|
Yeni Toyota Corolla 1.5 atmosferik hibrit motorla geliyor: Çok daha verimli olacak!
-
-
Bu tasarım çok iyi gelmedi bana. Corolla dediğin biraz daha oturaklı bir tasarım olur. Ama Türkiye şartları için 1.5 hibrit motoru çok iyi olur. Çok önceden getirmeleri gerekiyordu. Şimdiki hibrit satışlarının 3-4 katı satış olurdu, Mtv dezavantajı olmadığı için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Jet1X is taking off. -
Corolla kullananlar trafikte adamı deli ediyor 20-30 km hızla gider arkada kuyruk oluşturur görevleri budur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ I3-12100F /MSI Pro H610M-B/
Gskill 8X2 GB 3200 mhz/M2-500GB SDD/
2*1TB SSD/Zotac RTX2060 V2 12GB
+G435+Apex 3 TKL /Asus VG258QR+Samsung 4K M70D
Windows 11(K3rnelOS) /Xbox Series S /game pass ultimate /
hepsini boşver ..."Creative THX 550"... -
Sol şerit magnetleri
-
Tamam çok çekici sert bir tasarımı var ama corolla denince daha genel geçer olgun bir tasarım hayal ederdim. Çok genç işi olmuş. Aile arabasından çıkıp spor arabaya dönmüş. Kesinlikle Kötü değil ama hitap etmedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Corollanın böyle bir kapı ile çıkacağına ihtimal vermiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Konsept tasarım.
Elbette seri üretimde bir çok yerinden kırpılmış olacak.
Tek istisna Civic HB Type-R, neredeyse konsept ile bire bir çıkmıştı.
Dışını bilmem ama Corolla'nın o iç dizayn ile gelebileceğine, hiç ama hiç ihtimal vermiyorum.
_____________________________ -
nasıl atmosferik yahu
-
4-5 lt yakıyor çok ekonomik dediğin araç bile km'de 3 lira yakıyor, elektrikli 75 krş. Mazotlu araba sahibi olarak söylüyorum, fosil yakıtların devri bitiyor. Ha bu 1,8 yerine 1,5 olduğu için mtv'de ciddi avantajı olur. Hibritte honda jazz ve yaris cross daha avantajlıydı, eşitlenmiş olur.
-
her kasası ayrı bir güzel. sevmeyeni de var elbette.
_____________________________ . -
Siz ne kullanıyorsunuz hocam?
1.8 hibrit motorlar ı 110kmh üzeri veya az bi yokuşta bas bas bağırıyordu. Eğer bu 1.5 motor, bildiğimiz 3 silindirli atmosferik kol çıkartan sorunlu Toyota motoruysa geçmiş olsun.
-
1.5 atmosferik motorla çığır açacak.
byd ye benzemiş
Onların kodu farklı, 1.5 hybrid farklı bir makina.
Motor da kol çıkarmıyor, yetkili servis Türkiye'yi ortadoğu ve ekvator ülkeleri ile aynı bölge spec'e sokup, çok uyguna temin ettikleri 5w-30 yağ kullanarak "kol çıkarttırıyor" bunlara. 0w-16 yağ kullanılsa bir sorun olmaz. Ama hassas motorlar bunlar tabi emsiyon motoru. Taş gibi hakiki Toyota makinası olarak düşünmemek lazım, yakıt önemli, bakım önemli, zorlama kötü hor kullanım, kısa mesafe git-gel vb çok toleransı yoktur artık. Bende 4 sene 118bin km kullandım Yaris'te çok memnundum aslında ama eski müthiş Toyota motorları da bitti artık.
Nerede gördün kol çıkardığını? Yoksa sana kol mu çıkardı? işkembenizden konuşup da insanları yanıltmayın. taksiciler kullanıyor 5-30 yağ koyuyor 250 binde tık yok.
piyasayı alt üst eder. toyota bu kez aracı karalayan atıp tutan boş boş sallayanları bile corolla sahibi yapacak.
dikkat et de kolu sana çarpmasın. böyle sosyal platformlarda atıp tutup aracı karalamayın. Burada Gelip Toyota ya sallayıp Allah bilir 1.2 puretech yada 1.3 tce sorunlu motor kullanıyorsundur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Corolla kullananlar trafikte adamı deli ediyor 20-30 km hızla gider arkada kuyruk oluşturur görevleri budur
|
|
Tamam çok çekici sert bir tasarımı var ama corolla denince daha genel geçer olgun bir tasarım hayal ederdim. Çok genç işi olmuş. Aile arabasından çıkıp spor arabaya dönmüş. Kesinlikle Kötü değil ama hitap etmedi
|
|
Sol şerit magnetleri
|
Benzer içerikler
- telegram süreli fotoğraf gönderme
- whatsapp"ta engellendiğini nasıl anlarsın
- takipçi hilesi
- vodafone mobil imza nasıl alınır
- evde gizli kamera olup olmadığı nasıl anlaşılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi