|
Merhaba; Bu ay içerisinde Suzuki Vitara GL Elegance 4X4 aldım. Eski sahibinin arabayı almış olduğu bayi olan Tecimeroğlu Şirketini arayarak servis zamanını öğrenmek istediğimde yaklaşmış olduığunu gördüm ve servise getirmemi istediler. Garantisinin devam edip etmediğini sorduğumda ise düzenli olarak getirildiğini ve devam ettiğini söylediler. Ben, sonrasında Suzukinin kendisini aradım ve Herter Oto nun yakın olduğunu oraya götürmek istediğini sorun çıkıp çıkmayacağını sordum. Herterin yetkili servisini de aramam sonucunda aracın aslında Tecimeroğluna götürülmemesi gerektiği ve garantiOn kapsamından çıkmış olduğunu öğrendim. Aracımı severek aldım fakat ortada bir mağduriyet var. Garanti On kapsamına girip girmediği hususunda bilgi verilmesini varsa bir imkan yararlanmak istediğim hususunu rica ederim. Suzuki'ye yazdığım bir talep yazısıdır. Ankara'da Tecimeroğlu'na yetkili servis olarak götüren varsa uyarı yazısı olsun. Araştırıp götürsün arkadaşlar. Kontrol ettiğimde Suzuki yetkili servis listesinde yok. Saygılar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KorneLL -- 20 Nisan 2026; 14:48:45 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt