motor. 2009 model 308 1.6hdi 1400km yapıyor 1 depoyla.

    Bu kasadaki kendini kanıtlamış tek motor 1.5 dizel motor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Renault,Fıat,Honda,Corolla,Kıa,Hyundaı,Alfa,Seat,Skoda,Audi,Bmw vs hepsi dünyadaki rezil akıma uyup heçbek araçlarından vazgeçip SUV kasa tipine yöneldiler fakat sadece Vw,Pejo,Opel gibi markalar markaların bel kemiği olan hecbek modellerinden vazgeçmeciler.Çünkü gercekten hecbek isteyen önemli bir kitle var dünyada.Peugeut bana göre son yılların en güzel tasarımlarını ve iyi otomobillerini yapan bir marka.Araçları da rakiplerine göre donanım yönünden gayet iyi.

    Makyajsız 308 zaten tasarım olarak gayet iyiydi.Keşke fazla bir değisiklik yapmasaydı.Özellille uzun farları tamponun alt tarafına almaları hiç iyi olmamış bence.

    Bu mutasyonlu canlıyı andıran uzun ve kısa farları tamponun alt tarafına yerleştiren rezil tasarım belasını zevkten,ahenkten,sanattfan bi haber olan hyundai,kia,nissan ve bilumum uzakdoğu markaları başımıza bela etti.Malesef avrupalılarda buna alet oldular.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Bizde iktidarda kalmak önemlidir.İktidarda kalmak için kendi öz çocuğunu öldüren bir neslin torunlarıyız malesef.




  • Aslan dişini ne diye kaldiriuorsun millet bile senden özenip ekliyordu. Tasarimda bence baya bi geriye gitmeye basladi kendi keyifleri bilir

  • Şu aracı 1.6 puretech hibrit motor ile getirseler süper olur.

  • Ah şu sw modeli gelse 1.5hdi ile iyi giderdi 

    _____________________________
  • Klasik Fransız iğrençliği.


    Uzay makinası gibi ilk çıktığında 15 gün sükse yapan, 6 ay sonra 10 sene öncesinin tasarımı gibi duran 2 yıl sonra kimsenin beğenmediği hatta iğrendiği tasarım şekli.


    PSA araçların özellikle de Peugeot'un iç tasarımı son 10 yıldır facia zaten, Logitech USB mini direksiyon, direksiyon üstünde kadran, böyle leşlik gerçekten harika.


    Multipla bile daha şerefliydi, özgündü.

    _____________________________
    Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
  • sanayiden çıkamazsınız stellantis den araç alınmaz

  • Yahu her tarafını yeniliyorsunuz ve beğeni kazanıyorsunuz ama şu direksiyonun simetrisini neden onca şikayete ramen düzeltmiyorsunuz anlam veremiyoum ...

    _____________________________
  • Bir Fransız olsam ülkeme destek için belki almayı düşünürdüm ancak buralarda bu araç yerine yüzlerce seçenek var.

    Ne kadar modern görünümlü olursa olsun sonuçta Fransız araçları çok sorunlu araçlar. Birde ülkemizdeki Fransız markaların servislerini düşününce işler iyice karışıyor.


    Ek olarak son zamanlarda çok fazla tasarım üzerine yoğunlaşıyorlar. Bence bu kadar görsel yenilik yeterliydi. Ha aslan dişlerinin kalktığı iyi olmuş, çok abartı duruyordu. Bu kadar tasarıma mesai harcamak yerine gerçekten teknik anlamda daha ileriye gidebilirlerdi. Örneğin çok güzel dizel motorları var. Ancak diğer motorlar sorunlu, malzeme kalitesi araçların çok iyi değil. Yani alıp şöyle kafa rahat 10-15 yıl binilmeyecekmiş gibi bir havaları var.

    _____________________________
  • ededilzih E kullanıcısına yanıt

    O günler çoktan geçti. 80'li ve 90'lı yıllardaki arabaları cidden iyiydi. Hala daha Afrika'da arabalar gidiyor. Ama 2005 sonrası işler değişti.

    _____________________________
    -- --Bilgisayar 1--
    MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • sniper23 kullanıcısına yanıt

    Egea üretimi bitiyor ya tofaş yeni kasa şahin doğan yapacakmış. Belki biraz eski teknoloji kullanıp uzun ömürlü araçlar yaparlar ve taksiciler aynı hyundai aldıkları gibi yine yerli araca dönerler

    _____________________________
  • ededilzih E kullanıcısına yanıt
    sadece usta değil kullanılan malzemelerin çoğu yan sanayi.
    orijinal diye satın alınan motor yağları sahte.
    satan adam bile orijinal diye biliyor ama çoğu sahte.

    usta desen yok, eline eldiven geçiren ustayım diyor. bu arabalar artık eskiye göre daha hassas.

  • Aynen öyle nasılsa ülke ahıra döndü hukuk falan bunlara işlemiyor hakim savcı kahvelerde lokantalarda gün öldürüyor . Bu hükümet gitmeden bu ülke düzelmez

    _____________________________
  • Ön tasarım çok çok iyi olmuş. Dişlek aslan sıfatı gitmiş sonunda.

    _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.