Şimdi Ara

Yenilenen Migros Sanalmarket'teki eksikleri sosyal medyada duyurma projesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Migros, sanal marketi yeniledi ama bu şekilde eskiden var olan iyi özellikleri çıkartarak yapılan bir yenileme hayatımda görmedim. eski site çok daha işlevseldi. kaç defa yazdım, söyledim müşteri hizmetlerine. en ufak bir ilerleme, düzeltme, geliştirme veya geri dönüş bile olmadı:

Eski sitede olup yenisinde olmayan özellikler:

1) Tüm sepeti boşaltı düğmesi yok, ürünleri teker teker silmeniz gerekiyor.

2) Adetli ve kg cinsinden ürünlerde adet sayısını veya ağırlığı klavye ile yazma imkanı yok. + - düğmelerine basarak artırıp azaltıyorsunuz. ağırlık biriminde 100 gram şeklinde artırıp azaltmanız lazım. 9 kilo ürün için 1 kg ile başlayıp 80 defa + düğmesine basarak 9 kg'a ulaşmanız lazım.

3) GDİ olduğu zamanlarda sepete her girdiğinizde GDİ ekranı geliyor. Bunu artık gösterme gibi bir seçenek yok. Her defasında kapatma düğmesine basmanız lazım

4) Hopi ile ödeme seçeneği kalktı

5) Hediyem kart ile ödeme seçeneği kalktı

6) Hem money puan, hem kupon kullanma imkanı kalktı

7) Mağazadan teslim seçeneği kalktı

8) Katalog harici yapılan indirimlerin tarih aralığı artık görünmüyor

9) Teslimat sayfasından sonra sepetteki ürünler, teslim tarihi ve saati görünmüyor. Siparişi verirken doğru ürünleri sipariş ettiğimizi kontrol etmenin bir imkanı yok.

Sizin de dikkatinizi çeken eksikleri bu listeye ekleyip sosyal medyada migros sanal marketi rezil etme kampanyası düzenleyelim. başka türlü bu sorunları düzeltecekleri yok.

Listeyi tamamladıktan sonra sosyal medyada uygun hashtag'lerle paylaşıp yayarsak belki migros sanalmarket yetkilileri bu eksikleri ve sorunları gidermek için çaba sarf ederler.

Not: Hashtag önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu için teşekkürler.

6. Madde:

Tüm kombolar kalktı. Money, banka puanı, masterpass, Çek, kod, hopi aynı anda hiçbiri kullanılamıyor. Sadece bir seçime izin veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwtr -- 16 Kasım 2018; 12:01:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.