Bildirim
YENİ TESİSAT YAPTIM YORUM BEKLİYORUM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
öncelikle hayırlı olsun. bende kısmetse 206 aracımdaki orjinal cd çaları çıkartıp gt616 ı alıcam. izlenimlerin nasıl? tavsiye edermisin. tekrar hayırlı olsun. -
Dostum öncelikle hayirli olsun woofer seçimi biraz yanliş olmmuş elindeki anfi çok güzel bi anfi keşke biraz daha para verip gt5 alsadin herkez dio ki gt5 in gt4 le bi farki yok die war ama esneme kabiliyeti bobin sağlamliği we 1100 watt yanliş bilmiormsam ginede güzel seçim...
saygilarmla... -
jblde bas alcaksan gts serısı kadar guzel basları yok ama gt4 1000 lık elındekı suanda encok satan ama gt4d12 1200 wt olanıda guzel bendede accent era var pıoneer ıcten ekran cıkan dvd playerı var onler jbl 16cm mıd bass arka ovalları jbl gto olması lazım anfım ıse jameson d500 mono bass ve jameson usa750 ve bagaj da ıkı ayrı kutuda bırtane gt4 1000lık ve bırtanede gt4d12 1200 luk var ve cunuda soylım arbaya zarar her tarafını ıcden ıce dokuyor:d -
İlk önce hayırlı olsun ama nedense şu jbl basslara hiç ısınamadım. Amfisini ve mid-tizini kullanıyorum ama nedense bass alasım gelmiyor -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 13 Eylül 2007; 15:01:05 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Mnt1907
öncelikle hayırlı olsun. bende kısmetse 206 aracımdaki orjinal cd çaları çıkartıp gt616 ı alıcam. izlenimlerin nasıl? tavsiye edermisin. tekrar hayırlı olsun.
arakadaş teypi
15gün yalan olmasın inceledim ve öyle aldım buda yetmedi morfarenin merkezine gidip orda bi baktım gerçekten çok foksiyonlu bir teyp usbden okumasıda cabası bana çok ısrar ettiler jvc al diye iyikide almamışım sony tüm teyplere nazaran görüntüsüde şık hi low mid ayarları mevcut çift renk seçeneğide var kumandasıda kullanışlı ayrıyeten demo da yapabiliyor ses seviyesi 34de kadar
ben anfi endüşük ayarlara ayarlattım çünkü bagaj yerinden çıkacak anim allah gerçi bunda anfinin iyi olmasıda yatıyor zaten teyp hariç diğer tesisatı montaj 650ye
yaptırdım şimdi arka panzottakileride jbl hoparlör olarak değiştip müziğin dahada keyfine varacam zaten bu anfiyi seçmemin sebebi 650ytlye böyle bir paket sunmaları ve kalitesi ve 6 kanal oluşu ben tavsiye ederim bu kiti eğer çok abartısız ve güzel bir müzik dinlemek istiyorsan benim kriterim dışarıya millete ses dinletmek değildi daha kaliteli müzik dinlemek yoksa öyle abartılı ses açıp kafa şişirmeye gerek yok tabi buda ayrı bir zevktir başkaları için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X