Şimdi Ara

YENİ SKODA RAPİD-SEAT TOLEDO'CULAR BURAYA ! (HALA GELEMEDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
18.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skoda-Seat grubun yeni ve B+ sınıfında iddialı olan araclar aylardır geliyor fakat bir türlü gelemedi 1.2-1.4 benzinli ve 1.6 dizel seçeneği ile pazara sunulacak olan rapid ACTİVE-AMBİTİON ve ELEGANCE olarak 3 donanımda satışa sunulacak tahmini fiyat aralığı 30-48.000TL civarları olacak... Sınıfında rakiplerinden üstün gibi görünüyor fakat hala Araç tr'ye giriş yapamadı ve fiyatlar belli değil... SKODA RAPİD VE SEAT TOLEDO HAKKINDAKİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

• şubat ayında geleceği söyleniyordu yanlış hatırlamıyorsam. mart sonunda da octavia gelecek diyorlar beklemedeyiz.
  • Octaviayı rapid gibi geciktirmezler bence, bayağı iddialı çünkü..
  • Toledocu poyraz5561 var. Hemşerimdir kendileri Hemen şu yeni eklentiyi kullanıp konuşmaya davet edeyim, bakalım işe yarayacakmı

• Benim şahsi fikrim mart ayı civarlarında abisi octavia ile nerdeyse aynı zamanlarda gelir saçma bir satış politikası işte ! Skoda Rapid alınır mı sizce ? tüm fikir-görüş ve düşüncelerinizi bekliyorum
  • ilk izlenimim orta halli aile arabası olduğu yönünde. 30-48 bin tl arasında fiyatı olursa yeni lineamız bu olacak gibi. (lineamız kelimesini iki anlamda da kullandım. hem aile aracımız linea olduğu için, hem de lineaya çok güçlü bir rakip olacağı için.) aracı takibe aldım.
  • Vallahi bende aracı yakın takibe aldım inşallah...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar 50'ye yakın fiyatla dizel geliyor o para verilmez bu araclara. 40'a dizel accent blue alın. Zaten accent blue'nun motoru rakipsiz. Diger özelliklerde birbirlerine cok yakın bu araçların. 50 vereceksenızde c sınıfı bisuru dizel arac var.
  • Ben Skoda'ya sordum. Şubat sonunda piyasaya çıkacak dediler. Fiyat bilgisi vermediler. Sitedeki donanım tablosuna baktım. Bana sadece elegance olanı hitap ediyor. O aracı da eğer 45000 altına vermezlerse kesinlikle almam. Bir Linea bile 48000 leri görmüş geçmiş diyenler çıkacaktır. Zaten Linea'ya da o parayı vermekten yana değilim. Kaldı ki Linea'nın köşe başı servisi var sayılır. Skoda'ya bakınca hem servis kısıtlı, hem bayii kısıtlı, hem malzeme ve yedek parça pahalı gibi dez avantajları var. Bence bu aracın tercih edilebilmesi içn biraz fiyattan feragat etmeleri lazım. Zaten 45000 den yüksek bir fiyat çekilecek olsa 2012 model Octaviaların Elegance olanı 55000 TL civarında. Ben full Rapid'e bineceğime aynı fiyata orta donanımlı octavia'ya binerim daha iyi. Hem ikinci eli de çok daha kuvvetli olur.
  • Baz 1.2 mpi 32.900
    Tdi elegance 48.000 olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 subatta bayilerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 48000 çok bence. Ben alamam açıkçası.
  • 48 bin e gider fluence touch alırım yayla gibi yayılırım içinde
  • B+ ?
  • Fiyat yüksekse alınmaz.
  • 1.2 tsi elegance 38 ı gecmezse fıyatı ıyı dıger turlu pahalı olur ve satılmaz.sonucta benzınlı ve b sınıfı bı araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİDUS1

Baz 1.2 mpi 32.900
    Tdi elegance 48.000 olacak

toledodan iyi başlangıç fiyatı alınır.
  • geçmiş olsun yeni clio symbol 28 binden başlıyor. linea nın işi bile zor .

rapid-toledo bu fiyatlara nal toplar
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

geçmiş olsun yeni clio symbol 28 binden başlıyor. linea nın işi bile zor .

dacia logan bozması symbol ün yanında bunlar bedava. aklı olan baz donanım rapid alır. euroncap a bile sokmayacaklar symbolü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

geçmiş olsun yeni clio symbol 28 binden başlıyor. linea nın işi bile zor .

dacia logan bozması symbol ün yanında bunlar bedava. aklı olan baz donanım rapid alır. euroncap a bile sokmayacaklar symbolü.

eski logan euro-ncap e girdi. yenisi niye girmiyor?

baz benzinli rapid yerine dizel symbol almaya devam eder vatandaş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.