Şimdi Ara

yeni volkswagen polo mu yoksa chevrolet cruze mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni volkswagen polo mu yoksa chevrolet cruze mu?

yeni araba alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum

• İkiside farklı segmentte...Ekonomi istiyorsanız Polo dizel eğer konfor istiyorsanız cruze
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESSERSCHMITT

İkiside farklı segmentte...Ekonomi istiyorsanız Polo dizel eğer konfor istiyorsanız cruze

Arkadaşa katılıyorum''canım meyve istedi muz mu alsam erik mi'' gibi olmuş.İkiside kendi segmentinde güzel araçlar,tamamen kişisel beğeninize ve ihtiyaçlarınıza göre karar vermeniz gerekiyor.Mesela ben olsam ferah iç hacmi ve görsel olarak cruze daha cazip geldiği için chevrolet derdim.
  • Ben cruze öneririm.Biraz fazla benzin yakabilir ama hakkını verebilen bir araçtır.Ayrıca polo gibi bir arabaya o kadar para kesinlikle verilmez.Bu benim görüşüm sadece..
  • cruze
  • eğer park etmekte sorun yaşayan biriyim, şehir içinde araba kullanmakta zorlanıyorum diyorsan ya da yakıt bakımından daha ekonomik olsun diyorsan polo al, ama bence de polo ya o kadar para verilmez, cruze gerçekten görünüm yapı olarak insanın içine sinecek bir araba
  • polo o kadar parayı asla etmez cruze tasarım ve güvenlik olarak gercekten cok güsel bir arac hızlı bir sekilde piyasada yerini alıyor bence cruze al her yerde farkedilirsin polodan cok daha üstün bir arac
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkswagen mi? Renault mu?
    geçen yıl açıldı
    Honda accord mu Passat mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Polo pahalı cruze ucuz kalitelerine özelliklerine ve tiplerine göre
  • 53bin tl ye dsgli bir polo varken 39000 tl ye full donaim cruze mu alınır soru mu şimdi
  • cruze
  • +cruze ucuz ve kaliteli, polo pahalı ve kaliteli

+cruze da polo da TR de en düşük motor seçeneğiyle satılıyor.
    En azından 1.8 motor getirseler cruise un tadından yenmezmiş.
    LPG şart, 1.6 113 bg iş görür.

+cruse yeni astra platformunu, iç dizaynını ve opel mühendisliğini kullanıyor.
    sorunsuzluk açısından iyidir.

+full+full modeli 38.000 gibi alınabiliyor. Poloda 50bine yaklaşıyor.
    + C segmenti bir araç alıyorsun. polo b segmenti

+ncap 5 yıldız

detaylı bilgi:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_Cruze
  • polo...

cruze iyi bir araç ama deawoo üretiyor. wv kalitesi değişilmez bence.
  • Aynı fiyata iseler polo almak çok mantıksız bir iş olur bana göre. Küçük B sınıf bir araç neticede. hem donanım hem iç mekan hem tasarım olarak Cruze çok daha iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firarim19

polo...

cruze iyi bir araç ama deawoo üretiyor. wv kalitesi değişilmez bence.

motor gm-opel ortak yapımıdır.
    mühendisliğin çoğu opel e aittir.
    tasarımı daewoo ekibine aittir.

cruze jettayla kıyaslasanız iyi olur, jetta 1.6 baz modeli 35.000 tl. cruze 33.000 tl
  • Her İkiside Alınmamalı
  • Astra Classic 3 (Konfor Paket) al. 1.3 dizeli 36.500 1.6 benzinlisi 34 civarı. Hiç olmazsa ikinci eli sağlam, yol tutuşu iyi, malzeme kalitesi yüksek. Yüzü eskidi dersen Cruze al Polo'ya o kadar para verilmez.
  • yeni kia cerato.

yeni volkswagen polo mu yoksa chevrolet cruze mu?
  • Cruze
  • Cruze ye 124 hp yeni motor gelecek bekle ondan al.Zaten aracın duruşu on numara kütür kütür gidiyor yolda.Ha büyük şehirde yaşıyorum trafik,park derdi varsa küçük araba daha iyi ama poloyada o kadar para verilmez kanımca
  • Poloya o kadar para verılmez hıcmı hıc hak etmıyor o parayı B segment bı araca o kadar para vermek mantıksız Cruze iyi bir tercıh olabılır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.