< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ UYDURMASYON : PONTUS SOYKIRIMI

-
-
Up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6-7 Eylül olayları da gerçek değil size göre. Videoyu izlemedim. Izleme gereği de duymuyorum. Ister kabul edin ister etmeyin. Bu ülkenin insanı melek falan değil. Katil de çıkıyor, tecavüzcü de çıkıyor, soykırım yapan toplulukta çıkıyor. Diger ülkelerin böyle bir tarihi yok demiyorum ama en azından ben olanı sizin gibi inkar etmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çünkü muhtemelen hdplisin yada radikal solcusun
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806çünkü muhtemelen hdplisin yada radikal solcusun
Insan olmak için saydığınız iki gruba girmeye gerek yok. Sizin bu cevabinizdan ben sizin de bu olayların varlığını kabul ettiğiniz cikariminda bulunuyorum(ki inkar etmek imkansız. Allah'a şükürler olsun teknoloji çağında olduğumuz için inkar edemiyorsunuz zaten). Başka etnik kökenlere nefret dolu konular açarak ne kazanımlar elde ettiğinizi ama anlayamadım.
Bu memleketin insani bir seyleri ispatlamak icin neden surekli birilerine saldiri egilimi gosteriyor ki ?
-
şucu veya bucu olması söylediklerini geçersiz kılmıyor.
Üzücü olan 6-7 eylül kafasının bugün hala yaygın olması. Rahatlıkla tekrarlanabilir, tek problem bu sefer hedef gösterecek sayıda gayrımüslim azınlık kalmamış olması. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp.
Mülteciler ve kürtler ise, o zamanki gayrımüslimlere göre kendi başlarının çaresine daha iyi bakabilir tahminim. O yüzden kolay hedef değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: X_S!nS!Bu memleketin insani bir seyleri ispatlamak icin neden surekli birilerine saldiri egilimi gosteriyor ki ?
Ülkeyi zamanında işgal eden Yunan artıkları ve ermeniler kalkmış ermeni soykırımını geçirdiler.Türkiyenin açtığı hiçbir arşivle ilgilenen olmadı.Avrupa dahil bütün ülkeler görmek istediklerini(PKK ve Ermeni-Yunanistan)bunları görüyorlar ve duyuyorlar.
En azından Azerbaycan bile kendi topraklarını geri almaya çalışırken "Fransa,Azerbaycan durmalı" diyebilecek kadar küstahlaştı.
Sorun Ermeni,rum pontus soykırımı değil.Türkler..ve Avrupa-Amerika dahil herkes bir noktadan vurmak istiyor.
Vurmaya çalışanlar ise 20-21.yüzyılın katilleri,asıl terörist destekçileri ve soykırımcıları kendi pisliklerini örtmek için saçma sapan konularla uğraşıp gündem yaratıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: VommelÜlkeyi zamanında işgal eden Yunan artıkları ve ermeniler kalkmış ermeni soykırımını geçirdiler.Türkiyenin açtığı hiçbir arşivle ilgilenen olmadı.Avrupa dahil bütün ülkeler görmek istediklerini(PKK ve Ermeni-Yunanistan)bunları görüyorlar ve duyuyorlar.
En azından Azerbaycan bile kendi topraklarını geri almaya çalışırken "Fransa,Azerbaycan durmalı" diyebilecek kadar küstahlaştı.
Sorun Ermeni,rum pontus soykırımı değil.Türkler..ve Avrupa-Amerika dahil herkes bir noktadan vurmak istiyor.
Vurmaya çalışanlar ise 20-21.yüzyılın katilleri,asıl terörist destekçileri ve soykırımcıları kendi pisliklerini örtmek için saçma sapan konularla uğraşıp gündem yaratıyor.
Alıntıları GösterBatinin bakis acisina gore Anadolu bir hristiyan topragidir ve turkler ordaki azinliklara etnik temizlik yapmistir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: X_S!nS!Batinin bakis acisina gore Anadolu bir hristiyan topragidir ve turkler ordaki azinliklara etnik temizlik yapmistir.
Alıntıları GösterO koskoca avrupanın göbeğinde sırf müslüman olduğu için boşnaklar katledildi / katledilmesine izin verildi.
Bulgar zulmü yüzünden binlerce Türk asıllı insan topraklarından sürüldü.
Halen Yunanistan'da Türklere ve derneklerine karşı acip bir baskı var.
Bunu söyleyenler geçmişlerine baksın o zaman.Amerika-israil hala etnik temizliğin ve kıyımın alasını yapıyor.Kimsenin umrunda değil.
Kısaca Müslümansan ve Arabistan kadar zengin değilsen kimsenin umrunda değilsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 4 Eylül 2021; 15:31:34 >
-
Vatansızlardan biridir özgür dünya moruk halkların kardeşliği haağağağv diye ne idüğü belirsizleri savunanlardan biridir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: VommelO koskoca avrupanın göbeğinde sırf müslüman olduğu için boşnaklar katledildi / katledilmesine izin verildi.
