Şimdi Ara

YENİ XBOX ONE & 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU] (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.311
Cevap
45
Favori
504.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan mümkün degil bu fiyatlara alman ama sonbaharda bu fiyatlara 2. el bulman mümkün.
  • yav hiçbiyerde yok arcade varsada fiyat uçmuş ne zaman gelicek bunlar yav
  • aa sonbaharda gerçektende 5-6 ay kullanılmış temiz tam kutu içerikli bir halo packi 450-500 ytl ye bulabilirmiyim?
  • Şuan sıfır satanlarda 2.el satanlarda 360 yok diye fırsattan istifade ayakları yere basmıyo uçuyorlar daha nekadar uçarlar bilmem ama heryere geldiginde bu fiyatlarda kalmayacagı kesin.
  • arkadaslar 60 gb ps3 um var ancak sadece oyun ıcın xbox almak ıstıyorum ne onerırsınız onlıne falan da kullanmıycam sadece oyun ııcn firmware yaptırmak ıstıyorum bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur106

arkadaslar 60 gb ps3 um var ancak sadece oyun ıcın xbox almak ıstıyorum ne onerırsınız onlıne falan da kullanmıycam sadece oyun ııcn firmware yaptırmak ıstıyorum bu arada

En ucuz ve en saglamı olan arcade senin işini görür arkadaşım.
  • arcade pack alın derim ama yeni çıkacak 60 gb lık olanları bekleyin bu arada zaten şu anda ülkemizde xbox yok
  • Şu an için ELİTE en garanti olanı.Hem güçlü hem yüksek kapasiteli HDD hemde oyunları hdd ye kaydetme elite a yarıcak. 0 ses le oyun oynamak bir başka olsa gerek
  • Elite mi arcade pack mi alayım sonuçta oyunlar dvd den calısıyor degıl mi Firmware yaptırıcam kesin 3 k dan korkuyorum
  • buyuk ıhtımalle ntsc-j gelıcek cok sorun olurmu zaten fırmwareden sonra bolge kodu sorunu oluyor mu ?
  • Arcade al sen arkadaşım en saglam arcade 65 nm üstelik falkon save ler için 256 mb memori kart yeterlidir.FW bölge kodunu kırmaz.
  • Arkadaşlar Xbox için 22"widescreen ekran almayı planlıyorumda. HDTV'ye pek gücüm yetmiyor, ekran olarak ne önerirsiniz ? Bir de görüntü cidden kaliteli mi olacak, geçmeye değer mi ? İnternette de öyle lcd ekranlardan alınma görüntüsü bulabileceğim bir site var mı son olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7ender -- 22 Temmuz 2008; 20:40:57 >
  • benq 2200wx i öneriyorum hdmi çıkışı var ve direk hdmi dan ses alan bir ses çıkışı var
  • arakdaşlar bir yardım lütfen

arkadadaşlar birkaç sorum olacak cevap verirseniz sevinirim.

tanıdığım vasıtasıyla ingiltereden xbox 360 getirttiryorum. ingiltere palmı kullanıyor ntcs mi? arayıp pal olması konusunda bilgilendirmem gerekirmi ?

arcade pack alacağım. bunun falcon board ve 4. aydan önceki üretim olduğunu nasıl öğrenebilir ? alacağı mağazada görevlilere sorsa bilgilendirirlermi yoksa kutuyumu incelemesi lazım ?
  • jamez sen alıcağın mağazaya bu soruları sordurtursan hepsinin bilgisini verirler ama yinede ,

Ntsc-u: USA/CANADA

Ntsch-j: ASIA

Pal: AVRUPA

Arcade Pack veya Elit aldır Falcon Board olduğunu sorarsa söylerler zaten birde kutusunda zaten 175w diye yazar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ygal

Arkadaşlar Xbox için 22"widescreen ekran almayı planlıyorumda. HDTV'ye pek gücüm yetmiyor, ekran olarak ne önerirsiniz ? Bir de görüntü cidden kaliteli mi olacak, geçmeye değer mi ? İnternette de öyle lcd ekranlardan alınma görüntüsü bulabileceğim bir site var mı son olarak ?

ewt dostum görüntü kalitesi tabiki daha farklı....herkesin xbox sistemlerini koyduğu bir konu var orda LCD TV , LCD MONİTÖR faln bir sürü görüntü koyuldu buraya göz atmanısı tavsiye ederim...

http://forum.donanimhaber.com/m_21042123/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 23 Temmuz 2008; 11:32:10 >

• tesekkurler ozetle arcade almam gerek anladım 256 lık kart yeter yanı
  • slm yeni bir elite pack aldım daha doğrusu 2.el ntsc-u ve 30/06/2007 üretim tarihli hitachi dvd romlu acaba bu üründe kullanılan soğutma sistemi yeni heatsink olanlardanmı yoksa tongaya mı bastık içini açmadan bunu nasıl anlarım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal2339

benq 2200wx i öneriyorum hdmi çıkışı var ve direk hdmi dan ses alan bir ses çıkışı var

Teşekkürler dostum

Bir de HD görüntü kalitesi ile monitörden alacağım görüntü arasında çok kalite fark var mı ?
  • Dostum tabi var ama HD TV ler çok pahalı ondan sonra en iyi görüntüyü LCD Monitör ile alırsın aradaki fark da zaten çok fazla abartılacak bişey değil
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.