Şimdi Ara

Yeni servis sağlayıcısı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok uzun yıllardır Superonline yalın ADSL 16 Mbps’ye kadar sınırsız paketini kullanıyorum. Daha önce değiştirmek istediysem de internetsiz kalırım, geçiş sürecinde problem yaşarım diye bir türlü cesaret edemedim ve her yıl fahiş zamlarla maalesef kullanmaya devam ettim.

Ancak bu yılki verdikleri fiyatlar inanılmaz seviyeye çıktı. Benden ilk 6 ay için 540 TL, sonraki 6 ay için ise 740 TL para istediler. Fiber bile olmayan bir internet için... Kafam attı.

Sizlerden ricam; bana güncel olarak kampanyası olan, memnun kaldığınız bir sağlayıcı önerir misiniz? Bu konularda gerçekten pek bir şey bilmiyorum.

Şimdiden çok teşekkür ederim, vaktinizi ayırdığınız için.

• Öncelikle, 12-24 ay taahhüt olmazsa olmaz. Fiyat garantisi şart. Hele hele bu devirde. O yüzden Türknet'i, Milleni'yi falan pas geçin.

Şimdi Milleni 330 liraya 100 megabit VDSL veriyor, ilk bakışta "güzel fiyat" diyorsunuz ama en fazla 4 ay fiyat garantisi sunacağını, 4 ay sonra aylık 590 liraya çıkaracağını da diyor. Enflasyonumuz sağolsun 4 ay sonra 590 lirayı da aşar o.

Superonline ve Türk Telekom "altyapı sahibi biziz" havalarındadır, interneti daha da pahalıya satma derdindedir. Onları da pas geçin.

Bu konuda en uygunu ya Türksat Kablo TV+Kablonet ya da Digitürk TV+İnternet almak.

Sadece Kablonet de alınabilir. Kablo TV şebekesinin olmadığı yerlerde de Türk Telekom DSL ve FTTH altyapıları üzerinden hizmet veriyorlar. Mesela 50 Mbps interneti ilk 12 ay 400 TL, son 12 ay 500 TL'den veriyorlar. Superonline kadar abartmıyorlar.

Altyapınızın maksimum hızına göre hareket etmeniz lazım. Önce altyapınızı sorgulayın.

https://gibir.net.tr/gibirnet-alt-yapi-sorgulama

• MarcosDH M kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam değerlendirmeye alacağım.

Başka fikir ve önerisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknik servis önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.