Şimdi Ara

YENİ SİSTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün 2 tane bilgisayarcıya gittim fiyat listesi için şu parçaları sordum

dfi lanparty ut nf4 ultra-d=153$
    abit fatal1ty an8 sli =210$
    twinmos 2x512 ddr400 cl 2,5 =110$
    amd athlon 64 3000+ venice =130$
    asus 1608p2 dvd-rw=52$
    asus eax700le ati radeon 256mb =120$
    asus eax1300pro ati radeon 256mb =120$
    seagate/western digital 120gb sata2 ncq hdd= 90$
    chieftech lcx-01bl-bl 360watt kasa =90$
    kasa pencereli kapağı =20$

anakart olarak dfi almaya karar verdim ekran kartında kararsız kaldım x700 mü alayım x1300pro mu ikiside aynı fiyat ayrıca diğer bileşenlerin fiyatları nasıl yardımcı olursanız sevinirim

• topicte o kadar kişi var bi mesaj bile yazılmamış bence ram ve hdd biraz pahalı sizce?
  • şimdi birşey yazarım post sayısını arttırmak için saçmalıyor dersin

ramler biraz pahalı ama o cpu yu nerden bulacan?seni ramler normalde 100$ falan olması lazım.hdd de 87$ dir normalde.ekran kartına da gelince aynı giyada 6600 var bence onu al.eğer onu düşünmezsen x700 almanı öneririm 1300 alıpta memnun kalan ben çok az kişi tanıyorum oyunlarda çok ısınıyormuş ve pin bozulmaları varmış.
  • arkadaşlar başka fikri olan yokmu
  • amd athlon 64 3000+ venice Bulabilecen mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingwolf91

amd athlon 64 3000+ venice Bulabilecen mi?

gelecek görünüo inşallah gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: poweruser0

arkadaşlar başka fikri olan yokmu

+1 yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel Sistem Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    2 eski sistem güncellemesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

arkadaşlar başka fikri olan yokmu

+1 yukarı

up yapmaktan bıktım ama arkadaşlar hiç bi fikriniz yokmu bu sistem hakkında
  • ekran kartını msi 600 gt al bence...
  • venice 3000 hepsiburda da vardı ama ramler 15 dolar kadar pahalı
  • güzel sistem ama cpu yu bulabilirsen helal olsun
  • up
  • up
  • ben hala inanamıyorum 3000 işlemciyi bulabileceğine çünkü bu konuda bir bilgilendirme topiği açılmış ve geçerli bir ağızdan bu işlemcinin artık gelmeyeceği söylenmişti.buda satış politikası ile ilgili bir hamleymiş.

dfı seçimin güzel f/p olarak.ama ekran kartını bence en az 6600gt almalısın ki bu bile bence yeterli diil oyun oynayacaksan
  • işlemcini bulabilirsen 3200 bulamazsan 3700 al
    anakart tabiki dfi tek geçilir
    ekran kartı 6600 gt yada düz 6600
  • bugün forumdan arkadaşın biri almış türkiyeyede bugün gelmiş penta getirmiş geçen gün konuştuğum bilgisayarcılardan biride penta dan alıodu mallarını 3000+ için gelcek demişlerdi
  • Ekran kartını daha iyi almaya çalış. " kasa pencereli kapağı =20$ " sonra da alabilirsin mesela.

Daha ucuza makul anakartlar var. Asus,MSI ve Epox markalarının Nforce4 Ultra ve SLI çipsetli modellerine bak. Kasanın güç kaynağıda chieftech mi diye dikkat et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raven70

Ekran kartını daha iyi almaya çalış. " kasa pencereli kapağı =20$ " sonra da alabilirsin mesela.

Daha ucuza makul anakartlar var. Asus,MSI ve Epox markalarının Nforce4 Ultra ve SLI çipsetli modellerine bak. Kasanın güç kaynağıda chieftech mi diye dikkat et.

kasa kapağını sonra alacağım kendim anakart bence bu haliyle iyi oyun oynamıcam pek oynasamda grafiklere pek önem vermem ekran kartı bu iyi kasanın psu su chieftech pfc li psu
  • bu son upım bişeler yazın artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.