Şimdi Ara

Yeniden dolum yapılabilir yazıcı acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işyerine yazıcı almam lazım. sadece siyah kullanılacak. ek özellik önemli deil. kartuşu tekrar doldurulabilir kaliteli güzel bir yazıcı bakıyorum. önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc10

işyerine yazıcı almam lazım. sadece siyah kullanılacak. ek özellik önemli deil. kartuşu tekrar doldurulabilir kaliteli güzel bir yazıcı bakıyorum. önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum.

samsung lazer en uygunu olur sizin için.model numarasını tam hatırlamıyorum ama çipsiz tonerli ve dolumu kolay olan bir modeli vardı.fiyatıda uygundu.forumda bulursam eklerim modelinide.

sadece siyah baskı alacağınız için kartuşlu yazıcılar yerine mono lazer sizin için en uygunu olacaktır.
  • evet lazere yöneldim bende LASERJET P1102 ve LASERJET P1005 arasında kaldım
  • tavsiyem öncelikle çipsiz model olması ve drum ünitesi fiyatınıda yazıcı almadan önce göz önünde bulundurmanız.tam bilmiyorum ama drum üniteside lazerlerde belli bir süre sonra değişmesi gereken sarf malzemesidir.tonerinde kolay doldurulabilir model olmasını tercih ederseniz alacağınız markada sorun yaşamazsınız.bu konuda Cool111 adlı arkadaş bayağı bilgi sahibi.ondan fikir alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress34

quote:

Orijinalden alıntı: Mc10

işyerine yazıcı almam lazım. sadece siyah kullanılacak. ek özellik önemli deil. kartuşu tekrar doldurulabilir kaliteli güzel bir yazıcı bakıyorum. önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum.

samsung lazer en uygunu olur sizin için.model numarasını tam hatırlamıyorum ama çipsiz tonerli ve dolumu kolay olan bir modeli vardı.fiyatıda uygundu.forumda bulursam eklerim modelinide.

sadece siyah baskı alacağınız için kartuşlu yazıcılar yerine mono lazer sizin için en uygunu olacaktır.

hangisi hocam bu samsungun çipsiz doldurulabilir lazer yazıcı bir öğrenebilirsek cok seviniriz

teşekkürler

• samsung scx-4521f modeli çipsizdir. canonların mf serisi çok fonksiyonluları çipsizdir. bu yazıcıların sarf malzemeleri ucuz ve sağlam yazıcılardır. canonların en büyük özelliği otomatik çift taraflı baskı yapabilmeleridir. (adf özellikli olanlarda)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.