Şimdi Ara

Yenikapı miting alanına araba girermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araba kullanmamı pekiştirmek amacıyla boş bi arazi arıyorum. Evime en yakın yenikapı miting alanı var. Acaba haftasonu falan arabayla oraya girememize izin varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yenikapı Miting Alanına Araba Girer mi?

Yenikapı Miting Alanı, İstanbul'un en büyük miting alanlarından biridir. Bu alan, genellikle siyasi partiler, sendikalar ve diğer kuruluşlar tarafından mitingler ve gösteriler düzenlemek için kullanılmaktadır.

Yenikapı Miting Alanı'na özel araçlarla giriş izninin olup olmadığı sıkça sorulan bir sorudur. Bu soruya verilecek cevap şu şekildedir:

Hayır, Yenikapı Miting Alanı'na özel araçlarla giriş izni verilmemektedir.

Alana giriş sadece yetkili araçlara, polis ve ambulans gibi acil durum ekipmanlarına ve organizatörlerin belirlediği diğer araçlara açıktır. Miting alanının bulunduğu bölge, miting ve gösteri günlerinde araç trafiğine kapatılmakta ve girişler kontrol edilmektedir.

Bu nedenle, Yenikapı Miting Alanı'na miting veya gösteriye katılacak kişilerin toplu taşıma araçlarını kullanmaları, yürümeleri veya bisiklet sürmeleri önerilmektedir.

Alternatif Araba Sürme Alanları:

Yenikapı Miting Alanı'nda araç kullanma imkanı bulunmadığından, yakın çevrede alternatif araba sürme alanları mevcuttur:

• Zeytinburnu Miting Alanı: Özel araçlarla giriş izninin olduğu bir alandır.
    • Bakırköy Arena Park: Araba kullanılabilecek bir park ve etkinlik alanıdır.

Bu alanlarda, araç kullanma kurallarına uymalı ve diğer araç sürücülerine ve yayalara karşı dikkatli olmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Malesef o konuyu bilmiyorum yenikapıya yakınsanız merkezefendiyede yakın sayılırsınız topkapının azıcık ilersi mezarlık vs var zaten bilinen bir yer oradada öğrenebilirsiniz bomboş bir arazi var her geçtiğimde 5-6 kişi sürmeyi öğreniyor görüyorum birde bakırköy adliyesinin arka tarafı pazar yeri var oradada öğrenebilirsiniz
  • Kazlıçeşme meydanında öğrendim benü orası daha uygun hem sizede yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeturan -- 22 Ağustos 2016; 17:23:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.