Şimdi Ara

YENİ XBOX ONE S BOŞTA SES ÇIKARIYOR NORMAL MİDİR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Ben daha yeni xbox one s aldım vatandan 1 hafta olmadı ve hiç düşmedi hiç bir şey olmadı fakat hiçbir oyun açık değilken bile yani boştayken ses çıkarıyor böyle cızırtı gibi hafif fan sesi yani odanın içinden rahatça duyuluyor. Bu cihazların 0 ses çalışması gerekmiyor mu? Sadece ısındığında fan sesi çıkarması gerekmez mi? Bir de sanki bir tık daha fazla ısınıyor gibi. Normal değilse kimi aramalıyım? Teşekkürler. Video linki:

    https://youtu.be/9YMcQlT5u0Y



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontail27 -- 5 Temmuz 2017; 9:53:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam one s in tıkırtı fan sesi adında bi problemi var ama bu daha değişik bir ses bunu duymadım hiç boşta böyle ses çıkarıyorsa değişim isteyebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2 3 aydır kullanıyorum günde aralıksız 12 saat oynadığım oldu yani onda ısınmadıysa daha da ısınmaz zaten evde çok sıcak oluyor ayrıca. O zaman bile böyle bir ses çıkarmadı benim ki. Boştayken böyle bir ses olmamalı yani o kadar çalışmasına rağmen sessizdi. Siz düşürmeseniz bile mağaza da düşmüş vs olabilir bilemiyorum yada fabrika çıkışlı sorun olabilir. Eğer internet üzerinden aldıysanız cayma hakkı kapsamında iade edin. Ancak ürünü beğenmedim vs diyip öyle iade edin bu sorundan bahsederseniz garantiye gidin derler muhtemelen
  • Hocam ürünü vatandan aldım ve baktım forumda daha önce de bu sesten dolayı konu açanlar olmuş bazıları normal demiş bazıları değil. Büyük ihtimal garantiye verilir hem o kadar oyun yükledim garantide çözülmesi daha iyi olur. Vatan bilgisayardan aldım da nasıl garantiye vereceğim?



    https://forum.donanimhaber.com/xbox-one-s-cihazdan-gelen-fan-sesi--123925600



    https://forum.donanimhaber.com/xbox-one-s-fandan-gelen-tikirti-sesi--124156935

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada mesela forza horizon 3de bazen yükleme ekranlarında falan arada bir kısa takılmalar oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragontail27 D kullanıcısına yanıt
    Hocam genelde fandan tıkırtı sesi gelir bazı aletlerde ama sizinki psu veya hdd den geliyor bence ama fandada sıkıntı olabilir kesinlikle değişim isteyin.



    Xbox müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı oluşturabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen üstteki arkadaşımızın da dediği gibi müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı oluşturabilirsiniz internet üzerinden de oluşturulabiliyor hatta.
    Ama bence değişim isteseniz sizin için daha iyi olur donma falan da oluyor diyorsunuz bence bir sorun var.
  • Garantide çözemezler mi? İnternet yetmez bir daha o kadar oyun yüklemeye 😄 vatan bize gelin demişti ama direk xbox mı arayalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragontail27 D kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun yükleme nedir ki,konsolun bir sıkıntısı olmasın.



    Vatana götürmek istiyorsanız götürün ancak değişim yerine tamir yapıcaz derlerse hiç bulaşma bana güven xbox müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı oluştur,sonra yolla servise yeni makine gelsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki hocam bunun ne gibi zararları olur mesela ömrünü kısaltır mı? Yoksa tek sorun bu ses ise yazın sonunda falan vereyim 2-3 hafta bekletirler şimdi yenisini istesek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragontail27 D kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ses fanlardan geliyorsa bir sıkıntı olmaz ama psu veya hdd den geliyorsa ve sizde donuyor diyorsunuz bu olasılık da artıyor.

