Şimdi Ara

yeniden . 08.11.2014 hepsiburada uykulu gecelere hazırlık ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
7.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • henüz indirimler yansımış değil fakat sanırım ürünler bunlar olacak.

yine işe yarar bir şeyler varsa beklenebilir.
    http://www.hepsiburada.com/liste/uykusuz-geceler/department.aspx?categoryId=60004825&sc=8

güncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drvimu -- 8 Kasım 2014; 10:39:47 >

• Ne zaman indirim olur? Sepete ekleyebiliyorum daha fazla indirim olur mu? Ne alınır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uykusuz geceler

• cumartesi 02:00-04:00 arası oluyor genelde
  • Kargoyu bedava yapsınlarda yapalım alışverişimizi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi iğrenç Guess saat gördüm. Sonra başka ne varmış Guess diye baktım. Akakçe.com ile karşılaştırınca en ucuz olduğunu ve 24 saatte kargolandığını gördüm. Hemen siparişini verdim. 6 taksitle 54 TL. Akşam akşam 300' lük olduk.
  • Yavas yavaş indirimleri girmeye baslamislar özellikle en çok satilana gore siralayin anlarsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip

• quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

Mavi iğrenç Guess saat gördüm. Sonra başka ne varmış Guess diye baktım. Akakçe.com ile karşılaştırınca en ucuz olduğunu ve 24 saatte kargolandığını gördüm. Hemen siparişini verdim. 6 taksitle 54 TL. Akşam akşam 300' lük olduk.

ne anlatmak istediğiniz tam anlaşılmıyor?
  • Herşeye%10 zam ggelmiş 2gun önceye gore

• quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

Mavi iğrenç Guess saat gördüm. Sonra başka ne varmış Guess diye baktım. Akakçe.com ile karşılaştırınca en ucuz olduğunu ve 24 saatte kargolandığını gördüm. Hemen siparişini verdim. 6 taksitle 54 TL. Akşam akşam 300' lük olduk.

http://www.hepsiburada.com/m/guess-guw0247g3-erkek-kol-saati-p-SAGSAGUW0247G3 bunu mu aldınız 54tl ye?

• indirim göremedim
    şu bkm çeki ile alınabilirse belki birşeye benzer
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

indirim göremedim
    şu bkm çeki ile alınabilirse belki birşeye benzer

zaten indirim henüz yayınlanmamış. cumartesi gece 02:00-04:00 arasında olacak. klasik olarak
  • 25 üstü kargo beleş olayı bittiği için artık bi anlamı kalmadı küfürlü gecelerin....
    kol gibi kargo geçiriyor hb....
  • lg g2 kaça düşer
  • Bu kez çocuğa oyuncak almak için girdim konuya lakin listede görünen adam gibi oyuncak yok:(
  • Boşuna uykunuzdan olmayın arkadaşlar, 3-5 işe yaramaz ürün dışında öyle dişe dokunur indirim olmayacaktır

• saat 02:00 da linkte sadece indirim olan ürünler mi kalacak ? o kadar sayfa üründen nerden bulucaz indirime giren 3-5 parçayı ?
  • Lg g2 32 gb 1299 tl lg garantili midir?
    Düzeltme: yorumlarda paralel ithalat diyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiaydin -- 18 Ekim 2014; 0:53:16 >
  • kiaydin K kullanıcısına yanıt

Bu ibare olan her ürün paralel italattır. Resmi ithaltta bu ibare yer almaz.

2 yıla kadar kargo ücretsiz gönderim ypıp onarımını sağlatabiliriniz. O hizmetleri var. Ama hangi firma garanti veriyor onu bilemem.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.