Şimdi Ara

yenii macbookpro ve klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben yeni macbook prolardan almayı düşünüyorum. Fiyatların durumu malum. Türkiyeden mi almalıyım? Yoksa yurtdışından mı almalıyım? Yurtdışından alırsam klavyeyi applestorea giderek türkçe q ile değiştirtebilirmiyim? Şimdiden teşekkürler.

Garantiye girmez mi mu bu değişim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayerinc

Garantiye girmez mi mu bu değişim?

Hocam garantiye girmesi için cihazın bozuk olması lazım. Cihazı siz o şekilde aldığınız ve klavyeniz fonsiyonel olduğu için takdir edersiniz ki bedava yapmazlar. Ki bozulsa dahi garanti yine cihazı aldığınız şekliyle size tamir edip verir.
    Peki kesin değiştirirler mi? Yoksa değiştirtmek için biraz uğraştırırlar mı? Birde yukarıdaki gibi 1500tl civarı mı olur maliyeti?Yoksa daha uygun veya pahalı mı olur? Sizin yurt dışından alma ihtimaliniz olsa oradan mı alırsınız? Yoksa buradan mı alırsınız? Yurt dışından alıp burada klavyeyi değiştirtmek daha iyi olur? 15' amerika fiyatlarını tlye çevirdiğinizde 256gb olan model 7500 küsür(burada 9500tl), 512gb olan model ise 8500tl(burada 11100 tl).
  • Avrupa fiyatları ile tr fiyatları neredeyse aynı. Tabi Amerika için durum farklı. Amerikada mağaza değilde onlinestore dan alıcaksanız özel olarak telefon-mail ile türkçe klavyeli sipariş verebiliyor olmanız lazım (teslim tarihi uzuyor tabi bu durumlarda). Kesin olmamakla beraber yapan arkadaşım var avrupadan alırken.
    Daha Fazla Göster
  • türkiyeden alırsan 11.100 TL. amerikadan alsan 2800 dolar= 8 839,44 TL.

Türkiyeden alırsan 2 yıl garantili, abd den alırsan 1 yıl garanti
    Türkiyeden alırsan Türkçe klavyeli oluyor. abdden alırsan klavye zor.

Arada 2260TL fark var. yolum zaten oraya... Hazır gitmişken alayım diyorsan. Alınabilir....

ama bir önerim olsun. Tr de dolar aldı başını gidiyor. Apple fiyatlara bir ayar çekebilir...

Peki kesin değiştirirler mi? Yoksa değiştirtmek için biraz uğraştırırlar mı? Birde yukarıdaki gibi 1500tl civarı mı olur maliyeti?Yoksa daha uygun veya pahalı mı olur? Sizin yurt dışından alma ihtimaliniz olsa oradan mı alırsınız? Yoksa buradan mı alırsınız? Yurt dışından alıp burada klavyeyi değiştirtmek daha iyi olur? 15' amerika fiyatlarını tlye çevirdiğinizde 256gb olan model 7500 küsür(burada 9500tl), 512gb olan model ise 8500tl(burada 11100 tl).

Buyurun,
    http://www.tvt.com.tr/APPLE-MJLQ2TUA-MacBook-Pro-Retina-15-INCH-i7-22-GHz-16GB-256GB-Egitime-Ozel,PR-50608.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• RAFREF kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler ama eski model almayı düşünmüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam klavye değişimi için oldukça fahiş bir fiyat çekiyorlar biraz sıkıntılı bir mevzu yani. Arkadaşın size söylediği fiyatlar çok uçuk değil yani aşağı yukarı o kadar (1500) civarı. Apple online store üzerinden yurt dışı dahi olsa türkçe klavye ekletebiliyorsunuz ancak teslim uzuyor arkadaşın da dediği gibi.
  • erayerinc E kullanıcısına yanıt
    Telefon veya mail ile özel olarak sipariş vermeniz gerekiyor Amerikada olduğunuz vakit.

Hocam amerika mağazasına baktım. Yapılandırmada Türkçe klavye seçeneğini göremedim. Başka ülker için seçenek gördüm.

Genellikle satış trendine göre belirleniyor o apple online store sayfasından alırken yani tr klavye seçeneğini görememeniz doğal. Bunun yerine arkadaşın dediği gibi apple online store chat destek ekibine bağlanabilir veya arkadaşın dediği gibi telefon üzerinden sarın alım gerçekleştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theycantmeasureheart -- 9 Kasım 2016; 10:32:29 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.