    Sıkıntı çıkarma olasılığı var,ama bu sesle yaşarım diyorsanız göndermemek sizin tercihiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arada bir anlık donmalar oluyor evet şu aşağıdaki linke bakarsanız yorumlarda falan çoğu kişi bendede var demiş devam etmişler benim ses de aynısı gibi bazıları sorun değil demiş ama bazıları ses bende yok demiş yani sanrım çoğu xboxda var bu ses ama büyük bir sorun teşkil etmiyor. Ses oyunun sesi açıkken duyulmuyor zaten ama normalde oda içinde duyuluyor.



    https://youtu.be/nUNIgja6RYg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragontail27 D kullanıcısına yanıt
    Sizdeki ses bundan daha değişik ama memnunsanız göndermeyin,kafaya takmaya gerek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunları boş bir Harici Diske kopyalayabilirsin. Yeni konsol geldiğinde tekrar yükleyebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragontail27

    Garantide çözemezler mi? İnternet yetmez bir daha o kadar oyun yüklemeye 😄 vatan bize gelin demişti ama direk xbox mı arayalım

    Hocam vatana da verebilirsiniz ama onlar da microsofta gönderecek aracı olarak. Bence direk Microsoft a arıza kaydı açın değişsin cihaz. Büyük ihtimalle tamir yoluna gitmezler değiştirirler diye düşünüyorum. Harici bir hdd ye falan oyunlar belki kopyalanabilir bilmiyorum bu kısımdan emin değilim. Bence ne kadar çabuk harekete geçerseniz o kadar iyi olabilir ama şuan da ciddi bir etkisi yoksa isterseniz bekleyin
  • Tamam hepinize teşekkürler benin ses videodakiyle aynı gibi geldi ama belki tatile gideceğiz ozaman veririm. Evde 1tb hdd var zaten.Bir de bu ürünlerin garantisi 2 yıl değil miydi microsoftta 1 yıl görünüyor benim cihazın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragontail27

    Tamam hepinize teşekkürler benin ses videodakiyle aynı gibi geldi ama belki tatile gideceğiz ozaman veririm. Evde 1tb hdd var zaten.Bir de bu ürünlerin garantisi 2 yıl değil miydi microsoftta 1 yıl görünüyor benim cihazın

    Hocam otomatik olarak öyle görünüyor ama bizim ülkemizde minimum 2 yıl garanti şartı var. Ondan dolayı Microsoft bunu düzeltiyor. Elinizdeki faturanın fotoğrafını çekin veya taratın. Daha sonra bununla beraber müşteri hizmetleri ile iletişime geçin onlar düzeltiyor.
  • Bir de şimdi şöyle bir sorun çıktı: Xbox düğmesine basıyorum açılış sesi geliyor fakat ışığı yanmıyor ve başlamıyor sonra fişini çekip bir daha takıyorum böyle yapınca açılıyor son 2 gündür falan hep böyle yapıyorum değişim istemek kesin hale geldi gerçekten çok sinir bozucu bir durum 0 ürün alıyoruz başımıza gelenlere bak. Şimdi oyunları 1tb hdd'ye taşıyorum ama değiştikten sonra diğer cihaza aktarabilirim değil mi buradan oyunları? Çünkü ilk takınca formatla falan diyosun o zaman içindekiler gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu güç düğmesi sorununu xbox sitesinde de böyle yazmış fişi çıkarıp 10 saniye bekleyin demiş ama bende her seferinde oluyor 1 kere olsa geçse neyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç ps kullanmadınız galiba ps deki sesi duysanız demekki japonyaya gidip sony yi basarsınız. süper ses yalıtımlıbir odada test ediyorsunuz sanırım makinayı. bu konuyu gören herkes xbox slim ses sorunu var sanacak ama alakası yok . makinanın yanına gidip kulağınızı makinaya yanaştıranca hafiften kulağa gelen bir vızıltı var ama yerinize oturunca bir gram ses yok.

    buradaki kadar ses faşisti kimse görmedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.