< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

|
Konularınızı sildirmek, kullanıcı adınızı değiştirmek, hesabınıza giriş yapmakta yaşadığınız sorunların giderilmesi gibi yönetimsel hususları Forum Destek panelinden talep oluşturarak moderasyona iletmelisiniz. Özel mesajla yazdığınızda istesem de yardımcı olamıyorum. Teknik sorunlar veya tavsiyeler için ise bu bölüme konu açmalısınız. Oradaki talepler tek tek inceleniyor ve değerlendiriliyor.
|
|
Konularınızı sildirmek, kullanıcı adınızı değiştirmek, hesabınıza giriş yapmakta yaşadığınız sorunların giderilmesi gibi yönetimsel hususları Forum Destek panelinden talep oluşturarak moderasyona iletmelisiniz. Özel mesajla yazdığınızda istesem de yardımcı olamıyorum. Teknik sorunlar veya tavsiyeler için ise bu bölüme konu açmalısınız. Oradaki talepler tek tek inceleniyor ve değerlendiriliyor.
|
|
|
Mercedes alışılmış çizgisinin dışına çıkmamış,sadece arka stoplarda bir spor hava verilmiş o kadar,ki açık söyleyeyim bu ön tasarımlı araca bu arka tasarım gitmemiş BMW yeni bir çizgi benimsedi artık ve bu çizgi seviliyor Burada önemli olan iki markanın da artık 700km menzilleri orta segment araçlarında aşmış olması < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
cillop olmuş araba. içi bmw den 20 yıl ileride. bmw tesladan bozma çöp tasarımı değiştirip koydu saçma duruyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aracın içi çok güzel olmuş, bayıldım. dışında ise ışıklı panjur (opsiyonel herhalde) haricinde sıkıntı yok ve özellikle arka tasarımı beğendim. tek takıldığım konu arka yolcularda klima kontrolleri için dijital ekran göremedim... |
|
İç tasarım muhteşem olmuş lüks yat gibi mübarek. iX3 ü yi her türlü tokatlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|