Şimdi Ara

Yeni VW Tiguan'lar banttan çıkmış, ilk görseller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskisine oranla tipini biraz daha toparlamışlar bence. 1.6 TDI 7-DSG seçeneğinin gelmemesi en büyük noksanı olmuş.

Yeni VW Tiguan'lar banttan çıkmış, ilk görseller

https://binekarac.vw.com.tr/yeni-tiguan.aspx#galeri

• Fotoğraftaki tiguanlarla gerçeğinin alakası yok ben çıkartamadım bu arkadaşı ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-dsg gelecekse hiç gelmemesi isabet olmuş bence.
    Bir düzeltseler şu şanzımanı, bu aracı alabilirim ama nerede...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yeni model vw DUSTERline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haunt54 -- 20 Nisan 2016; 20:57:10 >
  • Yüksek passat. Güle güle özgün tasarımlar passat çiz kaldır tiguan, az incelt jetta , kıçını kes golf, sıktınız ya. Sözüm vw ye değil sadece her firma böyle olmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 20 Nisan 2016; 20:36:06 >
  • Passat variantın az yükseği

• sitede hâlâ 2.0 tdi 150 ps çağ dışı motor gözüküyor ? 2 litre vergisi verip 150 beygir kullanmak millet 1.6 dan 130-160 ps arası alırken üstün alman teknolojisi selam sana

her neyse türkiye kafasına dönelim 1.4 tsi ve 1.6 tdi trendline olanı bayağı satacaktır. alanlara hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disparity -- 20 Nisan 2016; 20:49:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Comfortline 1.4tsi 125hp duz vites Tiguan ile Civic kiskacimin arasinda gelsin gidip inceleyecegim.

• disparity kullanıcısına yanıt
    Diğer motorlarda gözüküyor.

http://binekarac.vw.com.tr/yeni-tiguan.aspx#fiyatlar

http://binekarac.vw.com.tr/yeni-tiguan.aspx#donanim

2.0 TDi pekte çağ dışı bir motor değil, 1.6 TDI deseniz neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: disparity

sitede hâlâ 2.0 tdi 150 ps çağ dışı motor gözüküyor ? 2 litre vergisi verip 150 beygir kullanmak millet 1.6 dan 130-160 ps arası alırken üstün alman teknolojisi selam sana

her neyse türkiye kafasına dönelim 1.4 tsi ve 1.6 tdi trendline olanı bayağı satacaktır. alanlara hayırlı olsun.

Evet üstün alman teknolojisi 2 litreden tek turbo 190 hp de üretebiliyor Passattaki biturbo dizel deki gibi 240 hp de..

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    evet gördüm ve editledim. çağ dışı değil diyorsunuz da 10 sene önceki caddyler bile sadece emisyon çıkışı farklı olan 2.0 tdi scr motorları kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

sitede hâlâ 2.0 tdi 150 ps çağ dışı motor gözüküyor ? 2 litre vergisi verip 150 beygir kullanmak millet 1.6 dan 130-160 ps arası alırken üstün alman teknolojisi selam sana

Evet üstün alman teknolojisi 2 litreden tek turbo 190 hp de üretebiliyor Passattaki biturbo dizel deki gibi 240 hp de..

passattaki motor tiguanı yürütmüyor malesef. önemli olan sadece yapmak değil ürün gamında kullanmak değil midir

• Çok küçük görünüyor
  • quote:

quote:

quote:

passattaki motor tiguanı yürütmüyor malesef. önemli olan sadece yapmak değil ürün gamında kullanmak değil midir

Ona bakarsanız daha düne kadar 2.0 tdi 110 hp passat satıyorlardı almanyada. Taksilerin ve şirketlerin ilk tercihiydi. Vardır bir bildikleri herhalde.

• Bir araba bu kadar mı sıkıcı olur? Dün youtube kar üzeri test videosunu izledim. Bildiğiniz retro tasarım olmuş. Yani olmamış, ya da ben beğenmedim işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

quote:

quote:

quote:

Ona bakarsanız daha düne kadar 2.0 tdi 110 hp passat satıyorlardı almanyada. Taksilerin ve şirketlerin ilk tercihiydi. Vardır bir bildikleri herhalde.

amaç yakıt tasarufu olabilir ben sadece 2.0 litre vergisi ödeyip alacak insanın 150 ps kullanmasını garipsedim. Oysaki passatta 190 ve 240 ps 2 litre dizeller var.

• 120bin tl verip manuel olması iyi değil, gelince test edicez artık
  • Highline donanıma ek 38 tane ekstra paket alacaksınız ki bişeye benzesin.

Şu haliyle VW Duster.

• Sis fari deliğini tutturamamışlar :) (:

• 1.6 tdi 115ps manuel 0-100 hızlanma ? tüketim değerleri var mı ? göremedim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.