Şimdi Ara

Yeni %100 elektrikli Mercedes-Benz GLC tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    “Kedinin Ciğere Olan kavuşması imkansız aşkı”

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

cla elektrik daha 🆒

Konularınızı sildirmek, kullanıcı adınızı değiştirmek, hesabınıza giriş yapmakta yaşadığınız sorunların giderilmesi gibi yönetimsel hususları Forum Destek panelinden talep oluşturarak moderasyona iletmelisiniz. Özel mesajla yazdığınızda istesem de yardımcı olamıyorum. Teknik sorunlar veya tavsiyeler için ise bu bölüme konu açmalısınız. Oradaki talepler tek tek inceleniyor ve değerlendiriliyor.
  • içi güzel ama 👍

Konularınızı sildirmek, kullanıcı adınızı değiştirmek, hesabınıza giriş yapmakta yaşadığınız sorunların giderilmesi gibi yönetimsel hususları Forum Destek panelinden talep oluşturarak moderasyona iletmelisiniz. Özel mesajla yazdığınızda istesem de yardımcı olamıyorum. Teknik sorunlar veya tavsiyeler için ise bu bölüme konu açmalısınız. Oradaki talepler tek tek inceleniyor ve değerlendiriliyor.
  • TOGG makyajlı kasa olmuş.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Mercedes alışılmış çizgisinin dışına çıkmamış,sadece arka stoplarda bir spor hava verilmiş o kadar,ki açık söyleyeyim bu ön tasarımlı araca bu arka tasarım gitmemiş

BMW yeni bir çizgi benimsedi artık ve bu çizgi seviliyor

Burada önemli olan iki markanın da artık 700km menzilleri orta segment araçlarında aşmış olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şahsen çizgisinin dışına çıkması gibi bir beklentim hiç olmadı hocam. EQ'da gördük yeni tasarım anlayışını...Yani şu araçlar "yeni nesil" olunca abidik gubidik tasarımları olmak zorunda gibi bir algı oluştu artık.

Şahsen BMW'nin angel farları, proporsiyonu düzgün böbrek panjuru yeni tasarımlara her türlü tercih ederim. O araçlara bakınca proporsiyonu harika görünüyor, işte bu diyorsunuz. Ama iX3'ün çok ucube bir tasarımı var bana göre. Önü aşırı küt, böbrek panjurlarının ince uzun oluşu garip durmuş, stop lambaları keza proporsiyonu garip, çok uzun... Halbuki stop lambalarının iç kısmı çok hoş, bana göre bu proposyonla harcanmış bir tasarım. İçine bakınca ekran şekli zorlama, direksiyonda dikey metal parça garip... Yine burada da metal parçanın görünümü harika, ama direksiyonun üst kısmında da olan o metal parça tüm büyüyü bozuyor bana göre.

Mercedes'e gelince, keşke bu kadar ışıklı bir ön panjur, içinde çakma logo bulunan farlar olmasaymış. Hem CLA EV'nin hem GLC EV'nin stop takımı rezalet bence. EQS gibi daha sade ve şık görünümlü olabilirmiş.

Yeni nesil tasarımcıların estetik anlayışları yok bence.

• menzil düşük olmuş

ayrıca mercedes akıllanmadı sanırım rezil tasarımlarda eq serileri yaptılar, şimdi eq den vazgeçip yine rezil tasarıma devam etmişler.

BMW elektrikli ve içten yanmalı modelleri aynı kasada sunup iyi satış başarısı sağlamıştı ama bu sefer onlarda ix3 adı altına bir ucube yaparak batırdı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Burada iX3 övenler kör herhalde başka açıklaması olamaz.

iX3 denen çirkinlik abidesini gördükten sonra bu GLC muhteşem geldi. Tasarım dizayn mükemmel olmuş. Mercedes her zamanki gibi klasını konuşturmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cillop olmuş araba. içi bmw den 20 yıl ileride. bmw tesladan bozma çöp tasarımı değiştirip koydu saçma duruyor.

Yeni %100 elektrikli Mercedes-Benz GLC tanıtıldı

• aracın içi çok güzel olmuş, bayıldım. dışında ise ışıklı panjur (opsiyonel herhalde) haricinde sıkıntı yok ve özellikle arka tasarımı beğendim. tek takıldığım konu arka yolcularda klima kontrolleri için dijital ekran göremedim...

• haberelectro kullanıcısına yanıt

İç tasarım muhteşem olmuş lüks yat gibi mübarek. iX3 ü yi her türlü tokatlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.