Şimdi Ara

yeni symbol2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
7.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hakatem

    Yahu bu ne rezilliktir, insan biraz saygı gösterir. Bu fotoyu ilk ve tek burada yayınladım. Bari bi kaynak gösterin insafsızlar..
    arabam com. un habercilik anlayışı, arakçılıkmış demek.


    bu ilk değil ki,o grubun gazetelerinden biri de daha önce bu forumdan bizim yazılarımızı alıp yayınlamışlardı,focusun 2.el karnesini değerlendirirken bu forumdan biri yapıyor ama bunu,o kesin..
  • Hürriyetin ekindeki tüm araba ile ilgili bilgiler sanki kendileri biliyormuş veya bilen biri tarafından aktarılmış gibi aynene noktası virgülüne dokunulmadan DH den alınıyor forumu onlarda takip edip arkadaşların emeğini mesaisini kes yapıştır yaparak kolay dan sayfa yapıp para kazanıyorlar.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ben demiştim
  • çalan adam bir foto için anasına küfür yiyor, değer mi birader.. Yediğin küfürlere değmez, kaç para kazanıyorsun oradan?

    Müslümansındır sen şimdi lafa gelince, hem kul hakkı yiyorsun, hem hırsızlık yapıyorsun, hem küfür yiyorsun.

    Ne biçim kişiliksiz sen?
  • benim çok iyi bildiğim kadarıyla bu araç mevcut sümbül ün "4. FAZI" evet tekrar ediyorum 4. FAZ üretimi...yani bir arabayı bu kadar çok makyajlayıp sonrada üst sınıfa hitap edecek deyip kakalamaya çalışanlara YUH diyorum...Tamam güzelleşmiş olabilir ama kasa nerdeyse 10 yıllık oldu, neden makyaj yerine tam bir yeni kasa yapmazlar...arabam.com haberindede dediği gibi CLİO II üzeine kurulu(CLİO III değil)...Fiat ın bariz şekilde B segment olan sadece upuzun ( bide önden ince) olan LİNEA yı C segment diye gagalamaya çalışması gibi, yahu arabanın içine bir oturdum tamamen G. PUNTO göğsü, sadece göstergeler farklı, G. PUNTO da benim bildiğim B segmentidir, GP uzatmışlar SONRA da millete C diyorlar...TÜRK tüketicisi YEMEZZZZZZ bu numaraları, artık bilinçlendik.....




  • Tam bir hırsızlık.
  • Bir arkadaş demişti basın şu fotoğrafların üzerine kocaman bir logo. Bakalım o zaman ne yapacaklar. Beleşe konmak bu kadar kolay... yazık yazık..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alibekir

    benim çok iyi bildiğim kadarıyla bu araç mevcut sümbül ün "4. FAZI" evet tekrar ediyorum 4. FAZ üretimi...yani bir arabayı bu kadar çok makyajlayıp sonrada üst sınıfa hitap edecek deyip kakalamaya çalışanlara YUH diyorum...Tamam güzelleşmiş olabilir ama kasa nerdeyse 10 yıllık oldu, neden makyaj yerine tam bir yeni kasa yapmazlar...arabam.com haberindede dediği gibi CLİO II üzeine kurulu(CLİO III değil)...Fiat ın bariz şekilde B segment olan sadece upuzun ( bide önden ince) olan LİNEA yı C segment diye gagalamaya çalışması gibi, yahu arabanın içine bir oturdum tamamen G. PUNTO göğsü, sadece göstergeler farklı, G. PUNTO da benim bildiğim B segmentidir, GP uzatmışlar SONRA da millete C diyorlar...TÜRK tüketicisi YEMEZZZZZZ bu numaraları, artık bilinçlendik.....

    4. faz zaten piyasadaki model.. Bu 5. faz o zaman Kasa bana da resimden değişmemiş gibi geldi. Bi C sütununa koca kelebek cam koymuşlar




  • webadmin@arabam.com

    başlayayım bombalamaya
  • Arabam.com un yaptığı ilk değil ki..Hatırlayanlar olur Fiat Fiorino da reklam çekimleri miartık tanıtım çekimleri mi ne vardı bi arkadaşımız çekmişti ve burada yayınlamıştı fotolarını ve arabam.com yine aynı ezikliği yapmıştı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rouge34



    Yaw şu resme isim yazın.Yarın sabah arabam.com dünyada ilk kez diye başlık atıp resmi yayınlar.







    4 gün önce geyiğine yazdım,gerçek oldu
  • bende istanbuldan izmire gderken bursada gördüm ama onlar karşıdan geliyordu. 3 tane bordo symbol. fotosunu çekemedm malesef. önden gördüğümde o lagunaya nolmuş böle dedim bi baktım ki laguna değil. lagunanın önünü andıryor sanki. belkide göz yanılması bilemem. ama fena değildi yani. bekleyip görecğz.
  • Anlaşılan boyutları aynı diil yani sandero boyutlarında sedan olacak.Dün sanderoya bindim kesinlikle clio 3 den büyük hacimli arka diz mesafesi clio 3 den büyük.Ve yeni konsolda gayet hoş olmuş.Sanırım symbol bunun sedanı çünkü kamuflajlı resimlerde ön çamurluk sinyaller sanderoyla aynı yerde ve aynı kıvrımda.
  • guzel gorunuyor
  • Şimdiki Symbol ilk çıktığında, tipine alışmak baya zaman almıştı. Fotodaki Symbol kesinlikle daha güzel. Muhtemelen satışa sunulduğunda iyi satış rakamları yakalayacaktır. Fotoğrafı çeken arkadaşa da tebrikler.
  • arkadaşlar ben renault fabrikasında çalışıyorum.yeni symbolun fotolarını çektim.ama yayınlayamam renault beni şikayet eder
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LouisRenault

    quote:

    Orjinalden alıntı: extremeenvy

    ...

    mercedes'in bi modelinin stop lambasına benzettim (ne göz var)
    ...

    resmi çeken arkadaşa tebrikler diyorum :)



    Aynısı.

     yeni symbol2

    edit: foto

    Harbiden benziyo.




  • Arkadaşlar, yeni symbolün fotoğrafını çektim, ancak hızlı olduğumuz ve geç fark ettiğim için bu kadar çekebildim.

    http://img291.imageshack.us/img291/4308/dsc01146ng6.jpg

    http://img384.imageshack.us/img384/9135/dsc01147am4.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkngzr -- 15 Temmuz 2008; 15:20:59 >
  • fotolarından çok eski symbol'a göre boyutlarını yazabilirmisin.
    quote:

    Orjinalden alıntı: serdar1646

    arkadaşlar ben renault fabrikasında çalışıyorum.yeni symbolun fotolarını çektim.ama yayınlayamam renault beni şikayet eder
  • Bende büyümüş sandım ama son resimlerde ön cam ön kapı açıları aynı değişmemiş gibi.Eğer eski boyutlarda ise hayal kırıklığı.Ama arka tasarımı hoş olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.