Bulgar zulmü yüzünden binlerce Türk asıllı insan topraklarından sürüldü.
Halen Yunanistan'da Türklere ve derneklerine karşı acip bir baskı var.
Bunu söyleyenler geçmişlerine baksın o zaman.Amerika-israil hala etnik temizliğin ve kıyımın alasını yapıyor.Kimsenin umrunda değil.
Kısaca Müslümansan ve Arabistan kadar zengin değilsen kimsenin umrunda değilsin.
Alıntıları GösterTurkler Anadoluya 1071 malazgirt savasiyla anadoluya gelmeden once bu topraklarda kurt, ermeni, laz, gurcu, arap, yunan, suryani, keldani vs ... gibi etnik milletler vardi. Turklerin anadoluya gelmeleri ve bulunduklari yerlerde islamci politikalar gutmeleri uzerine bu etnik milletler yuzyillardir yasadiklari topraklarla baglantilarini kopardilar. Batinin bakis acisi bu :)
Sirplarin gozu onunde Avrupalilar Bosna hersek ve Kosova devletini kurdular, Almanlar yahudi soykirimini, fransizlar ise afrikada yaptiklari soykirimi kabul ediyorlar, Ruslarin zaten kafkasyada ve orta asyada yaptiklari soykirima itiraz etmeleri mumkun degil peki turkler ?
-
Kudur hdpliquote:
Orijinalden alıntı: kızgınjaponInsan olmak için saydığınız iki gruba girmeye gerek yok. Sizin bu cevabinizdan ben sizin de bu olayların varlığını kabul ettiğiniz cikariminda bulunuyorum(ki inkar etmek imkansız. Allah'a şükürler olsun teknoloji çağında olduğumuz için inkar edemiyorsunuz zaten). Başka etnik kökenlere nefret dolu konular açarak ne kazanımlar elde ettiğinizi ama anlayamadım.
Alıntıları Göster
Meseleyi pontus yalanından nasıl çekiyorsunuz 6 7 eylüle? Kıbrısta yıllarca basılan köyler öldürülenler tecavüze uğrayanlar Türktü o yüzden umrunuzda değilquote:
Orijinalden alıntı: enizamşucu veya bucu olması söylediklerini geçersiz kılmıyor.
Üzücü olan 6-7 eylül kafasının bugün hala yaygın olması. Rahatlıkla tekrarlanabilir, tek problem bu sefer hedef gösterecek sayıda gayrımüslim azınlık kalmamış olması. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp.
Mülteciler ve kürtler ise, o zamanki gayrımüslimlere göre kendi başlarının çaresine daha iyi bakabilir tahminim. O yüzden kolay hedef değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Forumda bu kadar Türk düşmanı olduğunu bilmiyordum baksana nasıl savunuyorlar rum babalarınıquote:
Orijinalden alıntı: Başbilen
Vatansızlardan biridir özgür dünya moruk halkların kardeşliği haağağağv diye ne idüğü belirsizleri savunanlardan biridir
quote:
Orijinalden alıntı: X_S!nS!Batinin bakis acisina gore Anadolu bir hristiyan topragidir ve turkler ordaki azinliklara etnik temizlik yapmistir.
Alıntıları GösterHristiyan toprağı ise nasıl azınlık oluyorlar?
Yalan uydurma soykırımı kabul etmek bu ülkeye ihanet Atatürk'e ihanettir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu hdplilere radikal solculara göre dünyada her ırkın toprağı vardır sadece Türklerin yok hocam ww1 sonrası milyonlarca km kare toprak verdik daha öncesinde balkanları verdik afrikayı verdik daha hala doymadılar 780 bin km karecik alanı bile çok görüyorlarquote:
Orijinalden alıntı: MRTFRHristiyan toprağı ise nasıl azınlık oluyorlar?
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: MRTFRHristiyan toprağı ise nasıl azınlık oluyorlar?
Alıntıları GösterTopragin ustundekilerin hepsinin homojen bir yapisi yok ve anadolunun cesitli yerlerinde daginik bir sekildr yasiyorlardi
Trabzonlu arkadaşım anlatırdı, dedelerim rum kesmiş diye. Anadolu dünyada en çok savaş yapılan coğrafyalardan biridir. Soykırım ise başka bir konudur.
çünkü muhtemelen hdplisin yada radikal solcusun |
|
Kudur hdpli
|
Meseleyi pontus yalanından nasıl çekiyorsunuz 6 7 eylüle? Kıbrısta yıllarca basılan köyler öldürülenler tecavüze uğrayanlar Türktü o yüzden umrunuzda değil
|
Benzer içerikler
- google haritalar netleştirme
- badelemek nedir
- eurofighter typhoon vs f-35
- atık su bedeli nedir
- fulbright bursu alan türkler
- imei kaydı kaç tl
- kayıp plaka çıkarma ücreti
- en iyi hava durumu uygulaması
- yurt dışı telefon
- türk telekom numara değiştirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X