Şimdi Ara

YENİ XBOX ONE S BOŞTA SES ÇIKARIYOR NORMAL MİDİR? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • geçenlerde biride sesi kaydedip burda hepimize dinletti. yemin ederim. bunu yapanlar normal hayatta nasıldır düşünemiyorum bile. allah hiçbiriyle karşılaştırmasın. bitaneside defa servise gönderdim normal dediler veya değiştirdiler deyip anlatıyordu.

    valla gülerek okuyorum :).
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragontail27

    Bir de şimdi şöyle bir sorun çıktı: Xbox düğmesine basıyorum açılış sesi geliyor fakat ışığı yanmıyor ve başlamıyor sonra fişini çekip bir daha takıyorum böyle yapınca açılıyor son 2 gündür falan hep böyle yapıyorum değişim istemek kesin hale geldi gerçekten çok sinir bozucu bir durum 0 ürün alıyoruz başımıza gelenlere bak. Şimdi oyunları 1tb hdd'ye taşıyorum ama değiştikten sonra diğer cihaza aktarabilirim değil mi buradan oyunları? Çünkü ilk takınca formatla falan diyosun o zaman içindekiler gidiyor.

    Hocam aktarılması lazım , o formatlama işi diski Xbox ın okuyabileceği , anlayabileceği bir hale sokmak için yapılıyor. Başta HDD niz Xbox a uygun değildi o sebeple formatlandı. Ancak şuan zaten uygun hale geldiği için yeniden taktığınız zaman formatlanmayacak bu sebeple rahatça oynayabilirsiniz. Hocam ben baştan dediğim gibi değişim istemelisiniz kesinlikle. Hatta bunu ne kadar erken dile getirirseniz o kadar iyi olur çünkü geciktikçe dezavantajlı hale geliyorsunuz bence. Direk baştan sorun çıktığı zaman ayıplı mal olarak değerlendirilir ancak zaman geçtikçe çalışıp arıza vermiş mal olarak değerlendirilir.

    Hocam sorunlar olabiliyor 0 olsa bile tamamen şans işi. Forum üzerinde bir sürü 2. el alan arkadaş var çoğu servis yüzü bile görmemiştir. Yani şans işi hocam sizinki şanssızlığa denk gelmiş. Ancak Microsoft servisinin oldukça iyi olduğunu duydum kolayca değiştiriyorlarmış.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragontail27

    Bu güç düğmesi sorununu xbox sitesinde de böyle yazmış fişi çıkarıp 10 saniye bekleyin demiş ama bende her seferinde oluyor 1 kere olsa geçse neyse

    Hocam sizin alette bir sorun var , sorun neresinde tam olarak söylemek bakmadan imkansız tabii ki. Ancak sorun belli ki basit bir fanın bir yere sürterek veya toz sonucu ses yapmasından öte bir sorun var. Cihaz çok uzun bir süre fast boot modunda kalarak hiç kapanmazsa bazen sorun yaratabildiğini okudum (ancak karşılaşmadım) bu sebeple cihaza komple reset atarsanız belki çözülebilir. Ancak siz zaten fişi tak çıkar yaparak sürekli reset atıyorsunuz aslında. O yüzden karışık bir durum bence tamir görmeden veya komple değişmeden , fiş tak çıkar gibi yöntemlerle anca geçici çözümler elde edebilirsiniz tavsiyem en kısa sürede vakit kaybetmeden servise vermeniz




  • Hocam günaydın kutunun üzerinde bu numara yazıyor ama nasıl aranır bu numara böyle numara mı olur çevirmiyor 😅

    YENİ XBOX ONE S BOŞTA SES ÇIKARIYOR NORMAL MİDİR?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragontail27

    Hocam günaydın kutunun üzerinde bu numara yazıyor ama nasıl aranır bu numara böyle numara mı olur çevirmiyor 😅

    YENİ XBOX ONE S BOŞTA SES ÇIKARIYOR NORMAL MİDİR?

    Sabit hattan arayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragontail27

    Hocam günaydın kutunun üzerinde bu numara yazıyor ama nasıl aranır bu numara böyle numara mı olur çevirmiyor 😅

    YENİ XBOX ONE S BOŞTA SES ÇIKARIYOR NORMAL MİDİR?

    Hocam 800 lü hatlar şirketlerin ücretsiz hatları. Burayı aradığınız zaman ücret yansımaz. Ancak sadece sabit hatlardan ( türk Telekom) aranabilir. Yani ev telefonundan arayın




  • Hocam aradım adamla konuştum önce açılış modunu değiştirdi hızlı açılış moduna getirdi burada o düğme sorunu olmuyor ama kapalıyken fan çalışabiliyor orası kötü fan sesi ile ilgili de adam normal dedi havalar da sıcak dedi microsoft aleti çok küçük yaptı falan dedi ama değişim isterseniz tabiki olabilir ama bence şimdiden yapmayın dedi çünkü en az 15 gün beklermişiz ve yerine gelecek ürün sıfır olmayacakmış değişim görmüş bir ürün mü ne veriyorlarmış. Adam da yani çok önemli hale gelmiş bir sorun yoksa devam etmenizi tavsiye ederim dedi ben de şimdilik kapattım bakalım yardımlarınız için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontail27 -- 11 Temmuz 2017; 12:7:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragontail27

    Hocam aradım adamla konuştum önce açılış modunu değiştirdi hızlı açılış moduna getirdi burada o düğme sorunu olmuyor ama kapalıyken fan çalışabiliyor orası kötü fan sesi ile ilgili de adam normal dedi havalar da sıcak dedi microsoft aleti çok küçük yaptı falan dedi ama değişim isterseniz tabiki olabilir ama bence şimdiden yapmayın dedi çünkü en az 15 gün beklermişiz ve yerine gelecek ürün sıfır olmayacakmış değişim görmüş bir ürün mü ne veriyorlarmış. Adam da yani çok önemli hale gelmiş bir sorun yoksa devam etmenizi tavsiye ederim dedi ben de şimdilik kapattım bakalım yardımlarınız için teşekkürler.

    Hocam kapalıyken fanın çalışması normal çünkü hızlı açılış modunda tam olarak kapanmıyor aslında cihaz. Bir bakıma uyku moduna giriyor ve açtığınız anda hızlı bir şekilde başlıyor. Enerji tasarrufu moduna alırsanız komple kapanır ama hızlı açılmaz. Ama her iki modda da kapatsanız bile fan bir süre daha çalışır çünkü cihaz ısınıyor çalıştıkça ve tamamen soğumadan fanlar kapanmıyor.

    Havalar sıcak hocam doğru cihazı siz sağını solunu üstünü kapatmayacak şekilde yerleştirdiniz değil mi cihaz çok sıkışıksa üstü kapalıysa vs ondanda sıkıntılar çoğalabilir.

    Değişim konusunda doğru hocam 15 gün bekleyebilirsiniz. Cihaz yeni eski onu bilemiyorum en iyisi dediğiniz gibi sorun büyümedikçe bekleyin :)




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.