Şimdi Ara

yeni sistem kuruyorum X1800XT ekrenkartım yeterlimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni sistem kuruyorum.MSI - K9A2 PLATINUM ana kartım amd phenom 9850 işemcim hazır.eski sistemden kalma SAPPHIRE x1800xt ekran kartım var zamanında ekran kartıma bayaa yüklü bir para verdim.ekran kartımı değiştirmeme gerek varmı yoksa bu beni idare edermi değiştirirsen iyi olur derseniz hangi ekran kartını tavsiye edersiniz. teşekkürler. bu arada ram lerimde
    OCZ - 2x1 GB DUAL DDR2 800 REAPER.güç kaynağımda tagan 480w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremwap -- 29 Mayıs 2008; 23:11:52 >

• Sizi idare edip etmeyeceğine biz karar veremeyiz.

Bütçenizi belirtin, önerimizi yapalım. Güncel bir oyun sistemi için o bileşenlerin yanında X1800 XT sırıtır, şüphesiz. Dengesizlik var, yani.

Ek: Önerim: X1800 XT ile haziran ortalarına - temmuza kadar beklemeniz.

Yeni kartlar gelecek, o zaman öneri yaparız size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 29 Mayıs 2008; 23:12:40 >
  • x1800XT nin fiyatı ne kadar.Onun yerine 9600GT veya 8800GT alman daha mantıklı.
  • x1800xt ekran kartımı zamanında 600 ytl para vermiştim.ama yukarıdaki sistemle uyuşmaz veya hafif kalır derseniz açıkçası 500 ytl ayırmıştım.ben sadece x1800xt e bayaa bir para verdiğim için değiştir mek biraz zoruma gitmişti.500 tl civarı parayla alabileceğim en iyi ekran kartı nedir ne önerebilirsiniz.bu arada oc.yapmayı kesinlikle düşünmüyorum zaten en ufak bir bilgim yok.ben sadece daha sonradan pişman olmayacağım bir ekran kartı almayı düşünüyorum,önerilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
  • 500 ytl ile çok güzel kartlar alınabilir ama biraz bekle bence. Yakın zamanda yeni kartlar çıkacak şuan kart alırsan haziran sonundada verdiğin paranın pişmanlıgını yaşayabilirsin..
  • 130~140ytl gibi bir para çıkartabilirsen seninkini satıp ikinci el bir 8800gt alabilirsin bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mene

130~140ytl gibi bir para çıkartabilirsen seninkini satıp ikinci el bir 8800gt alabilirsin bence

x1800xt ikinci elde satılıp üstüne senin dediğinden azcık daha fazla konulursa sıfır 8800GT alınır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Sizi idare edip etmeyeceğine biz karar veremeyiz.

Bütçenizi belirtin, önerimizi yapalım. Güncel bir oyun sistemi için o bileşenlerin yanında X1800 XT sırıtır, şüphesiz. Dengesizlik var, yani.

Ek: Önerim: X1800 XT ile haziran ortalarına - temmuza kadar beklemeniz.

Yeni kartlar gelecek, o zaman öneri yaparız size.

Kesinlikle + 1111 +
  • bekle yeni nesil kartlar geliyor

elinizdeki x1800xt ile yine orta seviyelerde oyun oynarsınız high a alıp 1024 cozunurlukte aa sız bile oynanır
  • önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar.dediğiniz gibi biraz daha beklemekte fayda var sanırım.elimdeki x1800xt kaça gider hiç bir fikrim yok.yani kaça satıyorsun diye sorsalar cevap veremem.bir fikri olan varmı kaça gideceği hakkında.
  • 1800xt 512 lik olanlardansa crysis hariç her oyunu rahatça yüksek çözünürlükte(1280) oynarsın, oyununa göre 2AA dahi yapabilirsin çoğu zaman, crysis'i de 1024'te medium high karışık tatminkar sonuç alırsın, kaldı ki 512 likse oc kapasitesi akıl almaz boyutlarda o kartın. Fiyatı da 2. el olarak +/- 130 ytl civarı. 8600gts den, 1950 prodan biraz daha iyi, 1900xt den biraz daha kötü kart.
  • Tuğer'e katılıyorum;
    Şimdilik yeterli bir at sonra daha güzel kartlar gelecek ozamana kadar beklemelisin.
  • x1950pro x1800xt'den daha iyi performans verir.
  • Dijitel ürünlerde ikinci el genelde sıkıntı yaratır. O yüzden ben asla ikinci el önermem. 500 YTL ayırabiliyorun ekran kartı için kesinlikle sıfır bir ekran kartı al
  • x1800xt ile 1024x768 den daha aşağı çözünürlükte oyun oynamazsınız. Crysis i bile 1024x768de xp 32 bit işletim sisteminde tüm ayarlar high=yüksekte oynarsınız. Sizi en az 6 ay idare eder. Sonra yeni kartlardan seçersiniz bir tane. Bence şimdilik yeni kart almanıza gerek yok. Ayrıca satmaya değmez. Saklayın. Yedekte bulunsun. Birine hediye etmek satmaktan daha iyidir o kartı. 600 lira verip 100 liraya satmaya içiniz gider çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 2 Haziran 2008; 1:11:00 >
  • 1800 nasıl kartmişta öyle crysısı falan hıghda oynuyor... sanmıyorum oynayamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

1800 nasıl kartmişta öyle crysısı falan hıghda oynuyor... sanmıyorum oynayamaz

X1950 PRO dan daha iyi bir kart desem
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

quote:

1950 Pro'dan daha iyi bir kart değil.Crysis'i bu kartla High seviyesinde oynayamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

quote:

Orjinalden alıntı: ecay

quote:

1950 Pro'dan daha iyi bir kart değil.Crysis'i bu kartla High seviyesinde oynayamazsın.

Ben High'da oynarsın demedim.Sadece x1950pro dan daha iyi bir karttır dedim ve isteyen bunu araştırabilir.Herhangi birşey kanıtlamak zorunda değilim.

Ayrıca 1024x768'de High 15-20 fps arası verirse şaşırmam

• x1800 xt'nin şimdiki dengi 160-170 liraya satılan 8600gts'ler falan olabilir. Crysis gibi optimize özürlü oyunlar harici gayet iş yapar. 6-8 ay sonra bir şeyler alırsın.. Şimdilik dursun bence x1800
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.