dostum fw hakkında burda konuşmak aslında yasak olması lazım... Xbox360 ın Dvd Romunu program vasıtasıyla kırılmış yazılımla yeniden flashlamak, daha basit bir anlatımla cihazı korsan Oyun oynatmaya müsait hale getirmesidir...anca bu kadar anlatabilirim sanırım ceza faln almayalım
arkdslar hrkse s.a bi ara Xbox360 pro veya elitmi diye konu acmistm ama hesapta olmyn sylerden pro veya arcade arasnda kldm isvcredym burdki buyuk alsveris mrkezlerndn birine girdm oynamak icn bi kafesn icnde xbox36O vrdi bnde acmak icn dugmesne bstim ama 3k vrdi arksna bktm 2005 urtmydi szce o magazdn xbox arcade alnrmi ? brde sizce arcademi packmi promu?(jasperlari bekleyemem)
bide bi xbox360 ın sıfır olup olmadığını kutusunun hiç açılmadığını kaç yapımı olduğunu neresinden anlayabilirim? teşekkürler
inşallah doğru yere yazıyorumdur Bursa veya Eskişehirde xbox 360 alabileceğim ve firmwarede yaptırabileceğim neresi var acaba.Yada internet üzerinden almam gerekirse gittigidiyor haricinde nereden bulabilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: nonatri
bide bi xbox360 ın sıfır olup olmadığını kutusunun hiç açılmadığını kaç yapımı olduğunu neresinden anlayabilirim? teşekkürler
Kutusunu açmadan tarihine bakma şansın oluyor. Kutu üzerinde ufak bir pencere var. Sıfır olduğu da kutusundan anlaşılır. Hiç açılmamış olanlar jelatinlidir.
quote:
Orjinalden alıntı: unholy182000
inşallah doğru yere yazıyorumdur Bursa veya Eskişehirde xbox 360 alabileceğim ve firmwarede yaptırabileceğim neresi var acaba.Yada internet üzerinden almam gerekirse gittigidiyor haricinde nereden bulabilirim.
Bahsettiğin iller konusunda bilgim yok ama forumda bahsedilen yerlerden kargo ile alabilirsin. Atik, Platin falan gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: .ZeuS.
quote:
Orjinalden alıntı: nonatri
Kutusunu açmadan tarihine bakma şansın oluyor. Kutu üzerinde ufak bir pencere var. Sıfır olduğu da kutusundan anlaşılır. Hiç açılmamış olanlar jelatinlidir.
çok yardımcı oldunuz tşkler...
Jasper boardlı (65nm gpu + 65nm CPU) xbox 360lar ne zaman çıkacak bilen var mı?
Ağustos deniyor ama ülkemize gelip yaygınlaşması sene sonunu bulabilir.
quote:
Eskişehir'de bulamassın Xbox360. Önceden teknoloji dünyası diye bir yerde vardı NTSC-U kalmamış orda da artık. Bu tür işlerden anlayan Esnaf sarayının yanındaki handa Soner elektronik var oraya sordum zamanında FW işine bulaşmıyormuş. Büyük şehirlerde bile sıkıntı yaşanırken şimdi bulamassın sanırım.
peki ne zaman piyasaya yeni ürünler gelir
quote:
peki ne zaman piyasaya yeni ürünler gelir
Eskişehir'de resmi olarak gelmedikçe bulamassınız sanırım, piyasası asla olmadı. Şu anda konsolları satan bütün elektronikçiler'de ya 1 hafta 2 hafta diyerek milleti 2. ele yönelmemeleri için oyalıyorlar, ya da tanıdıkları vasıtasıyla gerçekten yurtdışından lite-on ları eleyip benq drive'a sahip konsolları toplayıp gelecekler. Gerçi şu anda bile E-bay de olsun diğer açık artırma sitelerinde olsun Benq drive lı Xboxlar'ın fiyatı tavan yapmış durumdaki lite-on'a bir çözüm bulunmadan gelmesini beklemiyorum ben açıkcası. Piyasada yok, 2.el kısmında ya fiyatlar aşırı uçuk olmayanları da belli kişiler toplayıp ticaretini yapıyor aynı forumda. Yeni alacaklar için gerçekten çok çok sıkıntılı bir dönem.
arcade pack getırtıcem 199 euro fıyatı su an tum avrupada bu arada arcade pack HDMI den baglanıyormu arkadaslar
quote:
Orjinalden alıntı: ozgur106
arcade pack getırtıcem 199 euro fıyatı su an tum avrupada bu arada arcade pack HDMI den baglanıyormu arkadaslar
ewt dostum bağlanıyor
TESEKKURLER bılgıler ıcın
ArcadePack icinden cikan kabloyla Lcd tvde ve tuplu tv de oynayabilirmiyim??
Arcade paketten çıkan skart(komposit) kablosu ile tüplü ve lcd tv ye baglanır ama lcd tvde skarttan bagladıgınızda 480p görüntü alırsınız yüksek çözünürlükte görüntü almak için hdmı kablosu ile baglamanız şart.
quote:
Orjinalden alıntı: yusuf ırmak
Arcade paketten çıkan skart(komposit) kablosu ile tüplü ve lcd tv ye baglanır ama lcd tvde skarttan bagladıgınızda 480p görüntü alırsınız yüksek çözünürlükte görüntü almak için hdmı kablosu ile baglamanız şart.
Cok saol arkadasim.Lcd tv HD Ready hdmi kablosu ne kadar acaba ?
Slm arkadaşlar.
HP nin hdmi monitorunu kullanıyorum. Xbox aldığımda görüntüyü hdmi kablo ile monitore aktarıp, sesi de ayrıca 2 kanaldan analog olarak almak istiyorum. Böyle birşey yapmam mümkün mü?
Xbox a tamamen yabancıyım. Benim için önemli olan bu konuyu sorayım şimdiden dedim.
Insallah burdaki insanlar bana falcon oldugunu soylerler.Arcade icin[isvicre media marktn alicm]