Şimdi Ara

Yeni Silk ile İnventory Genişletme.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
6.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süreli olamaz, öyle olduğunu varsayarsak, hem Inventory'sinde, hem de bankasında zerre yer olmayan bir adam gereken Silk'i almadığı zaman yeni gelen Itemlar nereye gidecek? Havaya mı uçacak? Joymax'in öyle bir mallık yapacağını sanmıyorum. K2 gibi bir firma değil Joymax, tamam müşterilerine değer vermez gibi görünür ama aslında çok değer verir. Yoksa nereden bulacak o kadar Silk alacak kişiyi? Bota rağmen Silk alanları banlamaması buna en güzel örnek.

Kesinlikle süresiz olur diye düşünüyorum. Gerçi ben şanssız adamımdır sırf benim bu söylediklerimi çürütmek için Joymax inadına süre koyarsa bilemem.

Bu arada maşallah imza da aylardır aynı. Gören de K1'de falan birinci oldu sanacak mübarek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 5 Şubat 2009; 17:39:25 >

• Ne zaman gelir bu İnventory genişletme...
  • JM ye bak daha fazla para kazanmak için bakalım daha neler çıkarır
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

Süreli olamaz, öyle olduğunu varsayarsak, hem Inventory'sinde, hem de bankasında zerre yer olmayan bir adam gereken Silk'i almadığı zaman yeni gelen Itemlar nereye gidecek? Havaya mı uçacak? Joymax'in öyle bir mallık yapacağını sanmıyorum. K2 gibi bir firma değil Joymax, tamam müşterilerine değer vermez gibi görünür ama aslında çok değer verir. Yoksa nereden bulacak o kadar Silk alacak kişiyi? Bota rağmen Silk alanları banlamaması buna en güzel örnek.

Kesinlikle süresiz olur diye düşünüyorum. Gerçi ben şanssız adamımdır sırf benim bu söylediklerimi çürütmek için Joymax inadına süre koyarsa bilemem.

Bu arada maşallah imza da aylardır aynı. Gören de K1'de falan birinci oldu sanacak mübarek.

İçindeki itemleri süresini uzatana kadar açtıramazsın şuanki petlerde de aynı durum var süresi bitince kapanıo süresini uzatınca itemlerin hepsini alabiliosun.

• Hortumcu JM zorla oyunu paralı yaptı
  • Boyle Yapcağına Silkle Hazir Char Versinler Yemez Jm Ver Para Kendin Kas
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

Süreli olamaz, öyle olduğunu varsayarsak, hem Inventory'sinde, hem de bankasında zerre yer olmayan bir adam gereken Silk'i almadığı zaman yeni gelen Itemlar nereye gidecek? Havaya mı uçacak? Joymax'in öyle bir mallık yapacağını sanmıyorum. K2 gibi bir firma değil Joymax, tamam müşterilerine değer vermez gibi görünür ama aslında çok değer verir. Yoksa nereden bulacak o kadar Silk alacak kişiyi? Bota rağmen Silk alanları banlamaması buna en güzel örnek.

İçindeki itemleri süresini uzatana kadar açtıramazsın şuanki petlerde de aynı durum var süresi bitince kapanıo süresini uzatınca itemlerin hepsini alabiliosun.

Al işte birisi çürüttü bile beni, dememiş miydim? Çok teşekkür ediyorum Mertoş bilgilendirme için. (Tam şu anda Seytan Kobra'dan sağlam bir küfür yediğime adım gibi eminim).

• Jm Cem uzan'ı geçtin.Sömür bakalım nereye kadar
  • ne güzel town boş kalcak return ekmeye korkuyorum bu yüzden
  • Zamanlı olursa çok kötü olur
  • Knight online den farkı kalmadı herşey paralı oluyor yavaş yavaş.. ama böle daha iyi veletlerden uzak sakin bi oyun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

Knight online den farkı kalmadı herşey paralı oluyor yavaş yavaş.. ama böle daha iyi veletlerden uzak sakin bi oyun..

Cafelerde satış olduğu sürece annesinin bileziklerini bozdurup gene silk alırlar
  • Süreli olacağını zannetmiorm.Süresi doldu silk ile açılan slota koydğumz item ne olcak silincek mi?
  • ahhh eski silkroad ahhh lvl cap 70 deyken dünyanın en zevkli ve beleş oyunuydu....

bide şimdiki haline bakın.... yazık...
  • Tbot Kullanıorm Pet'in normal sayfası hayli hayli yetiyorda su page 3 gelmesi süreli degilse güzel olur Bütün itemler %100 Durabilty xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrowZeeN

daha item mall kısmında hot shop ve bundle goods kısmı kapalı. ilerde onlarada mecburi gerektiren şeylerle doldurulur.

katılıyorum bu jm daha çok para yer bizden
  • quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

Süreli olacağını zannetmiorm.Süresi doldu silk ile açılan slota koydğumz item ne olcak silincek mi?

Yukarıda da cevap verdim itemler silinmez şuanki petlerde de aynı durum var süresi bitince itemler alınmıo ama duruo ve tekrar süresini uzatınca içindeki herşey alınabilio.
  • Bunların süreli olduğu kesin mi????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ad1g3

Bunların süreli olduğu kesin mi????

Kesin değil. Korece bilen birini bulursak forumdan çevirteceğiz ama
  • silkroadın sonu hayırlı görünmüyor.bu gidişle 150 lvl'e kadar herşeyi paralı yaparlar bunlar.yakında silkle özel büyüler charlar koyulur.ilk örneği devil spirit oldu zaten.gün geçtikçe sro'nun tadı kaçıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.