Şimdi Ara

Yeni Toplanmış Pc Görüntü Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ryzen 5 3600

Asus TUF Gaming Plus x570

Msi Gt1030

Corsair RM 750

Corsair Vengeance 8x2 Ram

Corsair Mp510 SSD

başlıca parçaları bunlar, bir de Arctic Freezer 34 soğutucu var işte. Hepsini monteledim. Monitörüm de Asus VP249QGR. Yanında gelen hdmi ve kendi aldığım Paugge markalı DP kablo ile deniyorum. Evdeki televizyon ile de denedim ancak hala sinyal yok hatası alıyorum.

Anakartın debug ışıkları yanmıyor. Güç verince anakartın rgb aydınlatması yanıyor, power tuşuna basınca da ramlerin rgb ışıkları yanıyor, kasa üstündeki ve işlemci fanları çalışmaya başlıyor.

Not: Anakart üzerinde bulunan ufak fan dönmüyor, power tuşuna da basınca hareketlenmiyor ancak psu güç kablosunu çekince(ufak bir hareketlenip duruyor güç gelmediiği için haliyle.

Yardımcı olursanız gerçekten mutlu olurum. Herhangi bir çözüm önerisine ve tavsiyeye açığım.

• Hocam selamın aleyküm

Tam emin değilim , bazı ekran kartlarının driveri yüklü olmadan görüntü vermediğini duymuştum. Diyeceksiniz ki bilgisayar açılmıyor nasıl yükleyeceğim. Tek aklıma gelen , anakarttan görüntü almayı demeyin. Ordan da görüntü gelmiyorsa bilemiyorum. Beni aşıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt

İşlemcide gömülü gpu olmadığı için görüntü alınmaz.

Alternatif eski pc'den kalan bir psu varsa elinizde deneyin.

• x570 chipset fazla olmus neden b550 almadınız , anakarttaki fan herzaman dönmüyor ısıninca döner.

bios falan hic görüntü gelmiyorsa fiziksel bi ariza olabilir , monitör ayarlrından baglantı türünü ve hz yi ayarlayin belki ondandir.

sistemi bastan demonte edip tekrar takmanı öneririm , tek ram ilede deniyebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.