Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
111
Favori
437.637
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar hemen mobil turk telekom uygulamasini guncelleyin yillarin hediyesine basvurun 3 ay 2 kat internet alin bana 30 gb hediye geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 ay önce sanırım 1000 dakika 1000 sms 10 gb interneti 29 TL’ye veriyorlardı, bu fiyat üzerinden %25-%50 indirim bile alanlar olmuştu, bu tarz birşey yakalayıp ölücülüğün dibine vurmak gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce faturasıza geçiş talebi oluşturdum bakalım aranıp uygun bir teklif alacakmıyım. Şansımı deneyip olmazsa Turkcelle geçeceğim.
  • bu yılların hediyesi kampanyasını yapıp bi kaç hafta sonra hat taşımaya karar verirsem her hangi bi ceza yansıtır mı acaba bu sahtekarlar
  • ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt
    bugün onu da sordum yılların hediyesi iptaliyle ilgili herhangi bir ücret talep edilmiyormuş
  • beyler hattımı telekoma taşıdım selfy faturasız, 29 tl ye 8gb 750 dk 5000 sms, ayrıca ılk yüklemeye 1 gb, sekfy lı olunca 1 gb 20 tl ustu yukleyınce 1 gb hedıye verdı, ayrıca haftanın 2 gunu 3 ay boyunca da her ay 2 gb bedava verdı. face twıtter whatsap bedava :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senseman62

    Vodafone bugün aradı aynısını bana söyledi..yeni bı kanun çıktı da haberimiz mi yok faturam + vergiler gelecekmiş.. telsiz parasının hepsini alacaklarmis.ne iş anlamadım gitti.


    Hocam açtım telefon öğrendim. Faturasıza gecis ya da baska operatore geciste bir yillik vergiyi pesin aliyoruz. Sonrasinda ödemiyorsunuz bu sekilde oluyor dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benrak87 -- 16 Ocak 2018; 11:29:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    krall :):) valla aynen dediğiniz gibi tamamen müşteri temsilcisinin elinde olan bir şey. 4 gb 19 liraya faturalıya geçemedim, en sonunda twitter, online işlem her yerden yazdım, sonunda merkezden arayıp geçişinizi sağlıyoruz dediler.
  • TÜRKTELEKOMUN TARİFELERİ GÜZEL AMA ŞEBEKE SORUNU VAR. O YÜZDEN BAŞKA BİR OPERATÖRE GEÇTİM.
  • benrak87 kullanıcısına yanıt
    Hocam Benim hat taşınınca yıl sonuna kadar Telekom benden telsiz parası istemeyecekmi doğru mu anladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senseman62

    Hocam Benim hat taşınınca yıl sonuna kadar Telekom benden telsiz parası istemeyecekmi doğru mu anladım

    Evet bir yıllığı pesin alacaklarmis sonrasinda bir yil alinmayacakmis. Tasima ve faturasiza gecis bu sekilde dedi musteri temsilcisi. Ben sandim odiycez üstüne yine alinacak. Ama degil dedi. Siz yine de sorun. İlk aradigimda dememislerdi sonra dediler bunu da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradılar acamadim gene ararlar mi beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradilar 1000 sms 1000 dk 8gb aylik 25 tl. İyi ki faturasiza gecise basvurmusum. Haber veren arkadasa tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TIRPAN

    Aradılar acamadim gene ararlar mi beyler

    ararlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ben Simmons

    hocam aradiginiz numarayi verebilirmisiniz acaba

    kimseyi aramadım ki. beni telefonla aradılar. teklifi sundular. başka numaram var onu da böyle yapalım dedim. numaraya özel olduğunu söylediler.
  • Bende geçen yıl geçmiştim 29 TL gelecekti fatura. İki kere 39 tl gelince aradım fırçaladım iptal edin dedim. Ben gerekli yerlere iletiyorum birkaç gün içerisinde sizi arayacaklar dedi. Aradılar eğer taahhüt verirseniz 12 ay boyunca 21 TL ye sahip olacaksınız dediler. Dedim veriyorum. 1 yıldır 21 tl ye kullandım. Şimdi 9 Şubatta doluyor taahhüt. Bugün aradım dedim aynı fiyattan verin 1 yıl daha taahhüt vereyim dedim kadın öyle olmaz, isterseniz 8 gb+1000sms+1000 dk 39 tl dedi başka bir kampanya söyledi olmaz 2 katını ödemem dedim. Şuanda yapabileceğim birşey yok, taahhüt bitimine yakın sizin için kampanya olursa arayıp bilgilendiririz dedi.

    Yani sonuç olarak bana vermiyorlar sanırım. Ya da taahhüt bitimine yakın arayacaklar :D
  • arkadaşlar hattımı bimcell e taşımıştım geçen ay şu anda bu tarifeden faydalanabilme durumum var mı?
  • beyler taşımayı düşünüyorum hattı (29 tl 8 gb tarifesine) 5 gb ye 45 tl veriyoruz turkcell..



    whatsapp filan da bedava mı ? bir arkadaş bedava yazmış ama , tt müşteri temsilcisini arayıp sordum yok öyle birşey dedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bektasy -- 18 Ocak 2018; 0:35:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emcace

    Az önce faturasıza geçiş talebi oluşturdum bakalım aranıp uygun bir teklif alacakmıyım. Şansımı deneyip olmazsa Turkcelle geçeceğim.

    faturasıza geçme talebim için bugün arandım 1000 dk,sms 8 gb interneti 25 tl ye önerdiler kabul ettim ama vergi içinde değilmiş 26.90 tl ye anlaşmış oldum daha önce teklifi reddettiğim için 2 gb da 12 aylık hediye etmişlerdi. Toplam 10 gb internete kavuştum.
  • Merhaba arkadaşlar,

    İnterneti bol 10 gb (1000dk 1000sms 10gb 40 lira) taahhütüm Mart ayının dokuzunda doluyordu. İki hafta önce arayıp %10 indirim uyguladılar ve tabii kabul etmeyip, burada okuduğum indirim alan kişilerden bahsettim, bu kişilerin 15-20-25 lira fatura ödediklerinden dem vurdum. Böyle bir indirim istediğimi ve elde edemezsem hattımı başka operatöre taşıyacağımı söyledim. Konuşma böyle sonlandı.

    Bugün aradılar ve 31 liraya devam etmemi teklif ettiler, yine kabul etmedim ve konuşma sırasında operatör 26 lira yapalım dedi ve bende bir yıllık taahhütü kabul ettim. Az önce %50 indirim yapıldı mesajı da geldi.

    Kısacası kararlı konuşun, bir kaç defa görüşme yapmanız gerekebilir. Hatta bana daha fazla indirim için kendiniz aramanız gerek dediler ama aramadım. TT ile ilk senem dolmak üzere bu yüzden iyi indirim aldığımı düşünüyorum.

    @bektasy bedava değil hocam, sadece yeni bir dergi uygulaması çıktı internet tükenmeyen, o kadar. Uygulama için şimdilik çöp diyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usbehci -- 18 Ocak 2018; 14:15:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.