Şimdi Ara

Telefon alıcam 2000tl bütçe var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biyandan iphone 5 diyorum bi yandan htc one napayım dostlar

• Dostum Xperia Z düşünmez misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum 2000 lira ise bütçen düşünmeden htc one al derim. Ancak özel isteklerin varsa yok tasarım şeklidir, dayanıklılıkdır, su geçirmezliktir vs. bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartudoqann

Dostum Xperia Z düşünmez misin?

Hiç kullanan tanıdığım yok yabancıyım biraz ona her ne kadar özelliklerini bilsemde kullanıcı yorumu daha iyidir ne dersin
  • Z yi boşver ben Sony yi çok severim ama z nin su geçirmezlik hariç üstünlüğü yok
    Ben olsam Htc one alırım metal olması tasarımı bom sound falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Z kullanıcısıyım . 3 aydır sorun yaşamadım. bütçesi yeten herkeze tavsiye ederim .
    tabi htc one ve samsung s4 de gayet güzel cihazlar .
  • xperia z bildiğin takoz git htc al ip5 zaten bit kadar kız telefonu gibi birşey şarjıda gitmiyor aslında alınacak telefon yok boşver git bilezik al düğünde lazım olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.H

Xperia Z kullanıcısıyım . 3 aydır sorun yaşamadım. bütçesi yeten herkeze tavsiye ederim .

Hocam bende yeni telefon almayı düşünüyorum.ancak z güncelleme ile kastı, Reset atıyor diyorlar.2000 lira verip bı de bu sorunları yasamak da istemiyorum.apple gibi guncelleme yap geç olsun istiyorum. Bir de sonu güncelleme konusunda nasıldır Apple in 3 gs e 3 yıl destek verdigi göz önüne alınırsa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple telefonlara en az 3-4 sene destek veriyor ki destek kesildikten sonrada 2 sene kullanılabilir.
    Benim ipod touch 4 var taş gibi hala sen kullanmasını bilirsen hiç üzmüyor apple, yazılımı zaten rakipsiz. Seçimini tarzına göre yapabilirsin htc de harika telefonlar yapıyor ama bana göre bir apple değil tabi ki
  • xperıa Z yada htc one ıkısıde ıyıler pısman etmezler.
  • HTC One
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

quote:

Orijinalden alıntı: H.H

Xperia Z kullanıcısıyım . 3 aydır sorun yaşamadım. bütçesi yeten herkeze tavsiye ederim .

Hocam bende yeni telefon almayı düşünüyorum.ancak z güncelleme ile kastı, Reset atıyor diyorlar.2000 lira verip bı de bu sorunları yasamak da istemiyorum.apple gibi guncelleme yap geç olsun istiyorum. Bir de sonu güncelleme konusunda nasıldır Apple in 3 gs e 3 yıl destek verdigi göz önüne alınırsa?

yrni güncelleme geldi 4.2.2 nin üstüne hiç bir sıkıntı yok şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2622110012

xperia z bildiğin takoz git htc al ip5 zaten bit kadar kız telefonu gibi birşey şarjıda gitmiyor aslında alınacak telefon yok boşver git bilezik al düğünde lazım olur

kesinlikle katılıyorum
  • Bekle LG Optimus G2 al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.