Şimdi Ara

Yeni telefon alacağım Bütçem 850 Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar yeni telefon alıcam yaza bütçem maximum 850 Tl cevaplarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mangdasire

az daha ayrıntıya girseymişin iyi olurmuş.telefonu ne amaçla alıcaksın? sırf konuşma için mi,oyun için mi,müzik için mi,film izlemek için mi ne için istiyorsan tavsiyeyi ona göre verelim.

arkadaşım bende anroid alıcam benimde butcem 850.Acaba 4 çekırdeklı telefonlar cıkınca galaxy s2 de ucuzlar mı benım butceme gelirmi?

Orijinalden alıntı: sefa0304

quote:

Orijinalden alıntı: mangdasire

az daha ayrıntıya girseymişin iyi olurmuş.telefonu ne amaçla alıcaksın? sırf konuşma için mi,oyun için mi,müzik için mi,film izlemek için mi ne için istiyorsan tavsiyeyi ona göre verelim.

arkadaşım bende anroid alıcam benimde butcem 850.Acaba 4 çekırdeklı telefonlar cıkınca galaxy s2 de ucuzlar mı benım butceme gelirmi?

850 tlye ineceğini pek sanmıyorum.bence en fazla ineceği fiyat 1100-1200 tl civarı olur.onun yerine motorola atrix modelini bir incele istersen.
    7000 TL telefon önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S veya Atrix al. Ben S öneririm herşeyi ile.. W modeli ucuz diye şişiriyorlar ama işin aslı öyle değil, ucuz etin yahnisi bir model. S (i9000) modelinin, plus vb varvasyonları da pek iyi değildir.
    S'in avantajları: Yazılım, Rom desteği, Amoled ekran, kaliteli Wolfson ses çipi, Sgx540 muadillerine göre güçlü bir gpu, 1 ghz Samsung işlemcisi verimlidir 1,2-1,3 ghz de stabil çalışır genelde. W modeli 1,4 diye aldanma pek, ne ekranı ne ses çipi ne de adreno 205 Gpu'su çok iyi değil..

Orijinalden alıntı: gunman233

S veya Atrix al. Ben S öneririm herşeyi ile.. W modeli ucuz diye şişiriyorlar ama işin aslı öyle değil, ucuz etin yahnisi bir model. S (i9000) modelinin, plus vb varvasyonları da pek iyi değildir.
    S'in avantajları: Yazılım, Rom desteği, Amoled ekran, kaliteli Wolfson ses çipi, Sgx540 muadillerine göre güçlü bir gpu, 1 ghz Samsung işlemcisi verimlidir 1,2-1,3 ghz de stabil çalışır genelde. W modeli 1,4 diye aldanma pek, ne ekranı ne ses çipi ne de adreno 205 Gpu'su çok iyi değil..

kesinlikle katılıyorum ipod touch 1g de wolfson ses cipseti vardı ve mükemmeldi bu cipset billdigim kadarıyla su anda sadece s8500 ve i9000 de var.kesinlikle galaxys s wonderdan daha iyi ama sıfırını bulmak cok zor
    http://dunyasahin.sahibinden.com/index.php?aff=7636094&b[store_id]=483122&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=7&c=7&sGaleri=1&b[page]=2
    Burayı incele satıcı ile ilgili bi dünya şey söylenmişti sitede alış veriş yapanlar yerini görmeye gidenler site içi bi ara, fiyatları çok makul...
    Hayırlısı olsun

• Kredi kartıyla taksitle alıcam kart babamın olduğu için sahibinden.comdan falan almak istemez mediamarkt teknosa gibi yerlerden almayı tercih ederim. Galaxy S düşünüyorum ama android güncellemeleri falan S e çıkmıyormuş sorun yaratırmı o ?
    "DÜZELTME"YE "EDIT" DİYEN DİLLERİ EŞEK ARISI SOKSUN
  • Ace 2 nin 850 lira olacağını zannetmiyorum Ace Plus 800 lira civarında (1Ghz işlemcisi ile Ace den pek farkı olmayan bir telefon gözümde.)Galaxy S güncellemelerden yoksun ve sıfırını bulmak neredeyse imkansız Galaxy W alacağına Motorola Atrix alman daha iyi olur.Büyük ihtimalle ics güncellemesi alacak 3. çeyrekte Atrix 4g alacak (amerika da satılan model tek farkı 4g yi desteklemesi onunda alt yapısı Türkiye'de olmadığı için Atrix satılıyor.)Atrix performans olarak arasında kaldığın telefonların en iyisi fiyatına göre fiyat/performansa göre en iyi telefonlardan biri.Özelliklerini sayayım:4 inç ekran 940 560 piksel çözünürlük 1 Ghz çift çekirdekli işlemci 5 Mp kamera...Ek olarak parmak izi okuyucusu güzel telefon kötü olduğunu kimse söyleyemez bence.Benim tavsiyem Motorola Atrix olur.

Orijinalden alıntı: fearless06

Kredi kartıyla taksitle alıcam kart babamın olduğu için sahibinden.comdan falan almak istemez mediamarkt teknosa gibi yerlerden almayı tercih ederim. Galaxy S düşünüyorum ama android güncellemeleri falan S e çıkmıyormuş sorun yaratırmı o ?

xperia neo bütçen yetmezse neo v al, o bahsettiğin telefonların çoğundan daha akıcıdır. üstelik ICS güncellemesi de aldılar.

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

quote:

Orijinalden alıntı: fearless06

Kredi kartıyla taksitle alıcam kart babamın olduğu için sahibinden.comdan falan almak istemez mediamarkt teknosa gibi yerlerden almayı tercih ederim. Galaxy S düşünüyorum ama android güncellemeleri falan S e çıkmıyormuş sorun yaratırmı o ?

xperia neo bütçen yetmezse neo v al, o bahsettiğin telefonların çoğundan daha akıcıdır. üstelik ICS güncellemesi de aldılar.

xperia neo v süper telefonmuş aklıma yattı gerek hızlı dokunmatiği oyunlardaki grafikler internet hızı falan filan olsun süper telefon çizilmeye karşı dayanıklı camı daha bi hoşuma gitti. fiyatı 850tl orda bi sıkıntı çıkar ama temmuzun ortalarında alacağım için fiyatı düşer diye umuyorum çünkü birçok telefon çıkıcak piyasaya inşallah düşerde alır kullanırım

• Beyler samsung galaxy gio nasıl bir telefon ? Gio alsam benim ihtiyaçlarımı karşılar paramda cebime kalır diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.