B

Er
03 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 4 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar geçen hafta yeni bir sistem topladım (özelliklerini aşağıda belirticem) ve dün Kingston hyper x 120 gb ssd aldım eve geldim taktım ama bilgisayarım kısmında göremiyorum,şuanda kullandığım ve windowun içine yüklü olduğu 1TB lık bir HDD var.
Aygıt yöneticisinden baktığımda HDD ve SSD gözüküyor sağ tık yapıp özellikler dediğimde bu aygıt düzgün çalışıyor yazıyor ama bilgisarayımda Locak disk C gözüküyor ( bu HDD ) ama SSD gözükmüyor.

PC özellikleri
Anakart:MSI Military class 4 H97 pc Mate
Ekran Kartı:gtx 970 4gb
işlemci : i7-4790K 4.ghz
HDD 1tb 7200rpm
SSD 120 gb kingston hyper x

SSDyi düzgün taktığıma eminim sata 1 girişine taktım,HDD sata 2 de

Bu arada windows 10 kullanıyorum

internette okuduğum bazı yerlerde disk yöneticisinden bişeyler yapmamız gerektiği yazıyor ama windows 10 da oraya nasıl ulaşıcağıma dair bir bilgim yok internettede bulamadım bilen arkadaşlar lütfen yardım edin :)
Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
Merahaba arkadaşlar günlerdir çözemediğim bir sorunum var oda laptopumdaki Wifi adaptörünün aygıt yöneticisinde ''bu aygıt takılı değil'' sorunu.Aklıma gelebilecek herseyi denedim ama sonuç yine aynı.Bağdaştırıcı ayarlarında enternet ve bluetooth dan başka bişey gözükmüyor yani sağ klik yapıp Eneble yapabileceğim bişey yok lütfen yardım edin wifisız laptor hayal edemiyorum :(

Laptopu ilk aldığımda hiçbi sıkıntı yoktu 2-3 hafta kullandıktan sonra bigün baktım wifi yok sonra kabloyla bağladım güncelleştirmeleri yaptım (windowsun normal güncelleştirmeleri) ve düzeldi aradan 2-3 hafta daha geçtikten sonra tekrar gitti ortada hiçbir sebep yokken sonra dedim yine güncelleştiriyim belki düzelir diye windows 8.1i kurdum sonuç değişmedi ve resmen soğudum laptoptan ( Halbuki çok memnunmun performansından ) driverı kaldırıp baştan kurdum asusun sitesinden olmadı internettede bi türlü benle aynı sorunu yaşamış insanda bulamadım ki kendim halledeyim..Umarım sorun fiziksel değildir servise gönderip parça değiştirsinler istemiyorum çünkü kaç güne geliceği belli değil bide iş için kullanıyorum ne kadar çabuk o kadar iyi benim için

Şimdiden teşekkürler
GALAXY S signature verification failed ınstallation aborted sorunu YARDIM
Hakkında
Forum İmzası:
Zenginlik ne kadar çok şeyin olması değil,az şeyle mutlu olabilmektir''
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.817 (Bu ay: 143)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.